Διάσημοι που ξεκίνησαν από το μηδέν και έγιναν επιτυχημένοι!

Kανείς δεν είπε ότι οι αγαπημένοι μας σταρ βρήκαν τον δρόμο προς την επιτυχία στρωμένο με ροδοπέταλα!

Αυτές οι ιστορίες για το πως μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους ξεκίνησαν από το μηδέν και κατέκτησαν τον κόσμο θα σας υπενθυμίσουν πως όλα είναι πιθανά! 

Jim Carrey

Ο Jim Carrey προέρχεται από πολύ φτωχή οικογένεια. Ο ταλαντούχος κωμικός αναγκάστηκε να σταματήσει το Λύκειο και ζούσε με τους γονείς και την αδελφή σε ένα μικρό βανάκι με το οποίο πήγαιναν από πόλη σε πόλη στον Καναδά, αναζητώντας οποιαδήποτε εφήμερη δουλειά.  

Halle Berry

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός όταν αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της μακριά από το πατρικό της σπίτι στο Σικάγο, ξέμεινε από χρήματα και η μητέρα της αποφάσισε να σταματήσει να την βοηθάει οικονομικά. Η ηθοποιός αναγκάστηκε να κοιμάται σε καταφύγιο αστέγων.

Daniel Craig

Ο διάσημος ηθοποιός, στα πρώτα του βήματα, ήταν τόσο φτωχός, ώστε για ένα μικρό διάστημα αναγκαζόταν να κοιμάται σε παγκάκια στα πάρκα του Λονδίνου

Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez έφυγε από το σπίτι της στα 18 της για να γίνει χορεύτρια. Η μητέρα της ήθελε η κόρη της να σπουδάσει. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κοιμόταν στο καναπέ της σχολής χορού. Σήμερα η περιουσία της φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Hilary Swank

Σε ηλικία 15 ετών η Hilary Swank μαζί με τη μητέρα της μετακόμισαν από την Ουάσινγκτον στο Λος Άντζελες προκειμένου η ηθοποιός να δοκιμάσει την τύχη της στο Χόλιγουντ. Για περίπου 2 μήνες ζούσαν στο αυτοκίνητό τους, μέχρι που ένας οικογενειακός φίλος τις πήρε σπίτι του, ώσπου να βρουν τη δική τους στέγη.

Steve Jobs

O Steve Jobs μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια εργατικής τάξης. Αργότερα παράτησε το Reed College επειδή δεν είχε τα χρήματα για τα δίδακτρα.

 

Carmen Electra

Η διάσημη ηθοποιός αναγκάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα να ζήσει ως άστεγη στο Λος Άντζελες, καθώς ο τότε φίλος της, της έκλεψε όλες τις οικονομίες και εξαφανίστηκε.

Sylvester Stallone

Ο Sylvester Stallone πριν ξεκινήσει την λαμπρή του καριέρα, κοιμόταν σε μια στάση λεωφορείου στη Νέα Υόρκη, επειδή δεν είχε να πληρώσει ούτε το νοίκι του σπιτιού του.

Jay Z

Η οικογένεια του ράπερ Jay Z ήταν πάμφτωχη. Πλέον έχει καταλήξει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου με περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια δολάρια.

Demi Moore

Η Demi Moore ζούσε σε πάρκο με τροχόσπιτα με ένα πατέρα εξαρτημένο από το αλκοόλ και τις ουσίες.

 

Justin Bieber

Πριν γίνει διάσημος ζούσε σε ένα σπίτι μολυσμένο από ποντίκια και ένα άδειο ψυγείο. Κοιμόταν σε καναπέ ενώ όπως έχει πει ο ίδιος πολλές φορές μοιραζόταν με τη μητέρα του ένα πιάτο φαγητό.

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη