Διάσημα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά!

Tα βέλη του θεού Έρωτα δε χτυπούν, φυσικά, μόνο τους κοινούς θνητούς. Ιδού οι "επώνυμοι" του Χόλιγουντ που δεν έχουν διστάσει να παραδεχτούν δημοσίως ότι την "έφαγαν κατακούτελα", περιγράφοντας ακριβώς τη στιγμή που ένιωσαν ότι βρήκαν το έτερόν του ήμισυ!   

Matthew McConaughey και Camila Alves: Εργένης, ελεύθερος κι ωραίος απολάμβανε την επιτυχία του ο διάσημος ηθοποιός γυρίζοντας "από κανάρα σε κανάρα". Μέχρι που τα μάτια του έπεσαν επάνω στην όμορφη Καμίλα, πριν από 10 χρόνια. "Με την άκρη του ματιού μου 'έπιασα' αυτή την πρασινωπή φιγούρα που επέλπλεε στην άκρη του δωματίου. Σήκωσα το βλέμμα μου και θυμάμαι ακριβώς τι βγήκε από το στόμα μου. Δεν ρώτησα 'Ποια είναι αυτή;'. Ρώτησα 'Τι είναι αυτό;' Καθώς προσπαθούσα να τραβήξε την προσοχή της σκέφτηκα ότι δεν είναι το είδος της γυναίκας που μπορείς να τη φωνάξεις από την άκρη του χώρου και να έρθει. Σήκω και πήγαινα να την κερδίσεις. Πράγμα που έκανα", εξομολογήθηκε στο People o ΜcConaughey. Το ζευγάρι έχει σήμερα τρία παιδιά και παραμένει μαζί κι ευτυχισμένο. 

David και Victoria Beckham: Ο άσσος του ποδοσφαίρου ερωτεύτηκε τη νυν σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του πριν καν τη γνωρίσει. Παρακολουθούσε ένα βίντεο κλιπ των Spice Girls στην τηλεόραση ο Μπεκς όταν γύρισε και είπε σε έναν φίλο του: "Βλέπεις αυτό το κορίτσι με το κοντό μαύρο φόερεμα; Θα την παντρευτώ". Ενώ τα ίδια συναισθήματα είχε και η Posh: "Απόλυτος κεραυνοβόλος έρωτας. Μου είπε ότι μόλις γύρισε στο σπίτι έγραψε το τηλέφωνό μου όπου μπορούσε για να μην το χάσει". Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1999 και αποτελούν σήμερα ένα από τα πιο ισχυρά και αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ. 

Amal και George Clooney:   Ο διάσημος γόης του κινηματογράφου δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έφαγε "κεραμίδα" μόλις γνώρισε τη νυν σύζυγό του. "Ήξερα από την πρώτη στιγμή που την είδα ότι ήταν εξωπραγματική. Αναρωτιόμουν αν κάποια στιγμή θα είχα την ευκαιρία να τη ζητήσω σε ραντεβού. Ήμασαν φίλοι για λίγο και ευτυχώς είπε το 'Ναι'". Ο πάλαι ποτέ ορκισμένος εργένης παντρεύτηκε την "καλή" του στη Βενετία το 2013. 

Ellen DeGeneres και Portia de Rossi: "Η Ellen μου έκοψε την ανάσα. Δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Την είδα και ένιωσα όλα όσα ακούς σε τραγούδια ή διαβάζεις σε ποίηση. Κόπηκαν τα πόδια μου", περιγράφει την πρώτη στιγμή που είδε τη σήμερα σύζυγό της, η ντε Ρόσι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008, από όπου και οι φωτογραφίες. 
 
Matt Damon και Luciana Barrosο. Ο διάσημος ηθοποιός γνώρισε τη νυν σύζυγό του στο μπαρ όπου εκείνη εργαζόταν ως  μπαργουμαν πριν από 11 χρόνια. "Την είδα στην άκρη του δωματίου και μια ακτίνα φως έπεφτε επάνω της. Ακτινοβολούσε χαρά. Έπρεπε να πάω να της μιλήσω". Πράγμα το οποίο έκανε. Κεραυνοβόλος έρωτας και γάμος. Σήμερα έχουν τρεις κόρες. 
 
Aaron Paul και Lauren Parsekian: "Την πρώτη νύχτα που γνωριστήκαμε δώσαμε και το πρώτο μας φιλί. Της είπα εκείνο το βράδυ ότι μια μέρα θα την παντρευτώ", περιγράφει ο πρωταγωνιστής του "Breaking Bad". Ο γάμος του ζεύγους έγινε το 2013
 
 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη