Αλέξης Παππάς: Ο Έλληνας θεός

Μετά από μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο του modelling, ο Αλέξης Παππάς άφησε τη ζωή στη Νέα Υόρκη και αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του επιστρέφοντας πλέον μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι ωραίος, είναι ταλαντούχος και έχει χιούμορ. Βλέποντάς τον για πρώτη φορά, περιμένει κανείς να αντικρίσει τον ορισμό του bad boy, αλλά γνωρίζοντάς τον, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται απλά για ένα καλό παιδί με απέραντη αγάπη για την οικογένειά του, βαθιές κοινωνικές ανησυχίες και έντονες απόψεις για πολλά θέματα. Ο Αλέξης μάς μυεί στον κόσμο του modelling και εξομολογείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις φοβίες, τις φαντασιώσεις αλλά και τους επόμενους στόχους στη ζωή του.
 
Της Άρτεμις Κωνσταντινίδου
Φωτογραφίες: Xάρης Κυπριανού
Styling: Σοφία Χαραλάμπους
Hair & make-up: Σωτήρης Λοβαρής

 


Είσαι γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1986. Είσαι έντονη προσωπικότητα με ιδιορρυθμίες όπως οι περισσότεροι Υδροχόοι;
Πιστεύω πως έχω μια αντίληψη διαφορετική από άλλους ανθρώπους και δεν γνωρίζω εύκολα άτομα που να ταιριάζουμε. Άρα, αφού είναι δύσκολο να ταιριάξω με τους πολλούς, τότε μάλλον ναι, είμαι ιδιόρρυθμος.
Πώς ξεκίνησες το modelling;
Στα 19 μου ήμουν με μια κοπέλα, η οποία επέμενε ότι έπρεπε να ασχοληθώ με το modelling. Εγώ ούτε καν σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά αφού επέμενε πολύ, πήγα να δω ένα γραφείο μοντέλων. Αν και ο manager που συνάντησα με παρακάλαγε να πάω σε castings, εγώ προτίμησα να μη χάσω το μεροκάματο και να συνεχίσω να δουλεύω σαν ηλεκτρολόγος και να ασχολούμαι με τα θερμοκήπιά μου. Έξι μήνες μετά, όμως, μου έκλεισε μια δουλειά στο Nitro, όπου με είδε ο φωτογράφος Βαγγέλης Κύρης. Του άρεσα πολύ και αντί για μια φωτογραφία μου που θα έμπαινε στο περιοδικό, γέμισε 30 μικρές φωτογραφίες σε πέντε σελίδες. Αυτό ήταν η κινητήρια δύναμη για να πειστώ ότι μπορώ να κάνω κάτι στον χώρο.
Έκανες καριέρα για αρκετά χρόνια στην Αμερική. Πώς αποφάσισες να επιστρέψεις στην Ελλάδα;
Ο κυριότερος λόγος είναι ότι άρχισε η οικογένειά μου να νιώθει μακριά μου. Ο αδερφός μου έφυγε πέρσι από την Ελλάδα για να πάει στην Αγγλία, και η μητέρα μου από το άγχος της, που και τα δυο παιδιά της ήταν μακριά, έπαθε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Θεώρησα ότι το να επιστρέψω ήταν η καλύτερη κίνηση για όλους μας.
Αυτό το διάστημα με τι ασχολείσαι;
Εκτός από κάποιες περιστασιακές δουλειές σε σχέση με το modelling, δουλεύω με έναν φίλο πάνω σε ένα καινοτόμο προϊόν, στην κατηγορία των superfoods, που πιστεύω θα είναι έτοιμο σύντομα.
Ένας εντελώς νέος χώρος για σένα. Πώς προέκυψε;
Όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας modelling, δεν είχα τη δυνατότητα να διαχειριστώ και να εξελίξω τον εαυτό μου όπως θέλω. Η καθημερινότητα του μοντέλου ουσιαστικά είναι ένα γυμναστήριο, μια διατροφή και ένα πρακτορείο μοντέλων που σε τρέχει στα castings. Δεν είναι δηλαδή στο χέρι μου να συζητήσω και να πείσω τον πελάτη ότι κάνω γι’ αυτή τη δουλειά. To μόνο που έχω να κάνω είναι να του δείξω το book μου και αυτός αποφασίζει.
Πότε σταματάει το modelling;
Δεν σταματάει ποτέ αλλά κακώς κάποιοι το θεωρούν σαν πρώτη εργασία. Κάποια στιγμή, ακόμα και να υπάρχει άνοδος στη δουλειά του μοντέλου, θα πρέπει να κάνει και κάτι άλλο. Όλο το διάστημα όμως που θα πηγαίνει καλά στο modelling, το μυαλό του δεν θα είναι σκεπτόμενο και σε θέση να εξελιχθεί, έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή που θα θελήσει να κάνει κάτι διαφορετικό, να μπορέσει να υλοποιήσει τη σκέψη του και να γίνει καλύτερος σε οποιονδήποτε τομέα.
Τα περισσότερα μοντέλα όμως λένε ότι το modelling είναι σοβαρή και απαιτητική δουλειά.
Το modelling δεν είναι καθόλου σοβαρή δουλειά. Αν αυτοί που το κάνουν νομίζουν ότι είναι κάτι κουραστικό, θεωρώ ότι δεν έχουν καμία ιδέα για το τι γίνεται στον έξω κόσμο. Το βλέπω σαν hobby που τυχαίνει και μου βγάζει κάποια έξτρα χρήματα, αλλά γενικά πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη σειρά. Προσωπικά έκανα modelling για μεγάλο διάστημα γιατί όταν ταξιδεύεις συνεχώς και δεν έχεις μια βάση, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο σαν κύρια δουλειά. Το modelling όμως δεν χρειάζεται καμία σοβαρότητα και καμία εξυπνάδα. Φτάνει να έχεις ένα καλό πρακτορείο και η εξυπνάδα του μάνατζερ να χρησιμοποιηθεί ανάλογα για να πετύχεις εσύ. Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι στον κόσμο της μόδας επικρατεί ο τίτλος «μοντέλο ίσον ηλίθιος».
Για ποιες από τις δουλειές που έχεις κάνει νιώθεις περισσότερο περήφανος;
Πολύ ωραίες δουλειές ήταν η καμπάνια για το Davidoff Hot Water, για το άρωμα του Antonio Banderas, για τη Μontblanc, αλλά και για την Guess, όπου έκανα όλες τις δουλειές για δύο χρόνια συστηματικά. Δεν μπορώ όμως να πω ότι κάποια δουλειά ήταν καλύτερη από την άλλη, διότι ακόμα κι αν κάποιες δεν ήταν τέλειες, μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος μέσα από αυτό.
Πώς διαφοροποιείται ο χώρος του modelling στην Ελλάδα από το εξωτερικό;
Η διαφορά είναι ότι στην ελληνική αγορά λείπει συνήθως η οργάνωση και ο κόσμος δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαδικά για να βγάλει ένα συμπέρασμα στο τι ακριβώς θέλει να πετύχει. Αυτό που ζηλεύω βέβαια όταν είμαι στο εξωτερικό, είναι ο χαβαλές που έχουμε στην Ελλάδα και το ότι περνάμε καλά μέσα στη δουλειά. Στο εξωτερικό επίσης είναι όλοι πιο τυπικοί και έχουν την τάση ακόμα και μετά τη φωτογράφιση να σε πάρουν τηλέφωνο και να σε ευχαριστήσουν, ενώ στην Ελλάδα δεν συνηθίζεται. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι υπάρχουν πολλοί καταξιωμένοι Έλληνες φωτογράφοι και καλλιτέχνες.
Έχεις δεχτεί ποτέ άσεμνη πρόταση;
Αρκετές φορές, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αν με προσεγγίσει κάποιος με ερωτικό σκοπό, εγώ το κοιτάω λίγο πιο διπλωματικά. Κάποιες φορές βγαίνω μαζί τους και συζητώντας για τη δουλειά βλέπω ότι μπορεί να φύγει το ερωτικό στοιχείο και να μείνει μόνο το επαγγελματικό. Πάντα όμως ξεκαθαρίζω από την αρχή ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου αλλά και το ότι είμαι straight, έτσι ώστε να μην υπάρξουν τυχόν προβλήματα στη μετέπειτα σχέση που μπορεί να έχουμε.
Τι λατρεύεις και τι δεν αντέχεις στη δουλειά σου;
Μου αρέσει το ότι έρχομαι σε επαφή με άτομα που είναι ερωτευμένα με τον εσωτερικό τους κόσμο, με την ψυχή τους, και αυτό βγαίνει σε ένα ωραίο αποτέλεσμα καλλιτεχνισμού. Αυτό που δεν αντέχω είναι το δήθεν και τους υποκριτές ανθρώπους που γελάνε ψεύτικα. Για παράδειγμα, κάποιοι που είναι τώρα στο τοπ της επικαιρότητας, παριστάνουν ότι στεναχωριούνται με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ενώ πριν συμβεί αυτό, δεν θέλανε να τον βλέπουνε λόγω ανταγωνισμού. Θεωρώ ότι αυτό που συνέβη ήταν μια δύστυχη και θλιβερή στιγμή, αλλά δεν αντέχω την υποκρισία από άλλους αντίστοιχους του χώρου.


Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές;
O Ermanno Scervino, ο Marciano της Guess με τον οποίο είμαστε και φίλοι, ο Ermenegildo Zegna, αλλά και brands όπως Zadig & Voltaire και Hugo Boss. Γενικά προτιμώ πιο minimal σειρές.
Στις φωτογραφίσεις συνήθως σε βλέπουμε με κουστούμια. Προσωπικά τι προτιμάς στην καθημερινότητά σου;
Λόγω εμφάνισης αντιπροσωπεύω μια ηλικία ενός οικογενειάρχη businessman, άρα «πουλάω» το στιλ του κουστουμιού. Συνήθως όμως εγώ φοράω σκισμένα τζιν και το αγαπημένο μου αξεσουάρ είναι τα καπέλα. Έχω το δικό μου στιλ και δεν ψάχνομαι στα περιοδικά μόδας για να το καθορίσω.
Ποια μοντέλα θαυμάζεις;
Τον Andrés Velencoso, τον Παρασκευά Μπουμπουράκα, τον Μάριο Λέκκα, τον Jon Kortajarena και τον David Gandy. Με αυτά τα παιδιά έχουμε γνωριστεί και τους θαυμάζω πραγματικά. Νιώθω περήφανος όταν γνωρίζω ένα παιδί που από το πουθενά αρχίζει και μπαίνει στις αγορές των χωρών με την πιο δοξασμένη καλλιτεχνική φύση της μόδας.
Θα λάμβανες ποτέ μέρος ως κριτής σε τηλεοπτικό show με σκοπό την ανάδειξη μοντέλων;
Νομίζω ότι θα πήγαινα, δεν θα είχα πρόβλημα, εφόσον είναι κάτι στον χώρο μου και πιστεύω ότι έχω την αντίστοιχη εμπειρία για να κρίνω αν κάτι είναι ωραίο.
Τι θα άλλαζες στην εμφάνισή σου;
Τίποτα δεν θα άλλαζα. Είναι όλα έτσι όπως πρέπει να είναι, χωρίς να είναι τέλεια. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στη φύση, ούτε να κάνω τατουάζ, ούτε να αλλάζω χρώμα στα μαλλιά ή στα μάτια. Νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να αγαπήσει τον εαυτό του για να μη χρειαστεί ποτέ να κάνει μια μόνιμη αλλαγή και μετά να μετανιώσει συνειδητοποιώντας ότι ήταν μια λάθος κίνηση. Το ότι εγώ δεν συμφωνώ μ’ αυτό βέβαια είναι καθαρά προσωπική άποψη και δεν κατακρίνω κανέναν.
Τι είναι για σένα στιλ;
Στιλ για μένα είναι κάποιος να έχει την ηθική να είναι ο εαυτός του χωρίς να είναι δήθεν. Επιτυχία είναι να βγάζει ο καθένας την προσωπικότητά του προς τα έξω. Αυτός που κάνει οτιδήποτε που τον αντιπροσωπεύει και τον κάνει να αισθάνεται καλά χωρίς να αναστατώνεται γιατί ο άλλος είναι καλύτερος, νομίζω βρίσκεται σε έναν πολύ καλό δρόμο για να είναι στιλάτος.
Ποιο ταξίδι θα σου μείνει αξέχαστο;
Το πιο ωραίο ταξίδι που έκανα ήταν πέρσι. Πήρα τη μηχανή μου και γύρισα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Πήγα Ζάκυνθο, Γιάννενα, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Πάτρα και έκανα κάθε μέρα μόνος μου ένα tour.
Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;
Προτιμώ να αφήνω τους άλλους να με χαρακτηρίζουν αλλά το κύριο χαρακτηριστικό μου νομίζω είναι το ότι κάνω συνέχεια αστεία και πλάκες. Θα αστειευτώ με πολλά πράγματα αλλά ένα άσχημο γεγονός μπορεί να με πάρει από κάτω. Αν ακούσω ότι κάποιος έπαθε κάτι κακό, ενσωματώνεται σε μένα ο πόνος του και δεν μπορώ να το αντέξω με τίποτα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ ούτε τον θάνατο διότι πάντα σκέφτομαι τον πόνο της οικογένειας που μένει πίσω. Έχουμε μυαλό που συνεργάζεται με την καρδιά ενάρετα και επηρεάζει την ψυχή. Σε σημεία που είναι έντονα και τα επηρεάζει ο πόνος, επηρεάζεται και η ψυχική υγεία.
Όταν είχες πάει πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φάνηκε πως ντρεπόσουν λίγο. Γενικά είσαι ντροπαλός;
Όταν μιλάει κάποιος με πολύ καλά λόγια για μένα και το ακούνε άλλοι άνθρωποι, νιώθω άβολα γιατί δεν νιώθω ότι έχω κάτι παραπάνω από άλλους. Προτιμώ όμως να αφήνω τον άλλον να καταλαβαίνει από μόνος του τι είμαι.
Ένιωσες άβολα με τον ντόρο που είχε γίνει λόγω της φωτογραφίας με τη Ναταλία Γερμανού;
Είναι κάτι που δεν περίμενα να συμβεί. Ήταν μια ανυποψίαστη στιγμή και το φιλί δεν ήταν τόσο φιλί όσο φάνηκε. Είμαστε φίλοι με τη Ναταλία, είναι ένα αξιόλογο άτομο και έχω διδαχτεί πολλά απ’ αυτήν στον τρόπο που σκέφτεται. Πιστεύω ότι έχει έναν έντονο εσωτερικό κόσμο, που όταν τον εμφανίζει σε ανθρώπους που αυτή θέλει, γίνεται μια έκρηξη χαράς στην ψυχή.
Πιστεύεις πως τα μοντέλα έχουν το αίσθημα του ναρκισσισμού μέσα τους;
Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν τα περισσότερα μοντέλα είναι ότι πρέπει να τσαλακώνονται. Δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και όχι στην προσωπικότητα. Προσέχουν πολύ τι θα πουν και καταλήγουν να φέρονται σαν ρομπότ. Γιατί ένας άνθρωπος πρέπει να έχει μόνο το όπλο της εξωτερικής ομορφιάς και να ξεχνάει ότι έχει εγκέφαλο;
Έχεις κουραστεί να ακούς ότι είσαι ωραίος;
Συχνά πυκνά το ακούω, όπως και πολλά άλλα πράγματα. Κάνω συζητήσεις, έχω ανοιχτό μυαλό και έχω να πω πολλά. Είτε γιατί η εμπειρία στη ζωή με έκανε έτσι, είτε γιατί οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αυτόν τον τρόπο.
Θεωρείς τον εαυτό σου player;
Έχει υπάρξει και περίοδος πριν από μερικά χρόνια που ήμουνα με περισσότερες από μία κοπέλες ταυτόχρονα, αλλά είδα ότι αυτό δεν μου προσέφερε κάτι.
Σε έκανε ποτέ γυναίκα να κοκκινίσεις με το φλερτ της;
Όχι ακριβώς, αλλά έχει τύχει να χάσω τα λόγια μου. Θυμάμαι μια φορά που πήγα να μιλήσω σε μια κοπέλα και επειδή ήταν πάρα πολύ όμορφη, την ρώτησα κάτι άλλο από αυτό που ήθελα, λόγω αμηχανίας, και ακούστηκε αγενές. Και μου γύρισε απλά την πλάτη.
Σκέφτεσαι να κάνεις δικά σου παιδιά;
Θέλω να κάνω τουλάχιστον τρία παιδιά αλλά αυτό δεν μπορείς να το σχεδιάσεις. Και εφόσον δεν είμαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο, δεν το σκέφτομαι σύντομα.
Τι σε ελκύει στις γυναίκες;
Θα ήθελα εμφανισιακά να είναι όμορφη αλλά δεν έχει σημασία αν θα είναι ξανθιά, μελαχρινή, ψηλή, κοντή. Σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος. Όταν υπάρχει καλοσύνη και συνεννόηση, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Ποια η γνώμη σου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Ζούμε σε μια εποχή που είναι αναπόφευκτο να γίνει κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στη ζωή, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Πιστεύω όμως ότι η πολιτεία θα έπρεπε να έχει φροντίσει να υπάρχει ένα σχολείο για όσους θέλουν να γίνουν γονείς –είτε είναι ομόφυλα είτε ετερόφυλα ζευγάρια– όπου θα παίρνουν δίπλωμα για το αν είναι έτοιμοι να κάνουν παιδιά και να τα μεγαλώσουν σωστά.
