7 Stylish μαμάδες!

Το να είσαι μαμά, είναι πράγματι κάτι το σπουδαίο. Το να είσαι μια stylish μαμά που καταφέρνει από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της, να εμπνέει με το στιλ της τους γύρω της, είναι πράγμα εντυπωσιακό. Μαζέψαμε μερικές από τις πιο stylish μαμάδες που κατάφεραν να μας εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους και σας τις παρουσιάζουμε!
 

Ramona Filip


Είναι  μια από τις πιο στιλάτες παρουσίες στο νησί μας. Κάθε της εμφάνιση συζητείται και αντιγράφεται.  Ξέρει πώς να ντύνεται ανάλογα με την περίσταση και να ξεχωρίζει. Η Ramona Filip είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο stylish μαμάδες. 

Έφη Παπαϊωάννου

 


Η γνωστή σχεδιάστρια κατάφερε να κρατήσει το πήχη ψηλά, καθ’ όλη την διάρκεια της  πρόσφατης εγκυμοσύνης της. Πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή, μας έκανε πολλές φορές να αναρωτηθούμε πως τα καταφέρνει.


Κωνσταντίνα Ευρυπίδου


Διένυσε την εγκυμοσύνη της, περπατώντας ακόμα και στην πασαρέλα. Το μοντέλο κατάφερε να διατηρήσει τις άψογες αναλογίες της καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, με τις ενδυματολογικές της επιλογές, να μαρτυρούν ότι αυτή η μαμά έχει στιλ!


Kim Kardashian


Καμιά από τις εμφανίσεις της δεν περνά απαρατήρητη. Μπορεί να έχασε λίγο τον έλεγχο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, βάζοντας λίγα κιλά παραπάνω, ωστόσο, το στιλ της ήταν πάντοτε αυτό που κέρδιζε τις εντυπώσεις. Σήμερα, στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την κόρη της North West, παρατηρούμε ότι το στιλ είναι…. οικογενειακή υπόθεση!


Δέσποινα Βανδή


Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από εκείνες τις μαμάδες που μοιάζουν… συνομήλικες με τα παιδιά τους. Δεν χάνει ποτέ την φρεσκάδα της, το στυλ της και την χάρη της, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της stylish μαμάς!


Nicole Ritchie


Μαμά δύο παιδιών, ωστόσο διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα, αλλά και μια από τις πιο εντυπωσιακές γκαρνταρόμπες. Οι εμφανίσεις της είναι πάντοτε στιλάτες και εντυπωσιακές, αφού δεν περνά απαρατήρητη ποτέ!


Katie Holmes


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Katie Holmes είναι μια από τις πιο stylish μαμάδες του Hollywood! Στις εμφανίσεις της με την κόρη της Suri, οι δύο τους κλέβουν τις εντυπώσεις με τα ταιριαστά τους σύνολα!


 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα βγω. Είμαι πολύ καλό παιδί»
Ο Κώστας Πρέκας παντρεύεται: «Με το χέρι στην καρδιά, ναι, θα παντρευτώ! Ο στόχος είναι μέσα στο 2024!»