Τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο το 2016!

Κάποιες δεν τις πήραμε καν είδηση μιας κι έγιναν υπό πλήρη μυστικότητα μιας κι οι διάσημοι γονεις θέλησαν να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα της στιγμής.

Άλλοι μας ενημέρωσαν μέσα από τα social Media και δε διστάζουν να βγάλουν τα μωράκια τους στη… σέντρα της δημοσιότητας.

Συγκεντρώσαμε τις 15 πιο Celebrity γεννήσεις του χρόνου που αποχαιρετάμε.

 

Διαβάστε επίσης: Τα διάσημα γεννητούρια της ελληνικής showbiz το 2016!
 

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η διάσημη ηθοποιός Anna Hathaway, χωρίς όμως να την πάρει κανείς είδηση. To φύλο και το όνομα του παιδιού μαθεύτηκαν δύο εβδομάδες μετά. Και το όνομα αυτού: Jonathan!


Σε πελάγη ευτυχίας το 2016 ο John Legend και η Chrissy Teigen μετά τον ερχομό της μικρούλας τους, που τόσο προσπάθησαν για να την αποκτήσουν.
 
O θρυλικός τραγουδιστής των Rolling Stones έγινε πατέρας για όγδοη φορά, από την τελευταία του σύντροφο, 29 ετών. Ο Mick Jagger έχει οκτώ παιδιά -μαζί με το νεογέννητο αγοράκι- πέντε εγγόνια και τον Μάιο του 2014 απέκτησε ένα δισέγγονο. Λίγους μήνες μετά την τραγική αυτοκτονία της επί χρόνια συντρόφου του, Lauren Scott πέρσι, ο γερόλυκος της ροκ βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 29χρονης μπαλαρίνας Melanie Hamrick, η οποία του χάρισε ακόμη έναν γιο.
 
Ούτε που πήραμε είδηση την εγκυμοσύνη της Eva Mendes. Την είδηση πως Gosling – Mendes  έγιναν για δεύτερη φορά γονείς τη μάθαμε πολύ μετά τη γέννα…
 
Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η διάσημη ηθοποιός Emily Blunt και την ανακοίνωση έκανε ο ηθοποιός σύζυγός της ανήμερα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

 

 


Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο η αδελφή της Paris, Nicky Hilton. Ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, James.
 
Ένας ακόμη γιος για τον Jamie Oliver και την επί 16 χρόνια σύζυγό του. Ο Jules (το πέμπτο τους παιδί) ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
 
Μανούλα πρώτη φορά έγινε η διάσημη καλλονή Behati Prinsloo και πετά στα σύννεφα, μαζί με τον σύζυγό της, frontman των Maroon 5. Dusty Rose Levine το όνομα της μικρούλας. Όνομα που είναι πραγματικά γλυκύτατο, παραπέμπει σε απόχρωση κραγιόν και έχει λάβει τα σχετικά σχόλια ήδη…
 
Δεύτερη φορά μπαμπά έκανε τον Ryan Reynolds η διάσημη ηθοποιός, χωρίς, όμως να πάρει μυρωδιά κανείς. Η 29χρονη ηθοποιός και ο Ryan έχουν ήδη μια κορούλα, την James, δύο ετών τον Δεκέμβριο και γενικώς κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
 
Χαράς ευαγγέλια για τη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγό της, Ashton Kutcher, οι οποίοι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.


Το 2016 γεννήθηκε η κορούλα του Robert και της «καλής» του Black China. Και η κάμερα μπήκε μέσα στο χειρουργείο.


Η Olivia Wilde έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του ερωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Jason. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι που φέρει το όνομα Daisy Josephine
 
Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret Candice Swanepoel έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Herman Nicoli, επίσης μοντέλο στο επάγγελμα
 
Ο Russel Brand και η σύντροφός του, Laura υποδέχτηκαν πριν από λίγες μέρες την κορούλα τους και την ανακοίνωση έκανε η ευτυχής θεία, Christy Gallagher μέσω Twitter.
 
Το δεύτερο παιδάκι της με τον νυν σύζυγό της, Antuan Arno, ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο φέτος η Natalia Vodianova

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη