FASHION BLOGGERS: Living on the blog

Παίζουν το στιλ στα… πλήκτρα τους και μέσω των blogs τους αναδεικνύουν, προτείνουν, σχολιάζουν και αποθεώνουν τις τάσεις της εποχής. Είναι οι fashion bloggers που ακολουθείς στο Instagram και κάνεις like στο Facebook. Μεταξύ αυτών και τα επτά στιλάτα κορίτσια που φωτογραφίζονται για το Celebrity και εξηγούν πώς μπήκε το blogging στη ζωή τους και πού θέλουν να το φτάσουν.
 
Στέφανη Παναγή
thebunnygirl.net

 

 


Το blog
Αν και σπούδασε κοινωνική λειτουργός, ο χώρος της μόδας ήταν αυτός που την κέρδισε. Την αγαπούσε πάντα, για την ακρίβεια τη λάτρευε. «Μεγάλωσα με το να έχω τριγύρω μου ρούχα. Αρκετό καιρό αργότερα συνειδητοποίησα ότι λόγω αυτής της αγάπης για τη μόδα θα ήθελα κάποτε να  ασχοληθώ με το ‘διαφορετικό’ κομμάτι του image-making». Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στη μπουτίκ Flashback στη Λευκωσία, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε το δικό της προσωπικό blog, thebunnygirl.net, κάτι που ήρθε μετά από την παρότρυνση φίλων της. Το όνομα επιλέχθηκε, μάλιστα, από πολύ καλό της φίλο, που συχνά τη φώναζε με το χαϊδευτικό «bunny».  Αν και κύριο θέμα του blog είναι η μόδα, εκεί θα διαβάσουμε συχνά συνταγές μαγειρικής, θέματα ομορφιάς, διάφορους τόπους που αγαπά και επισκέπτεται συχνά στην Κύπρο. Της αρέσει, επίσης, να ψάχνει και να βρίσκει διάφορα ταλαντούχα παιδιά, όπως σχεδιαστές μόδας, και να γράφει για τους ίδιους και τη δουλειά τους. Ένα κομμάτι του blog που αγαπά ιδιαίτερα είναι να φωτογραφίζει άγνωστα άτομα που βρίσκει στον δρόμο και έχουν το δικό τους μοναδικό στιλ. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιεί για το blog της είναι το Facebook, όπου υπάρχει η σελίδα thebunnygirl και στο Instagram το Stefani_thebunnygirl με 1172 followers.


To στιλ
Το στιλ για τη Στέφανη είναι τρόπος έκφρασης και κάτι που, όπως πιστεύει, το δημιουργείς μόνος σου με το να ξέρεις τι ταιριάζει στον εαυτό σου. «Αγαπώ πολύ το mix-match στιλ και αυτό είναι και που με εκφράζει». Προσέχει πάντα το στιλ του κάθε ανθρώπου, όμως θα μπορούσε να είναι με κάποιο άτομο που δεν έχει σχέση με τη μόδα.  Όπως λέει, «το πιο βασικό συστατικό μιας σχέσης δεν είναι ούτε το στιλ ούτε η μόδα αλλά η αγάπη και ο σεβασμός». Τι κάνει ένα blog επιτυχημένο; Η αγάπη και η αφοσίωση σε αυτό που έχεις δημιουργήσει, αφού είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου.


Η επιτυχία
Προσωπική της επιθυμία είναι να συνεχίσει το blog της να έχει απήχηση για πολύ καιρό και θεωρεί επιτυχία την ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε post που ανεβάζει. «Τρελαίνομαι όταν το blog μου διαβάζεται και από άτομα στο εξωτερικό». Έχει παρατηρήσει, επίσης, πως τον τελευταίο καιρό στην Κύπρο διάφορα περιοδικά και sites επιδιώκουν να γνωρίζουν bloggers, κάτι που τη χαροποιεί ιδιαίτερα. «Αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς, αφού διαπιστώνουμε ότι η ‘δουλειά’ μας αναγνωρίζεται».


Blogs και bloggers που είναι must
«Αγαπώ πολύ το blog της Susie Lau, το stylebubble.com. Από τα κυπριακά δεν ξεχωρίζω κάποιο, αλλά συχνά τα διαβάζω όλα».
 
Αγαπημένη σταθερή τάση στη μόδα: Τακούνια
Αγαπημένη τάση σήμερα: Η δεκαετία του ‘70
Σχεδιαστής: Natar-Georgiou, Natalie C
Fashion Icon: Iris Apfel, Αλεξάντρα Κατσαίτη
Η τελευταία μου αγορά: Σκουλαρίκια από τη φίλη μου Μαρία-Χαρά
 
             
Ζωή Σοφοκλέους
 
The Diamond Life

 


 
Το blog

 
Το πάθος, η αδυναμία και η λατρεία της για τον τομέα της μόδας έκανε τη Ζωή Σοφοκλέους ν’ ασχοληθεί και να δημιουργήσει τη δική της επωνυμία ρούχων ZS by Zoe Sophocleous το 2014. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου έκανε πρεμιέρα με την πρώτη πραγματική της συλλογή ρούχων Fantasy. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με διάφορα περιοδικά, φωτογράφους και παρουσιάστριες τηλεοπτικών εκπομπών στην Κύπρο και το εξωτερικό. Τον ρόλο του μοντέλου τον πήρε από μικρή ηλικία, ενώ πρότυπο της είναι η γιαγιά της, μοδίστρα στο επάγγελμα, που λειτούργησε και σαν κίνητρο στην απόφασή της ν’ ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Ο ενθουσιασμός που ένιωθε κάθε φορά που αντίκριζε τη διαδικασία παραγωγής κάποιου ρούχου, την έκανε ζητά να μάθει, να εκπαιδευτεί και να ασχοληθεί με αυτό. Το blog της,, The Diamond Life, προέκυψε μέσα από την επιθυμία της να προβάλει το δικό της προσωπικό στιλ, που βασίζεται στις δικές της δημιουργίες, οι οποίες έχουν ένα εναλλακτικό μινιμαλιστικό και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα. Το όνομα του blog προέκυψε από την περιέργεια και την ιδιαίτερη αίσθηση που της βγάζει ένα διαμάντι. Διαβάζοντάς το θαυμάζουμε ρούχα με μινιμαλιστικό και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα, φωτογραφημένα σε αρχιτεκτονικά σημεία με φυσικές λεπτομέρειες. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιεί είναι το Facebook, το Wordpress και το Instagram, στα οποία έχει μέχρι στιγμής 2.748 followers.
 
Το στιλ
«Για μένα η μόδα είναι το παν. Από την ώρα που ξυπνάω μέχρι τη ώρα που κοιμάμαι με περιτριγυρίζουν το σχέδιο, το styling και το blogging». Το στιλ θεωρεί πως είναι ο καθρέφτης της διάθεσης και του τρόπου ζωής του κάθε ανθρώπου.
Το προσωπικό της στιλ χαρακτηρίζεται από απλές γραμμές, φυσικούς χρωματισμούς και διάφορες υφές. Θα έβγαινε με κάποιον που δεν έχει στιλ; Η απάντησή της αφοπλιστική. «Για μένα μια ανθρώπινη σχέση δεν έχει να κάνει με τον χώρο της μόδας, αλλά με την κατανόηση και την εκτίμηση του δικού σου ανθρώπου για τα όνειρά σου».
 
Η επιτυχία
 Το μεγάλο μυστικό για ένα επιτυχημένο blog πιστεύει πως είναι το να παρουσιάζεις στο κοινό τον κόσμο σου μέσα από τα δικά σου μάτια.  
Ο μεγαλύτερος στόχος που έχει θέσει όσον αφορά στο blog της είναι να αποκτήσει ένα σταθερό, διεθνές κοινό, γεμάτο νέες γνωριμίες και αμέτρητα ταξίδια. Δεν πιστεύει πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στην επιτυχία ενός blog, αλλά ο χαρακτήρας και η μοναδικότητα του κάθε ατόμου.            Η μεγαλύτερη επιτυχία που έχει νιώσει μέχρι τώρα, μέσω του blog της, είναι η ανταπόκριση και η εκτίμηση της δουλειάς της από διεθνείς bloggers. Πιστεύει, επίσης, πως τα τελευταία χρόνια οι bloggers της Κύπρου άρχισαν να εξελίσσονται όλο και  περισσότερο στην επιχειρηματική πλευρά της βιομηχανίας της μόδας και στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας. «Δεν πιστεύω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με το εξωτερικό, λόγω του ότι έχουμε μια μικρότερη αγορά, προσπαθούμε όμως να φτάσουμε εκεί. Ίσως σε μερικά χρόνια να μπορούμε να κάνουμε τη σύγκριση».  
 
Blogs και bloggers που είναι must
Στην Κύπρο η blogger που νομίζω ότι ξεχωρίζει είναι η Άντρια Αλετράρη με το Andria’s Dose. Για μια πιο διεθνή προσέγγιση στο blogging, αυτή που για μένα έχει τη συνολική εμφάνιση και τη σωστή ουσία σε μια πιο ελεύθερη και φυσική αίσθηση του στιλ είναι η Amanda Shadforth με το  Oracle Fox .
 
Αγαπημένη σταθερή τάση στη μόδα:  All Black
Αγαπημένη τάση σήμερα: Ρίγες
Σχεδιαστής: The Row
Fashion Icon: Amanda Shadforth
Η τελευταία μου αγορά: Simmi Shoes
 
 
Νικόλας Παπαντωνίου και Έλενα Αποστόλου
Fashionmegawatts

 


Μετά τις σπουδές του στον κλάδο fine arts και μεταπτυχιακό στο design στην Αγγλία, ο Νικόλας ξεκίνησε να εργάζεται στο online shop της First Boutique στη Λεμεσό.                               Η Έλενα σπούδασε medical microbiology και immunology. Έκανε, επίσης, μεταπτυχιακό στην Αγγλία σε microbiology, immunology, biochemistry και haematology. Σήμερα διευθύνει το δικό της χημείο στη Λεμεσό.                                        Η συνεργασία των δύο ξεκίνησε πριν από ενάμιση, περίπου, χρόνο, με τον Νικόλα να εντάσσει το ανδρικό στοιχείο στο blog που ξεκίνησε η Έλενα με τη φίλη της Άντρια. Το megawatts μετά τη λεξη fashion τονίζει τη δύναμη και την ισχύ της μόδας, όπως αυτή εκφράζεται μέσω του Fashionmegawatts. Εκεί θα διαβάσουμε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα, όπως επίσης και στιλιστικές συμβουλές για άνδρες και γυναίκες. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούν για το blog τους είναι το Instagram και το Facebook, όπως επίσης και τη δική τους ιστοσελίδα www.fashionmegawatts.com.                     Το Fashionmegawatts έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram (@fashionmegawatts 927) αν και κόσμος τους γνωρίζει περισσότερο μέσω των προσωπικών τους λογαργιασμών, @nicholaspap με 3.179 followers και @elena_apostolou με 1.840.
 
Το στιλ
 
Για την Έλενα το στιλ δεν είναι να υιοθετεί κανείς τα διάφορα trends, αλλά να γνωρίζει τι τον αντιπροσωπεύει.  «Προσωπικά είμαι λάτρης του mix and match».                                Ο Νικόλας πιστεύει ότι το στιλ είναι attitude, είναι η παρουσία αλλά και η προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Τον χαρακτηρίζει το μοντέρνο με κλασικές επιρροές.                            Αν και αρχικά θα προσέξει σίγουρα την εξωτερική εμφάνιση  στον άλλο, αυτό που τελικά θα κερδίσει την Έλενα είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του. Ο Νικόλας όμως έχει αντίθετη άποψη, μιας και πιστεύει πως το στιλ είναι η προσωπικότητα του κάθε ατομου.
 
Η επιτυχία

 
H αυθεντικότητα είναι το μυστικό της επιτυχίας του blog τους. «Να είσαι αληθινός σε αυτό που δείχνεις προς τα έξω, βάζοντας στοιχεία της καθημερινότητας αλλά και της προσωπικότητάς σου στο δικό σου ντύσιμο».       Επιθυμία τους είναι να εξελίξουν το blog τους και να καταφέρουν να κατακτήσουν ακόμη περισσότερο το κοινό. Θέλουν, επίσης, να βρεθούν σε μεγάλα fashion shows με τον ρόλο των bloggers.
Μέσα από το blog τους γνώρισαν καταξιωμένα άτομα στον χώρο της μόδας και δημιούργησαν φιλίες με άλλους Κύπριους bloggers. Στα σκαριά βρίσκεται, επίσης, μια σημαντική συνεργασία με τα καταστήματα GAP, που θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία για τη δουλειά τους.
 
Blogs και bloggers που είναι must
H Έλενα ξεχωρίζει τους Man  Repeller, Leandra  Medine Attidute Unique και Ηράκλεια Σκουφάρη. Ο Νικόλας προτιμά τους The Gentleman Blogger, Matthew Zorpas και Andrias Dose 
 
 
Έλενα
Αγαπημένη σταθερή τάση στη μόδα:  Leather Biker Jacket
Αγαπημένη τάση σήμερα: Φορέματα με αθλητικά παπούτσια
Σχεδιαστής: Alessandro dell'acqua/no21
Fashion Icon: Candela Novembre
 
Νικόλας
Αγαπημένη σταθερή τάση στη μόδα: Κουστούμια
Αγαπημένη τάση σήμερα: Ζιβάγκο  
Σχεδιαστής: Andrea Pompilio
Η τελευταία μου αγορά: Νο21 sweater
Fashion Icon: Marchetti Simone
Η τελευταία μου αγορά: Παπούτσια Nicholas Kirkwood
 
 
Ιωάννα Θεοδώρου
I did it my way


Φοίτησε για τρία χρόνια στον κλάδο τουρκικών σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου και μετά graphic and advertising design στο Frederick University. Έχει δουλέψει ως freelancer graphic designer τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα λειτουργεί το δικο της blog, δουλεύει ως ενδυματολόγος και στιλίστρια.
 Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες στο instagram με αγαπημένα της outfits και άλλα συναφή. Άρχισε τότε να παίρνει μηνύματα από διάφορες εταιρείες για συνεργασίες και έτσι σκέφτηκε ότι ένα blog θα ήταν αποτελεσματικό και πρακτικό. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι του Frank Sinantra, I did it my way, λόγω του ότι κάνει ό,τι κάνει με τον δικό της τρόπο, το γούστο της και το προσωπικό της όραμα, χωρίς να το βάζει σε καλούπια.
Στο blog της θα διαβάσουμε τάσεις της μόδας, τη γνώμη της για ρούχα και παπούτσια που κυκλοφορούν στην αγορά και συμβουλές για τον συνδυασμό διάφορων κομματιών.                 Ως το κεντρικό πρόσωπο του blog τη βλέπουμε να ποζάρει με ρούχα που αγαπά και ξεχωρίζει, δίνοντας τις δικές της συμβουλές για το πώς συνδυάζονται και πού φοριούνται.  Για το blog της χρησιμοποιεί, κυρίως, το Ιnstagram και το Facebook με τις σελίδες της ioanna.myway. Μέχρι τώρα έχει φτάσει τους 2.800 followers στο Instagram και τους 2.950 στο Facebook.
 
Το στιλ
H μόδα είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής της, την ακολουθεί πιστά και φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για τις νέες τάσεις, τις οποίες προσαρμόζει στο δικό της στιλ. «Στιλ για μένα είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα άνθρωπο. Από το πώς ντύνεται, μέχρι το τι μουσική ακούει και το πώς συμπεριφέρεται».  Το προσωπικό της στιλ θα το χαρακτήριζε κανείς indie, όρος που χρησιμοποιείται κυρίως για τη μουσική και προέρχεται από τη λέξη independent, που σημαίνει ανεξάρτητο. «Αν και είναι περισσότερο όρος που περιγράφει μουσική εγώ το χρησιμοποιώ για να περιγράψω γενικά το στιλ μου, αφού και ο τρόπος που επιλέγω να ντυθώ έχει επιρροές από παντού, αλλά είναι ανεξάρτητος από ταμπέλες και χαρακτηρισμούς».                                           Η Ιωάννα, δεν είναι σίγουρη αν θα μπορούσε να είναι με κάποιο χωρίς στιλ. «Νιώθω ότι η αίσθηση του στιλ γενικά συνεπάγεται καλό γούστο και ανεπτυγμένη αισθητική, οπότε μάλλον δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ασχέτως, βέβαια, αν αυτή η αισθητική συνάδει με τη δική μου ή όχι».
 
Η επιτυχία
Το νούμερο ένα μυστικό για κάθε τι επιτυχημένο είναι να το κάνεις με αγάπη. Οπότε, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Ιωάννας. Στους στόχους της είναι να φτάσει σε ακόμα περισσότερα άτομα, να επηρεάζει όσο μπορεί προς το καλύτερο και, γιατί όχι, κάποια μέρα να μπορεί να ζει μόνο από το blogging.
Αν και το ζήτημα είναι υποκειμενικό, πιστεύει ότι η εξωτερική εμφάνιση και ο τρόπος που ντύνεται παίζουν τεράστιο ρόλο για το fashion blog της και την απήχηση που έχει, μιας και αυτή είναι όλη η έννοιά του. Μόνο το γεγονός ότι την αναγνωρίζουν στον δρόμο και της σχολιάζουν τα του blog, είναι για την ίδια μεγάλη επιτυχία και χαρά. Πέρα από αυτό, είχε την τύχη να συνεργαστεί με εταιρείες και brands που αγαπά και σέβεται ιδιαίτερα, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε διάφορα περιοδικά και portals της Κύπρου και του εξωτερικού.
Αν και κάνουμε βήματα μπροστά, πιστεύει πως στην Κύπρο γενικά είμαστε πίσω σε πολλά πράγματα που αφορούν στον χώρο της. «Σιγά - σιγά, όμως, οι Κύπριοι επιχειρηματίες αντιλαμβάνονται ότι το blogging και γενικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων τους και έτσι αρχίσαμε κι εμείς ως bloggers να δεχόμαστε περισσότερες προτάσεις για συνεργασία».
 
