Mιχάλης Μιχαήλ: "Α hair tale"

Ο Μιχάλης Μιχαήλ, hair stylist και ιδιοκτήτης του Mangelo Hair Beauty Salon στη Λάρνακα, έκανε με ένα ψαλίδι τα όνειρά του πραγματικότητα.
 
Η αγάπη του για τη μόδα και την ομορφιά τον οδήγησε στη δημιουργία του Michael Angelo, το 1997. Ξεκινώντας δειλά-δειλά αλλά με πείσμα και αποφασιστικότητα και με την ανησυχία που τον χαρακτηρίζει για συνεχόμενη δημιουργία, το 2005 καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Trend Vision Award που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Το καλοκαίρι του 2006 συμμετέχει στο μιούζικαλ «My Fair Lady» ως αποκλειστικός κομμωτής της Deborah Myers. Την ίδια περίοδο το κομμωτήριό του μετονομάζεται σε Mangelo Hair and Beauty Salon, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τις δικές του hair collections.
 
Όλο αυτό τον καιρό, συμμετέχει σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και είχε επίσης τη χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με την Κύπρια παρουσιάστρια του μεγαλύτερου μουσικού καναλιού του Καναδά, τη Hannah Simone.
Το 2008 παρουσιάζει στην Κύπρο το πρώτο του ημερολόγιο με επώνυμους από τον χώρο της showbiz. Η ιδέα για αυτό το ημερολόγιο ξεκίνησε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι κομμωτών στο Ντουμπάι. O Μιχάλης, παρέα με δύο φίλους κομμωτές, τον Παναγιώτη Παναγιώτου και τον Κυριάκο Κυριάκου, σκέφτηκαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο για τα κυπριακά δεδομένα, προβάλλοντας έτσι τη δουλειά τους. Σε αυτό το ημερολόγιο έλαβαν μέρος οι Χρήστος Δάντης, Μαριέτα Χρουσαλά, Ζέτα Δούκα, Νίκη Κάρτσωνα, Χρύσπα, Θέλξη, Κάλη Τσιλίδου, Ολυμπία Χοψωνίδου, Βάσω Κολιδά, Αλίνα Κωστοπούλου, Χριστίνα Αλεξανιάν και Ρεβέκκα Γιαννοπούλου. Οι φωτογραφίσεις είχαν γίνει σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Όλα τα έσοδα δόθηκαν στον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων.

Το 2009 κάνει την πρώτη του τηλεοπτική συνεργασία με το MEGA Κύπρου ως αποκλειστικός κομμωτής στην εκπομπή της Γωγώς Μαστροκώστα. Επίσης, έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον senior makeup artist των καταστημάτων Beautyline, Μιχάλη Ορφανίδη, για τα editorial μόδας του Beautyline magazine.

Συνεργάστηκε επίσης με πολλούς επώνυμους από την Ελλάδα, όπως την Ορθούλα Παπαδάκη, τη Βάνα Μπάρμπα, την Κέλυ Κελεκίδου, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χάρη Σιανίδη, τη Στέλλα Δημητρίου και την Υβόνη Μπόσνιακ. Πολλοί είναι οι σχεδιαστές που του δείχνουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, όπως οι Παντελής Παντελή, Σοφία Νικολάου, Παυλίνα Νικολάου Ζ, Cris Cristo και Talu Designer.

Ο Μιχάλης συνεχίζει την πορεία του στον χώρο της κομμωτικής, με τη συμμετοχή του σε άπειρες φωτογραφίσεις για γνωστά περιοδικά της Κύπρου και fashion shows και με συνεργασία με γνωστά μοντέλα της Ελλάδας και της Κύπρου. Η ανοδική του πορεία και η εξέλιξή του ως άνθρωπος οδήγησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας του Hair and Beauty Tales και όπως λέει και ο ίδιος, «πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα με τη δύναμη της σκέψης και των ικανοτήτων μας, power»! 
 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα