Αστρολογικές Προβλέψεις 20 -26 Μαρτίου

 KΡΙΟΣ
Μην είστε διστακτικοί στην αρχή της βδομάδας. Το να καταπιέζετε τον εαυτό σας, θα σας βγει μόνο σε θυμό. Καλό είναι να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα από τους συναισθηματισμούς. Από την Πέμπτη και μετά το θάρρος σας θα κορυφωθεί, ακόμη και στα ερωτικά. Η ρουτίνα και οι ευθύνες θα κυριαρχήσουν αυτές τις μέρες, ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Φερθείτε λογικά και κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε τόσο καλοί στα επικοινωνιακά σας που οι άλλοι θα θέλουν να σας ακούν να μιλάτε. Αν είστε single αυτό πιθανόν να σας βοηθήσει να βρείτε τον έρωτα. Βγαίνοντας της πόρτας, αφήστε τον εγωισμό σας σπίτι αλλιώς θα σε φέρει σε μπελάδες. Το Σαββατοκύριακο θα πλέεις σε πελάγη αγάπης. Οι σχέσεις στη ζωή σου, οικογενειακές, φιλικές και ερωτικές θα ενδυναμώσουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα λεφτά είναι λίγα καθώς η βδομάδα ξεκινά, γι' αυτό αν θέλετε να πάρετε κάτι θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον άλλο μήνα. Ρωτήστε κάποιο φίλο σας που γνωρίζετε ότι γνωρίζει για συμβουλές που αφορούν το άτομο. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε άτομα που είναι σημαντικά για σας αντί να προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε κάποιον που δεν είναι καν στη ζωή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ενέργειά σας είναι αστείρευτη καθώς η βδομάδα ξεκινά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη μαγνητίζετε τα βλέμματα και είστε ελκυστικοί μέσα και έξω. Όσον αφορά τα ερωτικά σας πάρτε τα πράγματα αργά για να μην τα κάνετε μαντάρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το Σαββατοκύριακο η διάθεσή και η ελκυστικότητά σας συνεχίζουν να κάνουν θραύση.
ΛΕΩΝ
Στην αρχή της βδομάδας το ένστικτό σας θα είναι πολύ καλό και όλα δείχνουν ότι είναι καλές οι μέρες για να αρχίσετε κάτι καινούριο. Είναι εκπληκτικό το ότι γνωρίσατε κάποιον που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεστε ή αισθάνεστε. Την Παρασκευή έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους και να ζήστε όμορφες στιγμές. Το Σαββατοκύριακο θα είναι για ξεκούραση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτέλους γνωρίζετε τι θέλετε και ποιον θέλετε, καθώς και τον τρόπο να τα αποκτήσετε. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόσασταν κάποιο σκοπό στη ζωή σας. Κάντε μία έρευνα όσον αφορά τα χόμπι και την προσωπικότητά του. Μπορείτε να μάθετε πολλά για ένα άτομα χωρίς να χρειαστεί να του κάνετε πολλές ερωτήσεις. Κι αφού το κάνετε να είστε έτοιμοι να μπείτε σε μία εποικοδομητική συζήτηση.
ΖΥΓΟΣ
Κρατήστε το κεφάλι σας χαμηλά. Έχετε πολλά τρεχάματα και η ζωή σας επιβαρύνει ακόμη περισσότερο με κάποιες λεπτομέρειες που σας συγχύσουν. Πολλές σκέψεις σας θα είναι για μία σας σχέση, φιλική, επαγγελματική ή ρομαντική. Μην στεναχωρηθείτε αν η ερωτική σας ζωή θα προχωράει όπως θέλατε. Αν είστε single περιμένετε αυτό το άτομο να κάνει κίνηση και αν είστε σε σχέση θα έχετε μία μετακόμιση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κυνηγήστε όλα όσα θέλετε αυτές τις μέρες γιατί το πιο πιθανόν να τα αποκτήσετε. Κάποιοι κίνδυνοι καραδοκούν στα ρίσκα που θέλετε να πάρετε, γι' αυτό αφήστε το "εγώ" σας στο σπίτι αν θέλετε ν' αποφύγετε τυχόν καβγάδες. Το Σαββατοκύριακο θα περάσετε πολύ χρόνο με φίλους και ίσως μάθετε ένα χυμώδες μυστικό. Προσέξτε την υγεία σας και μην την αμελήσετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ενέργειές σας δεν ταιριάζουν στην αρχή της βδομάδας κι αυτό σημαίνει μπελάδες. Γενικά, η βδομάδα δεν θα ξεκινήσει πολύ καλά, καθώς θα ξεχνάτε διάφορα όπως το μεσημεριανό σας για τη δουλειά ή το μπουφάν σας. Μην αφήσετε αυτά τα μικρά να σας χαλάσουν τη μέρα. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε με το άλλο σας μισό αν είστε σε σχέση και το Σαββατοκύριακο φορτίστε μπαταρίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καινοτομία είναι τα πάντα για σας, καθώς η βδομάδα ξεκινά. Ψάξτε για καινούριες ιδέες και ανθρώπους και μέχρι το τέλος της βδομάδας οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Η Πέμπτη είναι γεμάτη δημιουργικότητα και ρομάντζο. Αν σας αρέσει κάποιο άτομο, πείτε του το και μέχρι την Κυριακή το τοπίο στα ερωτικά σας θα έχει ξεκαθαρίσει.
ΥΔΡΟΟΧΟΣ
Θα νιώσετε την επιθυμία να δοκιμάσετε νέα πράγματα στη σχέση σας. Ίσως κάνετε μία μεγάλη ανακάλυψη που θα ταράξει τα δεδομένα στη ζωή σας. Θα χάσετε κάποιες ευκαιρίες όμως θα είναι απλά μία φάση και θα περάσει. Νιώστε ελεύθερα να βάλετε τον εαυτό σας πάνω από όλους το Σαββατοκύριακο, όμως μην πείτε όχι σε κάποιο φίλο που ίσως σας χρειαστεί.
ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη; Υπάρχει μπόλικη καθώς η βδομάδα ξεκινά. Απολαύστε την προσοχή και την τρυφερότητα που δέχεστε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την Τετάρτη και μετά ίσως χρειαστεί να βιώσετε το δράμα κάποιου προσώπου από τον κύκλο σας. Από την Παρασκευή αναλάβετε δράση για ένα θέμα που πρέπει να λύσετε, ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε όλα τα γεγονότα.
 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων