Οι επώνυμες που άλλαξαν το look τους κι έγιναν αγνώριστες

 Πολλές είναι οι επώνυμες που αλλάζουν το look τους, πολύ συχνά και πειραματίζονται με το χρώμα και το στιλ των μαλλιών τους. Κάποιες βέβαια έχουν κάνει τη μεγάλη αλλαγή από το μελαχρινό στο ξανθό και έχουν κατασταλάξει, ενώ κάποιες άλλες δεν εφησυχάζονται ποτέ και ποτέ δεν ξέρουμε πως θα μοιάζουν στην επόμενή τους εμφάνιση. 
Tης Πράξιας Αρέστη

Μαρία Μιχαήλ (ηθοποιός)
Η Μαρία Μιχαήλ μας έχει συνηθίσει στις πολύ τολμηρές αλλαγές του look της. Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της, της αρέσει πάρα πολύ να πειραματίζεται με τα μαλλιά της και να δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Μεγάλη έκπληξη ήταν όταν ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες ενός ρόλου, που όμως τελικά ήταν ένα look που της άρεσε πολύ, γι’ αυτό και το κράτησε για αρκετό καιρό. 

 

 
Κατερίνα Καμπανέλλη (τραγουδίστρια) 
Τη γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice 2», όπου με Coach τον Μιχάλη Κουινέλη κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ο λόγος για την Κατερίνα Καμπανέλλη, η οποία έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό look, που δεν θυμίζει σε τίποτα την Κατερίνα που είχαμε γνωρίσει στο Show.  Η Κύπρια τραγουδίστρια που δεν διστάζει να πειραματίζεται με το look της, αυτή την φορά ξύρισε τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα στιλ που ομολογουμένως της πάει!
 

 

Δήμητρα Ματσούκα (ηθοποιός)

Η Δήμητρα Ματσούκα αποτελεί εδώ και χρόνια sex symbol σε Ελλάδα και Κύπρο. Και η αλήθεια την είχαμε συνηθίσει στα εξώφυλλα με μελαχρινή εμφάνιση. Με τα χρόνια όμως, η αγαπημένη ηθοποιός άνοιγε το μαλλί της, φθάνοντας σήμερα να έχει γίνει εντελώς ξανθή και για πολλούς αγνώριστη. Πολλοί πάντως λένε ότι της πάει και άλλοι όχι. Θα το κρατήσει άραγε το ξανθό ή θα τη δούμε και πάλι με το σκούρο καστανό; 

 
Rihanna (τραγουδίστρια)
Η Rihanna αποτελεί πρότυπο για τις στιλιστικές επιλογές της, και τα διαφορετικά hair styling που κάνει κάθε φορά. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι δεν σταματά ποτέ να εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα και διαφορετικό στιλ μαλλιών. Κάποια είναι πιο συντηρητικά και κάποια πιο extreme. Οι fan της δεν προλαβαίνουν να την ακολουθούν. 
 

 

Eλεονώρα Ζουγανέλη

Η εντεχνο - λαϊκή τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο νεανικό κοινό, όχι μόνο για τα υπέροχα τραγούδια της αλλά και για τα εναλλακτικά look που επιλέγει να έχει κάθε φορά. Αν και τη μάθαμε με ξανθό κοντό μαλλί, σήμερα είναι καστανή και μάλιστα πέρασε και από το κόκκινο χρώμα. Πάντως το νέο της άλμπουμ «Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε» σκίζει στα ραδιόφωνα. 

 

 
Κρίστυ Παπαδοπούλου (ηθοποιός)
Η Κρίστυ Παπαδοπούλου είναι ένα όμορφο και μοντέρνο κορίτσι που ό,τι αλλαγή και να κάνει στο look της, της ταιριάζει απόλυτα. Αν και την είχαμε συνηθίσει με καστανό μαλλί, τον τελευταίο καιρό το έχει γυρίσει στο ανοιχτό ξανθό και η αλήθεια της πάει πολύ. 
 

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους (παρουσιάστρια)

Η γνωστή παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους παρομοιάζεται πολλές φορές με την Ελένη Μενεγάκη, λόγω τους ξανθού της μαλλιού και λόγω της μεγάλης της επιτυχίας στην τηλεόραση. Μπορεί να την γνωρίσαμε και να τη συνηθίσαμε τόσα χρόνια με το κατάξανθο μαλλί της, όμως δεν γεννήθηκε με αυτό. Αντίθετα, μάλιστα το χρώμα των μαλλιών της ήταν σκούρο καστανό. Σιγά σιγά, η παρουσιάστρια το άνοιξε και έφθασε σήμερα να είναι γνωστή για το ξανθό της μαλλί. 

 

 

Δειτε Επισης

Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα βγω. Είμαι πολύ καλό παιδί»
Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται: «Με το χέρι στην καρδιά, ναι, θα παντρευτώ! Ο στόχος είναι μέσα στο 2024!»
Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο του: «Είχα κάταγμα στο στέρνο, έπρεπε να μείνω ακίνητος για καιρό»
Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»
Η απάντησή της Ναταλίας Δραγούμη σε σεξιστικό σχόλιο: «Είναι 8 το πρωί & έχω λάβει 10 φωτο με... μόρια»