Blogs και bloggers που είναι must
Στο εξωτερικό λατρεύω το Man Repeller της Leandra Medine. Στην Κύπρο ξεχωρίζω την Άντρια Αλετράρη με το Andria’s dose.
 
Αγαπημένη σταθερή τάση στη μόδα: Denim all the way
Αγαπημένη τάση σήμερα: Elegant Androgynous
Σχεδιαστής: Jeremy Scott με τις εκάστοτε συνεργασίες του
Fashion Icon: Leandro Medine.
Η τελευταίαμου αγορά: Ένα καθημερινό μαύρο μάξι φόρεμα
 
Παναγιώτα Προκόπη
Thefirstloveblog


Το blog
Απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης, με MSc στο παιχνίδι και την παιχνιδοθεραπεία, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία στο τμήμα marketing.                        Η αγάπη της για τη μόδα, σε συνδυασμό με το πάθος της για τη φωτογραφία, με την οποία ασχολείται ερασιτεχνικά, την οδήγησαν στη δημιουργία του προσωπικού της blog, thefirstloveblog.wordpress.com. Σ’ αυτό βλέπουμε, κυρίως, φωτογραφίες που αναδεικνύουν το προσωπικό της στιλ, αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς αλλά και προσωπικές συλλογές φωτογραφιών από διάφορες εξορμήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. Δηλώνει Instagram lover με το προφίλ της panagiota_p, Snapchat addicted με το panap, ενώ στο Facebook τη βρίσκουμε στο The First Love Blog.
 
Το στιλ 
Σημαντικό κομμάτι στη ζωή της κατέχει η μόδα μέσα από την οποία εμπνέεται, δημιουργεί και ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το στιλ είναι η αντανάκλαση της προσωπικότητας στην εμφάνιση για την Ιωάννα, με το δικό της να έχει ένα street ύφος. Θα μπορούσε, ίσως, να είναι με κάποιο που δεν ακολουθά τη μόδα, αλλά ποτέ με κάποιο που δεν έχει αίσθηση του στιλ.                                                           Το νούμερο ένα μυστικό πίσω από την επιτυχία ενός blog είναι για την ίδια η αυθεντικότητα και η μοναδικότητα ενός blogger. Επιθυμία της είναι ν’ αγαπηθεί αυτό που κάνει καθημερινά κι από χόμπι να γίνει η δουλειά και ο τρόπος ζωής της. Θεωρεί ότι το στιλ και η προσωπικότητα είναι δύο σημαντικά σημεία για την επιτυχία ενός blog. Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να βοηθήσει, αλλά πιστεύει ότι έρχεται τρίτη στη σειρά.
 
Η επιτυχία
Αν και μόλις ένα χρόνο βρίσκεται στον κόσμο του blogging, έχει ήδη κάνει συνεργασίες με κάποιες μπουτίκ. Φυσικά, αυτό που θέλει να πετύχει χρειάζεται ακόμη πολλή και σκληρή δουλειά. Όσο για την αγορά της Κύπρου, δεν μπορεί να συγκριθεί, όπως εκτιμά, με εκείνη του εξωτερικού. «Δυνατότητες θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και ελπίζω να αξιοποιηθούν σύντομα».
 
Blogs και bloggers που είναι must
Θεωρεί ότι η Leandra Medine , http://www.manrepeller.com, είναι μια από τις πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο και αποτελεί για την ίδια πηγή έμπνευσης.
 
Αγαπημένη σταθερή τάση στη μόδα: Minimal-Chic
Αγαπημένη τάση σήμερα: Geometric Playful Patterns& Sleek Silhouettes
Σχεδιαστής: Gucci & Prada (για φέτος)
Fashion Icon: Leandra Medine
Η τελευταία μου αγορά: Brogue Shoes
 
 
  

 

 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»