Πώς ήταν η παιδική σου ηλικία;
Μεγάλωσα με πολλή αγάπη και είχα πάντα τη ζεστασιά της οικογένειας. Αν και δεν είχαμε οικονομική άνεση, βίωσα την αγάπη στο έπακρο. Αν δεν παίρνεις αγάπη από το σπίτι σου, νομίζω ότι ψάχνεις για ποτάμι χωρίς να υπάρχει βουνό.
Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσεις τη σχέση σου με τους κολλητούς σου όταν λείπεις για πολλά χρόνια στο εξωτερικό;
Οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στο ένα χέρι, διότι θέλω να έχω λίγους και διαλεχτούς ανθρώπους στη ζωή μου. Γυρνώντας στην Ελλάδα, αποστασιοποιήθηκα από πολλούς ανθρώπους γιατί ένιωσα ότι δεν έπαιρνα στην επικοινωνία όσα ήθελα όσα χρόνια ήμουν έξω. Έκανα κάποιες επιλογές σε φίλους σε νεότερη ηλικία που τώρα δεν με καλύπτουν και κατάλαβα πως το μόνο άτομο που μπορώ να εμπιστεύομαι τυφλά είναι η μαμά μου και η οικογένειά μου.
Έχεις φοβίες;
Δεν είναι ακριβώς φοβίες. Είναι άγχος, αλλά η πηγή του άγχους είναι ο φόβος. Για παράδειγμα, έχω φόβο αν είναι όλα καλά με τον αδερφό μου που είναι στο Λονδίνο ή για το αν θα πετύχει η νέα μου δουλειά. Δεν είμαι όμως στην καθημερινότητά μου αγχώδης.
Τι κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;
Αν και δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος, μου αρέσει να πηγαίνω θέατρο, σινεμά, να μαζευόμαστε στα σπίτια φίλων, να βλέπουμε ταινίες και να παίζουμε παιχνίδια.
Έχεις κακές συνήθειες;
Δεν μου αρέσει καθόλου να συνηθίζω κάτι. Θέλω να περνάει μια περίοδος που να κάνω κάτι και μετά να φεύγω. Με ενοχλεί η ιδέα του παντρέματος σε κάποιο πράγμα. Ακόμα και η ιδέα του γάμου, μου κάνει σαν φυλακή στο μυαλό. Με τρομάζει η ιδέα της υπερέκθεσης, του μεγάλου πάρτι και των προσδοκιών που μπορεί να έχει ο κόσμος όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Δεν αποκλείω όμως το να θελήσω ξαφνικά να πάρω την κοπέλα μου και να παντρευτούμε μόνοι μας.
Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έκανες ποτέ;
Στα 26 μου ταξίδεψα από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη για να δω μια κοπέλα με την οποία επικοινωνούσαμε μέσω Facebook. Αλλά δεν την είδα ποτέ τελικά, γιατί έλεγε ψέματα, δεν ήταν αυτή που έλεγε ότι ήτανε.
Ποια είναι η πιο τρελή σου φαντασίωση;
Να είμαι σε ένα δωμάτιο με δέκα γυναίκες και να γίνεται ό,τι μπορείς να φανταστείς. Νομίζω ότι για κάθε άντρα αυτή είναι η φαντασίωση. Θα ήθελα επίσης να πάω στο φεγγάρι, ξέρω όμως ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Πιστεύω πολύ στη φαντασία γιατί είναι η κινητήριος δύναμη στο να δημιουργηθούν ιδέες.
Τι δεν αντέχεις να σου λένε;
Δεν μου αρέσει να μου λένε τρίτοι τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το λάθος μου και είμαι υπεύθυνος για την αποτυχία μου. Αυτό είναι που με κάνει καλύτερο.
Ποιος είναι ο επόμενος στόχος στη ζωή σου;
Να πάει καλά η νέα μου δουλειά και ίσως να κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις από τα κανάλια Epsilon και ΣΚΑΪ για δική μου εκπομπή αλλά δεν έχουμε υλοποιήσει κάτι ακόμα. Θα ήθελα να επιτελεί κοινωνικό έργο στο θέμα του καλλιτεχνισμού, να έχει πλάκα αλλά και να βοηθάει τον κόσμο. Αν και δεν το έχω ξανακάνει, νομίζω ότι με την εμπειρία που έχω μπροστά στην κάμερα και με τα όσα έχω να πω μπορεί να πετύχει.

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη