Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: «Πάντα ήθελα να γίνω νεαρή μητέρα»

Ζει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Όταν έμαθε πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου όχι μόνο χάρηκε, αλλά ξετρελάθηκε με την ιδέα. Η πρώην star Κύπρος βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αισθάνεται ήδη μια γλυκιά αδημονία για να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Μένιο.
 

Της Δώρας Πάμπουλου
Φωτογραφίες Emma Charalambous
Styling Σοφία Χαραλάμπους
Ευχαριστίες στο Floralink Garden Centre


Ετοιμάζεσαι να γίνεις μια νεαρή μαμά. Ήταν κάτι το οποίο σχεδιάζατε;
Το μωρό ήρθε στη ζωή μας χωρίς να το περιμένουμε, αλλά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Δεν το σχεδιάζαμε, ήταν όμως κάτι που το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Και οι δύο θέλαμε κάποια στιγμή ν’ αποκτήσουμε ένα μωράκι μαζί.


Αισθάνεσαι δηλαδή έτοιμη για να γίνεις μητέρα;
Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα σε νεαρή ηλικία. Μπορώ να πω ότι ένιωθα έτοιμη γι’ αυτό από καιρό. Η μητρότητα δεν με φόβιζε ποτέ, ενώ η σκέψη ότι κι εγώ κάποτε θα γίνω μητέρα, ήταν πάντα κάτι που με έκανε χαρούμενη. Έτσι, όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά σύντομα,  το μόνο που ένιωσα ήταν χαρά. Βέβαια η ανατροφή ενός παιδιού είναι ίσως η μεγαλύτερη ευθύνη που καλείται μια γυναίκα να αναλάβει. Παρόλα αυτά πιστεύω πως είμαι έτοιμη να μπω σε αυτή τη νέα πτυχή της ζωής μου.

Πώς αισθάνθηκες την πρώτη φορά που ο γιατρός σου ανακοίνωσε το φύλο του μωρού;
Το φύλο του μωρού δεν με ενδιέφερε. Είτε κοριτσάκι, είτε αγοράκι θα το υποδεχόμουν με την ίδια αγάπη. Το γεγονός όμως ότι είναι κοριτσάκι με κάνει να ανυπομονώ ακόμη περισσότερο. Θέλω με την κόρη μου να είμαστε οι καλύτερες φίλες. Να με νιώθει κοντά της και να έχουμε αυτή την υπέροχη σχέση που έχω εγώ με τη μητέρα μου.


Ο σύντροφός σου πώς αντέδρασε όταν του ανακοίνωσες ότι θα γίνει πατέρας;
Στην αρχή σοκαρίστηκε. Είναι λογικό εξάλλου, όταν συνειδητοποιείς ότι ξαφνικά η ζωή σου αλλάζει. Όμως και ο Μένιος έδειξε, από την πρώτη στιγμή, τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε ένα παιδί.


Πόσο καιρό είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα να ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας;
Είμαστε μαζί σχεδόν επτά χρόνια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παντρευτούμε πρώτα με πολιτικό γάμο, πριν την γέννηση του μωρού, αλλά σίγουρα για θρησκευτικό γάμο θα το δούμε πιο μετά.

Είσαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται από μικρές τη μέρα του γάμου τους; 
Όχι. Γενικά όλη αυτή η διαδικασία του γάμου μπορεί να φαντάζει ονειρική για τις πλείστες κοπέλες, αλλά για μένα δεν έχει και τόση σημασία. Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη μεταξύ ενός ζευγαριού. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως στον γάμο μου θα μου άρεσε να έχουμε αρκετούς καλεσμένους.


Έχετε αποφασίσει πώς θα ονομάσετε την κόρη σας;
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη το όνομα. Είναι κάτι το οποίο με αγχώνει. Θέλω να είναι πολύ ξεχωριστό, όπως ξεχωριστή είναι και η κόρη μας για εμάς.


Αλλάζει τις προτεραιότητές σου ο ερχομός της κόρης σου;
Σίγουρα ο ερχομός ενός παιδιού είναι κάτι που αλλάζει τις προτεραιότητες στη σχέση ενός ζευγαριού. Τόσο οι δικές μου προσδοκίες, όσο και του συντρόφου μου, θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η σωστή ανατροφή του παιδιού μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσω με τις σπουδές μου και την ενασχόλησή μου με το μόντελινγκ.


Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με τον χώρο της μόδας και να δοκιμάσεις την τύχη σου στα καλλιστεία;

Ο χώρος της μόδας ήταν κάτι το οποίο από μικρή παρακολουθούσα με θαυμασμό. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου, που ανυπομονούσα να παρακολουθήσω τα καλλιστεία στην τηλεόραση. Επίσης, το να συμμετάσχω και να κερδίσω τον τίτλο της Σταρ Κύπρος ήταν πάντοτε ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα και νιώθω πολύ τυχερή που το κατάφερα.


Αλήθεια, πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου ο τίτλος της Star Κύπρος;
Η ζωή μου μετά την απόκτηση του τίτλου της Σταρ Κύπρος άλλαξε αρκετά. Η αναγνώριση από τον κόσμο, αλλά και η αγάπη που δέχτηκα με άλλαξε σαν άνθρωπο. Έγινα πιο κοινωνική. Ποτέ όμως δεν άλλαξα τις συνήθειές μου και τα άτομα που είχα δίπλα μου. Επίσης, αυξήθηκαν σημαντικά οι δουλειές μου στο χώρο της μόδας. Ο τίτλος αυτός μου άνοιξε αρκετές πόρτες, σε σημείο που δεν το περίμενα.


Υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκες να μετανιώνεις που μπήκες στη διαδικασία των καλλιστείων;
Δεν μετάνιωσα στιγμή που μπήκα στη διαδικασία των καλλιστείων. Ήταν μια εμπειρία που λίγες κοπέλες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν. Μέσα από τα καλλιστεία έμαθα πολλά πράγματα. Έγινα καλύτερη επαγγελματίας, γνώρισα αξιόλογα άτομα του χώρου και μου ανοίχτηκαν πολλές πόρτες στον χώρο της μόδας. Με τη συμμετοχή μου στα καλλιστεία και τη νίκη μου είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος στο διεθνή διαγωνισμό Miss Earth 2015, κάτι που αποτέλεσε εμπειρία ζωής για εμένα.


Δέχτηκες ποτέ κάποια πρόταση ή κάποια αρνητική κριτική, που σε έκανε να σκεφτείς ότι ο χώρος της μόδας δεν είναι για σένα;
Ποτέ δεν δέχτηκα μια τέτοια πρόταση ή κριτική. Αν όμως δεχόμουν κάτι από τα δύο, σε καμία περίπτωση δεν θα τα παρατούσα. Στην περίπτωση της αρνητικής κριτικής απλά θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη.


Υπό ποιες προϋποθέσεις θα έκανες γυμνή φωτογράφιση;
Στα πλαίσια ενός φιλανθρωπικού σκοπού, που συνεπάγεται ότι δεν θα ήταν και κάτι πρόστυχο. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει απλά και μόνο για τα χρήματα ή την περαιτέρω αναγνώριση

 

 

Τι είναι αυτό που δεν θα φορούσες ποτέ και ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου;

Δεν θα φορούσα ποτέ κάτι που δεν μου ταιριάζει απλά και μόνο επειδή είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Θα το έκανα όμως για τις ανάγκες μιας δουλειάς στα πλαίσια του μόντελινγκ, όπου εκεί δεν έχω επιλογή για το τι θα φορέσω. Αντιθέτως ένα μοντέλο πρέπει να δέχεται να φορεί ό,τι της ζητηθεί. Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι το φόρεμα του τελικού των καλλιστείων, το οποίο το σχεδίασε ο Παντελής Παντελή και το οποίο μου ξυπνά τις ωραιότερες αναμνήσεις.

 

Αν η κόρη σου μεγαλώνοντας αποφασίσει ότι θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του modeling, πώς θα αντιδρούσες;
Μετά χαράς θα την βοηθήσω να ακολουθήσει τα βήματά μου. Άλλωστε ποια μάνα δεν θα χαιρόταν η κόρη της να την έχει ως πρότυπο;


Σπουδάζεις Νομική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είναι ένας τομέας που θα κυνηγήσεις επαγγελματικά;
Εννοείται ότι η νομική είναι το επάγγελμα που θα ασχοληθώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το μόντελινγκ από την άλλη είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης. Αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι να τα συνδυάζω και τα δύο όσο μπορώ. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα παρατήσω το χώρο της μόδας, αφού αποτελεί μια από τις μεγάλες μου αγάπες.


Με τρεις μόνο λέξεις, πώς θα περιέγραφες τη Μαρκέλλα;
Υπομονετική, υπεύθυνη, ήρεμη.

Θέλω να μου πεις κάτι για τον εαυτό σου, το οποίο πολύ λίγα άτομα ξέρουν.
Ανέκαθεν είχα αδυναμία στα γλυκά. Το ομολογώ.


Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στον σύντροφό σου;
Αυτό που με κέρδισε στον σύντροφό μου, πέραν της εξωτερικής του εμφάνισης, είναι ο χαρακτήρας του. Η αγάπη και ο σεβασμός που μου δείχνει καθημερινά είναι σημαντικά για εμένα. Επίσης στη σχέση μας υπάρχει εμπιστοσύνη. Ποτέ δεν μου στέρησε τίποτα από αυτά που ήθελα να κάνω λόγω ζήλιας. Με κάνει χαρούμενη και είναι το στήριγμά μου σε ό,τι αντιμετωπίζω. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που πιστεύω πως θα με κρατήσουν δίπλα του για πάντα.


Θα εγκατέλειπες το χώρο της μόδας, αν σου το ζητούσε;
Αν μου ζητούσε κάτι τέτοιο ο σύντροφός μου, δεν θα το έκανα. Γνωρίζει καλά πως αγαπώ πολύ τον χώρο αυτό και θα ήμουν δυστυχισμένη αν μου το στερούσε.


Πιστεύεις ότι μπορεί εύκολα μια γυναίκα να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια;
Ναι, το πιστεύω. Δεν αμφιβάλλω ότι το να μεγαλώνει κάποιος ένα παιδί είναι δύσκολο και ταυτόχρονα απαιτητικό. Όμως αν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται.


Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από σήμερα;
Φαντάζομαι σε πέντε χρόνια να ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύντροφό μου, μεγαλώνοντας την κόρη μας. Επίσης, να εργάζομαι στο γραφείο μου ως δικηγόρος και ταυτόχρονα να διδάσκω μόντελινγκ, όπως κάνω και τώρα.
  

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»