Ποιες είναι οι νέες μούσες της L’Oreal Professionnel;

  Tα δυο νέα πρόσωπα της οικογένειας L’Oréal Professionnel για το 2016 δεν είναι τυχαία. Η μεγάλη επιρροή τους στα social media και η μοναδική απόλαυση που αντλούν εξερευνώντας το θηλυκό τους στυλ ταιριάζουν απόλυτα με τα νέα λανσαρίσματα της μάρκας, που προσφέρουν στις γυναίκες την απόλυτη ελευθερία να «παίξουν» με το χρώμα έχοντας ως «σύμμαχό» τους λαμπερά και περιποιημένα μαλλιά.   
Και οι δυο αντιπροσωπεύουν τέλεια τις αξίες της μάρκας σχετικά με τη μόδα, τις τάσεις και την ομορφιά. Η πρώτη και προσωπική μου αγαπημένη είναι η Alessandra Ambrosio: τοπ μόντελ από τη Βραζιλία, μητέρα δυο παιδιών, ένας από τους πιο εμβληματικούς «αγγέλους» της Victoria Secret, με το δικό της brand ρούχων Ale by Alessandra αλλά και με 10,000,000 followers στα social media της (είμαι μια από αυτούς). Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την L’Oréal Professionnel θα είναι το πρόσωπο που συνοδεύει το λανσάρισμα των νέων αποχρώσεων DIARICHESSE HI-VISIBILITY, τη νέα γκάμα βαφής στον ίδιο τόνο, που προσφέρει ορατό και λαμπερό χρώμα, ακόμη και στις πιο σκούρες βάσεις.

Η Camille Rowe-Pourcheresse, με καταγωγή από τη Γαλλία και την Αμερική, αποτελεί τη δεύτερη επιλογή της μάρκας που είμαι σίγουρη πως θα εμπνεύσει κι εσένα χάρη στη σημαντική της πορεία ως μοντέλο (έχει φωτογραφηθεί σε πολλά περιοδικά, έχει πάρει μέρος σε video clips των The Strokes, The Black Keys, MGMT, The Weeknd), ως αληθινό fashion icon (σύμφωνα με το Vanity Fair βρίσκεται στη λίστα με τις 10 Γαλλίδες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο) αλλά και ηθοποιό (με εμφάνιση ήδη στην ταινία των Romain Gavras & Vincent Cassel, το 2016 ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα κινηματογραφική ταινία του Frédéric Beigbeder). Η Camille Rowe- Pourcheresse θα είναι η πρωταγωνίστρια των νέων αποχρώσεων INOA BLOND RESIST, μια νέα διάσταση για τις βαφές χωρίς αμμωνία με χρώμα που έχει διάρκεια –ειδικά μελετημένη για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των γυναικών με απαιτητικά ξανθά.

Για την επικοινωνία των 2 λανσαρισμάτων στο χρώμα για το 2016, DIARICHESSE HI-VISIBILITY & INOA BLOND RESIST, έχουν σχεδιαστεί 2 επικοινωνιακές καμπάνιες στο digital: #Nofilter με την Alessandra Ambrosio και #findtheone με την Camille Rowe- Pourcheresse.
 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»