Αστρολογικές Προβλέψεις: 14 - 20 Φεβρουαρίου

  ΚΡΙΟΣ
Νωρίς τη βδομάδα, θα έχετε μια έντονη επιθυμία για εξερεύνηση των πραγμάτων. Θέλετε να βρεθείτε όσο πιο μακριά γίνεται από μια κατάσταση. Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι σας ανήκει. Ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι από πράγματα που δεν χρειάζεστε. Το Σαββατοκύριακο θα περάσει γρήγορα και κάποιες νέες ιδέες θα μπουν στο μυαλό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Όλος ο κόσμος θα μοιάζει να κινείται γρηγορότερα από όσο μπορείτε να τρέξετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε συγκεντρωμένες τις σκέψεις και μην προχωρήσετε σε μεγάλα έξοδα. Το δεύτερο μισό της βδομάδας θα το περάσετε με φίλους και συγγενείς. Η ψυχαγωγία είναι στην ατζέντα σας. Μπορεί να νιώσετε κάπως απερίσκεπτοι και ελεύθεροι το Σαββατοκύριακο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιον να σας προσγειώσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα όνειρά σας αυτή τη βδομάδα θα βρίσκονται πολύ κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα και αυτό θα σας τρομάξει. Ψάξτε για συμβουλή από έμπιστους φίλους και ίσως καταφέρετε να πηδήξετε πάνω από το κενό. Την Τετάρτη θα πρέπει ν’ αφήσετε τα όνειρά σας για λίγο, γιατί θα υπάρχουν κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Το Σαββατοκύριακο έρχονται όμορφες στιγμές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα τρέχετε πολύ και θα ξεχάσετε τις προτεραιότητές σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να ελαττώσετε τους ρυθμούς. Από την Τετάρτη και μετά θα νιώθετε περισσότερο ότι θέλετε να μείνετε σπίτι, όμως θα σας πιάσει μια τρέλα για ανανέωση του χώρου σας. Την Παρασκευή ίσως χρειαστεί να φιλοξενήσετε κόσμο και το Σαββατοκύριακο οι κοινωνικές σας απαιτήσεις θα σας κρατήσουν πολύ απασχολημένους.
 
ΛΕΩΝ
Κάποιο καινούργιο άτομο θα μπει στη ζωή σας νωρίς τη βδομάδα και θα ταράξει τα νερά. Θα έχετε κάποια μικρά μπλεξίματα με τις αρχές, ίσως για κάποια παράβαση τροχαίας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ κοινωνικό για σας. Επίσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για πνευματικές ασκήσεις και για να παραστείτε σε δημόσιες διαλέξεις ή σεμινάρια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Δευτέρα φέρνει μια καινούργια αίσθηση στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει κάποιες συγκρούσεις ανάμεσα σε σας και σ’ αυτούς που σας αντιλαμβάνονται ως εμπόδια. Το δεύτερο μισό της βδομάδας είναι υπέροχο για ταξίδια, φιλοσοφίες, θεραπείες και οτιδήποτε άλλο επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Ό,τι κι αν κάνετε, ψάξτε το βαθιά για να έχετε πλήρη αίσθηση της κατάστασης.
 
ΖΥΓΟΣ
Ό,τι κι αν συμβαίνει νωρίς τη βδομάδα, η έκβασή της θα εξαρτηθεί από τη διάθεσή σας και μόνο. Αν έχετε ανεβασμένη διάθεση, θα έχετε υπέροχες στιγμές. Αν είστε κακοδιάθετοι, όλος ο κόσμος θα είναι άσχημος. Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα κατευνάσουν τα πνεύματα ευτυχώς πριν μπει το Σαββατοκύριακο. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα γεμίσουν την ατζέντα σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη Δευτέρα θα μάθετε ότι καμιά καλή πράξη δεν περνάει απαρατήρητη. Εντάσεις θα δημιουργηθούν προς το τέλος της εβδομάδας, όμως θα πρέπει να συμβιβαστείτε. Θα είναι βέβαια πιο δύσκολο απ’ όσο νομίζετε, όμως όταν οι εντάσεις τελειώσουν θα νιώσετε ανακούφιση. Επιχειρηματικές ή νομικές δυσκολίες μπορεί να προκύψουν. Λύστε τις χωρίς καθυστέρηση. Διαβάστε και τα ψιλά γράμματα πριν πάρετε αποφάσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη η ζωή θα είναι καλή μαζί σας. Αν ψάχνετε για ρομάντζο (ή ακόμη κι αν δεν ψάχνετε) θα σας βρει αυτό από μόνο του. Περνάτε όμως τόσο καλά αυτές τις μέρες που μπορεί να μην το προσέξετε καν. Αργότερα θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα σχέδια που έχετε για να βοηθήσετε φίλους ή την κοινότητά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις νωρίς τη βδομάδα. Οι ανησυχίες σας που αφορούν την ασφάλεια στον χώρο σας είναι σωστές. Η ρομαντική σας πλευρά θα βγει στην επιφάνεια και θα θέλετε να κάνετε μακρινές βόλτες μ’ ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε λεφτά για δείπνα και ξενοδοχεία. Το μυαλό θα είναι ακονισμένο το Σαββατοκύριακο, όμως δεν θα μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα στις αρχές της βδομάδας. Μια αύρα ελευθερίας θα σας φέρει και καλή τύχη. Εκμεταλλευτείτε το. Η υπόλοιπη βδομάδα θα είναι ένας περίεργος συνδυασμός παράξενων γεγονότων και στιγμών πλήξης. Δείτε το ως ένα σημάδι αλλαγών που συμβαίνουν και θα φέρουν σύντομα αποτέλεσμα, όμως ακόμη βρίσκονται σε υποσυνείδητο επίπεδο. Μια ρομαντική σχέση θα λάμψει.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα νιώσετε μεγάλη σύγχυση. Θα είναι σαν να έχετε ένα παζλ μπροστά σας, του οποίου τα κομμάτια δεν ταιριάζουν. Το αίσθημα όμως θα περάσει γρήγορα. Μπορείτε να αντιστρέψετε αυτά τα αισθήματα σε υγιή δημιουργικότητα για το υπόλοιπο της βδομάδας. Πάρτε το Σαββατοκύριακο χαλαρά και μη δεσμευτείτε σε κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε.
 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»