Aστρολογικές προβλέψεις 13 - 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινήστε τη βδομάδα σας με μεγάλη δόση ενέργειας. Θα γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και οι μέρες σας θα κυλούν γεμάτες δράση. Θα υπάρξουν ωστόσο κάποια εμπόδια που θα μπλοκάρουν το δρόμο σας. Θα χρειαστεί να δείξετε λίγη υπομονή και ευλυγισία. Emails, τηλεφωνήματα, μηνύματα και συζητήσεις θα απορροφήσουν πολύ από τον χρόνο σας. Κάτι σας πνίγει και ήλθε η ώρα να το ξεφορτωθείτε.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελαττώστε ταχύτητα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Θα βρίσκεστε σε ασυνήθιστη βιασύνη, κάτι περίεργο για σας, αλλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην προχωρήσετε σε βιαστικές αποφάσεις. Η αντοχή και η επιμονή σας θα προκαλέσουν το θαυμασμό των γύρω σας. Ίσως και το θαυμασμό κάποιου που δεν τρέφει μόνο φιλικά αισθήματα για σας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο η πνευματική σας γρηγοράδα θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε καλύτερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε έτοιμοι να βάλετε μπροστά νέα σχέδια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε και λίγο για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε των εμποδίων που θα προκύψουν. Όσο κι αν θέλετε να συγκεντρωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Το Σαββατοκύριακο τα αισθήματα που έχετε γι’ αυτό το πρόσωπο θα αλλάξουν δραστικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αντιδράτε υπερβολικά την αρχή της βδομάδας. Θα είστε υπερ – ευαίσθητοι και με δυσκολία θα μπορείτε ν’ αντεπεξέλθετε, όμως θα πρέπει να συμμαζέψετε την ψυχραιμία σας. Από την Τετάρτη και μετά θα έχετε μπόλικο χρόνο και διάθεση για να κοινωνικοποιηθείτε. Ίσως οργανώσετε και κάποιο δείπνο ή πάρτι. Θα βρείτε ευκαιρίες για να βγείτε από το καβούκι σας, ειδικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι καινούριο; Στην αρχή της βδομάδας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες ν’ ανακαλύψετε ενδιαφέροντα άτομα και εκπληκτικές ιδέες. Οι μέρες σας θα είναι διασκεδαστικές και θα έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τα χόμπι σας. Οι σκέψεις σας θα είναι στη φήμη και την καριέρα σας, προσπαθήστε όμως να μην πάθετε εμμονή με το τι λένε οι άλλοι για σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τελειώστε με όλα όσα πρέπει να κάνετε μέχρι την Τετάρτη, για να μπορεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Αν μπορείτε να οργανώσετε ένα μικρό ταξίδι ακόμη καλύτερα. Αν όχι δοκιμάστε μια έξοδο σε ένα καινούριο μέρος που θα σας ανανεώσει. Η περιέργεια σάς ελκύει στο πρόσωπο αυτό είτε τώρα μπαίνει στη ζωή σας είτε είστε μαζί εδώ και καιρό.
ΖΥΓΟΣ
Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα συμβιβασμό στα επαγγελματικά σας και το καλύτερο θα ήταν να βρείτε τις ισορροπίες και λύσεις που συμφέρουν σε όλους. Συμμαχίες και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και οι άλλοι θα σας ευχαριστούν για τις διπλωματικές σας επιτυχίες. Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο ενθουσιασμό και ενέργεια για σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπελάδες θα προκύψουν όταν η βδομάδα αρχίσει. Την Τρίτη και την Τετάρτη πάρτε τα ρίσκα που θέλατε, μιας και η τύχη σας ευνοεί. Την Πέμπτη και την Παρασκευή είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Τα ερωτικά δεν είναι καθόλου στο προσκήνιο αυτή τη βδομάδα, όμως βρίσκετε πολλή αγάπη στη δουλειά και στο σπίτι σας. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείτε να πετύχετε τα πάντα με την αρχή της βδομάδας. Θα θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι, αφήνοντας τη φαντασία σας να τρέχει. Οι εικόνες και τα όνειρά σας έχουν να κάνουν με άγνωστα πρόσωπα που ερωτεύεστε σε παραμυθένια τοπία. Θα ξοδέψετε κάποια λεφτά στην τέχνη ή στα χόμπι σας, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα σας περιμένει μια έκπληξη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη τα γεγονότα έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας, αλλά να είστε υπομονετικοί. Την Τρίτη και την Τετάρτη χαλαρώστε λίγο με φίλους ή με την οικογένειά σας. Πάρτε συμβουλή από κάποιο φίλο σας για το πώς να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά απ’ όσα θ’ ακούσετε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η βδομάδα ξεκινά με μια αλτρουιστική νότα για σας.  Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για να βοηθήσετε άλλους και σίγουρα κάποια στιγμή θ’ ανταμειφθείτε γι’ αυτά. Έχετε επικεντρωθεί στη δουλειά και δεν παίρνετε καθόλου τη σχέση σας στα σοβαρά. Μην ξεχνάτε τη ρομαντική σας πλευρά. Το Σαββατοκύριακο θα βρείτε επιτέλους το χρόνο να μιλήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
ΙΧΘΕΙΣ
Τα πάντα είναι θολά με το ξεκίνημα της βδομάδας. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε τις αλήθειες από τις μισές αλήθειες. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται γι’ αυτό προχωρήστε με προσοχή. Αν σκέφτεστε να παραδοθείτε στα προβλήματά σας, ξεπεράστε το γρήγορα και μην αντιδράτε υπερβολικά. Απλά μην κάνετε μεγάλες κινήσεις μέχρι τα πράγματα ν’ αλλάξουν. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η διασκέδαση θα σας βρει.
 

Δειτε Επισης

Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»