Κουδουνίστρα 44, 000 δολάριων και άλλα ακριβά δώρα για την Charlotte

Ενός χρόνου έγινε η πριγκίπισσα Charlotte, η μικρότερη κόρη της Kate Middleton και του William. Με αφορμή λοιπόν, τα γενέθλιά της το βασιλικό ζευγάρι αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες της μικρής, η οποία με κάθε της εμφάνιση κάνει τους πάντες να λιώνουν. Πέραν των φωτογραφιών, εντύπωση κάνουν και τα δώρα που έλαβε η κόρη τους βασιλικού ζευγαριού. Ένα από αυτά είναι μία κουδουνίστρα αξίας 44.000 δολαρίων, λευκόχρυση 18K, διακοσμημένη με διαμάντια. Είναι ένα παιχνίδι που δημιούργησε η εταιρία Natural Sapphire Company.
 
Η μικρή πριγκίπισσα έλαβε αρκετά δώρα από επώνυμους και δυνατούς ανθρώπους. Ο Stephen Harper, ο 22ος Πρωθυπουργός του Καναδά της μία χιονοδρομική στολή και ένα βιβλίο, ενώ έκανε και μια δωρεά 100.000 δολαρίων προς τιμή της σε μια οργάνωση υπεράσπισης εμβολίων.
 
Ο Πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama και η Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, που φιλοξένησαν τη βασιλική οικογένεια τον Απρίλιο του 2016, έστειλαν στη μικρή Charlotte ένα λούτρινο μεγάλο σκυλάκι, που μοιάζει με τον σκύλο τους Bo, μαζί με ένα παζλ. Η θεία της Charlotte, Pippa Middleton, έκανε ίσως το πιο πρακτικό δώρο στην ανιψιά της: Ένα πακέτο των 6 δολαρίων, βιοαποδομήσιμες πάνες, φτιαγμένες από φυσικό ύφασμα.
 
Πήρε, επίσης, μεταξένιες φιγούρες που απεικονίζουν το κινέζικο μυθιστόρημα του 18ου αιώνα το «Dream of the Red Chamber» από τον Πρόεδρο της Κίνας, Xi Jinping, ένα αντίγραφο από τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και χειροποίητα παλτά που δόθηκαν τόσο στη πριγκίπισσα Charlotte και όσο και στο μεγάλο αδελφό της, τον δύο ετών, πρίγκιπα Γεώργιο, από τον βασιλιά του Μπουτάν Jigme και τη βασίλισσα Jetsun, με τους οποίους ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είχαν συναντηθεί τον περασμένο μήνα.
 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα