Πώς γιόρτασαν οι celebrities στο Instagram τη γιορτή της μητέρας

Την γιορτή της μητέρας γιόρτασαν και οι celebrities, πλημμυρίζοντας τo instgram με φωτογραφίες και ευχές.

 


Μια γλυκιά φωτογραφία με το γιο της Νίκο ανέβασε η Σοφία Καρβέλα. Ο μικρούλης της χαρίζει ένα τριαντάφυλλο σε μια οικογενειακή βόλτα.

 

 

Ο Ηλίας Βρεττός μας συστείνει την μητέρα του με μια selfie, ενημερώνοντας μας μάλιστα ότι «Έχει την πιο όμορφη, καλή, έξυπνη, χρυσοχέρα, ταλαντούχα, δοτική και party animal μαμά του κόσμου».

 


Μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια ανέβασε η Drew Barrymore, με την ίδια, να ποζάρει κοριτσάκι ακόμα, δίπλα στη μαμά της.

 


Την ίδια… τακτική με την φωτογραφία flashback από τα παιδικά της χρόνια, ακολούθησε και η Αθηνά Οικονομάκου, για να ευχηθεί στη μητέρα της, χρόνια πολλά.

 


Η Καλομοίρα μοιράστηκε με τους φίλους της την γλυκιά καρτούλα που της έφτιαξαν τα δίδυμα παιδάκια της για να της ευχηθούν, ενώ με την σειρά της ευχήθηκε στην δική της μαμά με μια φωτογραφία των δύο τους.

 

 

Με μια φωτογραφία που μας έκανε να λιώσουμε ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες η Κάτια Ζυγούλη. Στη φωτογραφία, η μικρή της κόρη Αριάδνη, κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο αδελφό της. ''Ποιος είναι πιο ευτυχισμένος; Χρόνια πολλά μανούλες! #happymothersday #proudsister '' έγραψε στην λεζάντα.

 


Μια φωτογραφία με το βραχιολάκι των δίδυμων παιδιών της από το μαιευτήριο μοιράστηκε η Ρούλα Ρέβη, με το μήνυμα της να συγκινεί όσους το διάβασαν, μιας και εξομολογείται για πρώτη φορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
''Μάνα... 2 αποκολλήσεις, μετάγγιση αίματος, περίδεση τραχήλου, ενδοηπατική χολόσταση, ζάχαρο, 72 μέρες ακίνητη, 72 μέρες με ένα ορό στα τρύπια χέρια μου, καισαρική την 33η εβδομάδα, τα μωρά μου 30 μέρες στις θερμοκοιτίδες του Ιασώ, ένας υπέροχος γιατρός (Παναγιώτης Ψαθάς) που με κοίταζε βαθιά μέσα στα μάτια, ο 6ος όροφος στο Ιασώ και τα κορίτσια του, η υπέροχη Μαρίνα Αντωνιάδου στη μονάδα, η αδελφή μου, η πολύτιμη αδελφή μου, οι λίγοι αλλά καλοί μου φίλοι, η φανταστική ψυχοθεραπεύτρια μου, ένας μαγικός και αξιολάτρευτος σύντροφος δίπλα μου κάθε ώρα και στιγμή με ένα τεράστιο χαμόγελο. Κάποτε όταν θα σταματήσουν τα δάκρυα να τρέχουν σαν ποτάμι και θα μπορώ να διηγηθώ το ταξίδι μου στα παιδιά μου… τα παιδιά μου… τα παιδιά μου… Μπορώ να λέω «παιδιά μου»… Αν θα το ξαναέκανα;;; Αύριο κιόλας ή μάλλον τώρα αμέσως θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή, γιατί έγινα ΟΛΟΚΛΗΡΗ, έγινα… ΜΑΝΑ'' έγραψε στη λεζάντα.

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα