Διάσημοι Έλληνες που έκαναν τεστ DNA και βρήκαν την αλήθεια…!

Bρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και αναγκάστηκαν να κάνουν τεστ DNA για να αποδείξουν την αθωότητά τους, να παραδεχθούν την ενοχή τους ή να ανακαλύψουν τις ρίζες τους!

Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει σύμφωνα με έρευνες τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ζευγαριών που καταφεύγουν σε τεστ πατρότητας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες, αλλά και πολλές φορές η έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στο ζευγάρι, γεννούν αμφιβολίες, τις οποίες ένα Τεστ DNA ξεδιαλύνει πέρας πάσης αμφιβολίας.

Αρκετοί διάσημοι έχουν δώσει το γενετικό τους υλικό για να διενεργηθεί τεστ πατρότητας. Άλλοι γιατί άδικα κατηγορήθηκαν και η υπόθεσή τους έφτασε στα δικαστήρια και άλλοι γιατί διεκδίκησαν ένα παιδί που βίαια στερήθηκαν. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που διασημότητες έδωσαν το DNA τους για να βρουν τις ρίζες τους ή ακόμα και για να ανακαλύψουν χαμένους συγγενείς. 

Ιδού  γνωστά ονόματα που έκαναν τεστ DNA για να ανακαλύψουν την αλήθεια στην Ελλάδα!
 
To 2012, ο γνωστός ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν η πρώην σύντροφός του και αγαπημένη, τού ζητούσε να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας, την αναγνώριση του παιδιού τους και την απαιτούμενη διατροφή γαι να μπορέσει να το μεγαλώσει. Έγινε τεστ DNA και έγινε η αναγνώριση άμεσα
 
Για την σχέση τους και για τα όποια προβλήματα πέρασαν μίλησαν στο περιοδικό You o Γιάννης Βούρος και η Μαρία-Λουίζα Βούρου εκπλήσσοντάς μας ακόμη μία φορά με την ειλικρίνειά τους. Ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε και έκανε τεστ DNA για την κόρη του Μαρία Λουίζα Βούρου και αυτό έδειξε πως δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Τι έχει δηλώσει η Μαρία Λουίζα γι αυτό; «Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα. Τώρα που με ακούτε που είμαι ήρεμη, σχεδόν ωμή που τα λέω, είναι γιατί τα έχω μέσα μου εμπεδώσει και τα έχω περάσει 10 χρόνια από διάφορα φίλτρα για να μπορέσω να προστατεύσω τον οργανισμό μου και την προσωπικότητα μου γενικότερα. Ήταν ένα σοκ γερό. Σαφώς θύμωσα πάρα πολύ, γιατί γενικότερα όλα τα χρόνια δεν είχα τον μπαμπά μου.
 
Για πέμπτη φορά κλήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος να δώσει DNA για να αποδειχθεί αν η 27χρονη Χαρά - κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου - είναι βιολογικό του παιδί. «Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου. Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Έχω μόνο μια κόρη και βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso. Ωστόσο η Χαρά δεν εμφανίστηκε ποτέ. «Εγώ τη Χαρά την αγαπούσα. Όταν έφυγε στο εξωτερικό, της μίλησα στο τηλέφωνο και τη ρώτησα πότε θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δε θα γυρίσει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για εμένα. Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου να κινήσω τις διαδικασίες για να μη φέρει πλέον το όνομα μου, αλλά δεν το πραγματοποίησα. Εγώ της πλήρωνα τα πάντα. Της έδινα ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα.»
 
Με καθυστέρηση 18 μηνών ο Θανάσης Καραχρήστος, πρώην σύζυγος της Κατερίνας Θάνου, αναγνώρισε το εξώγαμο παιδί που έφερε στον κόσμο η τότε φίλη του Πένυ το 2006. Το παιδί αναγνωρίστηκε μετά το θετικό αποτέλεσμα που έδειξε η εξέταση με τη μέθοδο DNA και ο Θανάσης Καραχρήστος ανέλαβε όλες τις ευθύνες, πλην μίας: ζήτησε το παιδί να φέρει το επίθετο της μητέρας!
 
Το περίφημο «στιγμιαίο λάθος». Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και έχασε στην υπόθεση του DNA και της πατρότητας του 10χρονου πια παιδιού της κοινωνιολόγου Ουρανίας Τουτουντζή. Το Τριμελές Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης που κατέθεσε ο τραγουδιστής, ισχυριζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η πραγματογνωμοσύνη για το τεστ δεν έγινε από τον γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο, αλλά από άλλο άτομο στο εργαστήριό του. Το δικαστήριο πάντως που συνεδρίασε δημόσια στις 10 Απριλίου του 2014 για να δικάσει την υπόθεση, απέρριψε τον βασικό ισχυρισμό του τραγουδιστή και χαρακτήρισε εκπρόθεσμη την αίτησή του «δείχνοντας» τον τραγουδιστή ως πατέρα του παιδιού.

 
 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη