Aστρολογικές Προβλέψεις 21 - 27 Φεβρουαρίου

 ΚΡΙΟΣ
Πάρτε τη βδομάδα χαλαρά. Θα πρέπει να βρείτε μια εποικοδομητική διέξοδο στο συναισθηματικό σας αδιέξοδο. Θα έχετε τη βοήθεια ενός δικού σας ατόμου. Τώρα είναι μία υπέροχη περίοδος να κάνετε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και να κάνετε κάτι για εσάς. Θα ζήσετε δύο μέρες έμπνευσης ίσως και ρομάντζου. Το Σαββατοκύριακο χαλαρώστε και κάντε κάτι πνευματικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες φορές δυσκολεύεστε να εκφράσετε τι νιώθετε. Αφήστε λοιπόν για λίγο τον ρόλο του ψυχαναλυτή και καθίστε στη θέση του ασθενή. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν. Βεβαιωθείτε ότι η επιμονή σας για κάτι δεν μεταφράζεται από τους άλλους ως πείσμα, γιατί κάποιοι ψάχνουν αφορμές να καβγαδίσουν μαζί σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της βδομάδας θα χρειαστείτε όλες τις ψυχικές σας δυνάμεις. Αποφύγετε τους καβγάδες για τα οικονομικά και θα καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα. Τελειώστε την πολλή δουλειά μέχρι την Πέμπτη για να έχετε χρόνο από την Παρασκευή για διασκέδαση. Μην αφήνετε επαγγελματικές ευκαιρίες με φίλους να πάνε χαμένες, ειδικά αν περιλαμβάνουν διασκεδαστικές συζητήσεις. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε γεμάτοι ιδέες και ενέργεια αυτή τη βδομάδα και οι γύρω σας θα θέλουν να είναι όλο και πιο κοντά σας. Προσπαθήστε να είστε καλοί μαζί τους. Βάλτε νέους στόχους και παραμείνετε κολλημένοι σε αυτούς μέχρι να τους πετύχετε. Την Πέμπτη θα έχετε μία επιθυμία να κάνετε κάτι υπερβολικό. Ακολουθήστε τις παρορμήσεις σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι αυτό κάνετε είναι χαζό.
 
ΛΕΩΝ
Χαμένοι σε σκέψεις; Καθώς η βδομάδα ξεκινά το κεφάλι θα είναι στα σύννεφα ξανά και θα επεξεργάζεται καινούργιες κινήσεις. Μην ξεχάσετε να περιλάβετε και τους άλλους στα μεγάλα σας σχέδια. Την Πέμπτη όλες οι δημιουργικές σας σκέψεις θα πάρουν μπρος. Αυτό το Σαββατοκύριακο πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να δείτε κάποια πιο πεζά θέματα, όπως λογαριασμούς, υποχρεώσεις κ.ά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αρχής της βδομάδας σας θέλει δυνατούς, καθώς οι μέρες σας δοκιμάζουν. Μέχρι την Πέμπτη και Παρασκευή ίσως νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, όμως πάρτε μία βαθιά ανάσα και συνεχίστε. Παραμείνετε ψύχραιμοι για να μπορέσετε να χειριστείτε όλα τα θέματά σας. Στην πορεία θα βοηθήσετε κάποιο άτομο. Παρόλη την πίεση της βδομάδας, το Σαββατοκύριακο θα σας βρει ευδιάθετους και γεμάτους ενέργεια.
ΖΥΓΟΣ
Αυτό τον καιρό ίσως δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία, όμως χρειάζεται υπομονή. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να συμβούν όπως έρχονται. Η ζεστασιά και η φιλικότητά σας γίνεται έντονη την Πέμπτη και την Παρασκευή. Παρασυρθείτε από την παρέα και αφήστε κάποιον άλλο ν’ ανησυχεί για τις οργανωτικές λεπτομέρειες. Το Σαββατοκύριακο θα γίνετε πολύ καλοί ακροατές για άτομα που είναι γύρω σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βάλτε μεγάλους στόχους στην αρχή της βδομάδας γιατί δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τους υλοποιήσετε. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή ίσως έχετε ένα καβγαδάκι με κάποιον από το δημόσιο ή τις αρχές. Μοιραστείτε ένα μυστικό και ίσως μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει για αντάλλαγμα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην περιμένετε ήρεμα νερά αυτή τη βδομάδα. Περισσότερο να προετοιμάζεστε για τρικυμία. Θα χρειαστείτε βοήθεια για να παραμείνετε σταθεροί στην πορεία σας. Μετά την Πέμπτη, το ταξίδι σας θα γίνει περισσότερο κρουαζιέρα και τα νερά θα ηρεμήσουν. Αυτοί που σας κρατάνε πίσω από τους στόχους σας είναι όσοι φοβούνται να πάρουν ρίσκα στη δική τους ζωή. Απολαύστε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ζωή θα φέρει στον δρόμο σας νέους, τρελούς ανθρώπους και προβλήματα, όμως θα καταφέρετε να αποκτήσετε τον έλεγχο, αν βάλετε μπροστά την υπομονή σας. Ίσως έχετε κάποιες δυσκολίες στο να χειριστείτε λεπτομέρειες που σας αφορούν άμεσα. Αν αντιδράτε σε όλα υπερβολικά, δεν θα φθάσετε πουθενά. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε μεγάλα σχέδια και ακολουθήστε τα με επιμονή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της βδομάδας ίσως νιώσετε κάποια απόγνωση γιατί η φιλικότητά σας δεν αρκεί για να φέρετε κάποιους ανθρώπους με το μέρος σας. Κάποιοι θα αντιδράσουν υπερβολικά σε απροσδόκητες καταστάσεις και θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε ήρεμα τα πράγματα. Προσπαθήστε να βγάλετε κάποιες ενοχλητικές σκέψεις από το μυαλό σας, γιατί δεν βοηθάτε τον εαυτό σας. Μια ξαφνική ιδέα θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ετοιμαστείτε για κάτι καινούργιο με το ξεκίνημα της βδομάδας. Ένα καινούριο project ή μια καινούργια αρχή θα σας δώσει μια μεγάλη προοπτική. Κάποιες διαμάχες θα προκύψουν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Καλά κάνετε να κοιτάτε τη δουλειά σας για να μην βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε κάποια κατάσταση. Βρείτε τρόπους να βοηθήσετε τους ανθρώπους γύρω σας.
 
 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»