Οι 10 πιο περιζήτητοι αστέρες του Ηοllywood του 2016!

Στην 9η θέση βρίσκεται η Jennifer Lawrence, η οποία φέρνει $17.70 για κάθε δολάριο που λαμβάνει ως αμοιβή με τα τα περισσότερα κέρδη να έρχονται από το X-Men Apocalypse και την τελευταία ταινία των Hunger Games.


Στην ίδια θέση και ο Matt Damon, ο οποίος φέρνει επίσης $17.70 για κάθε δολάριο της αμοιβής του με το επιστημονικής φαντασίας Martian να έχει σκίσει στο BOX OFFICE.

Στη θέση Νο8 βρίσκουμε τον Robert Downey Jr. ο οποίος επιστρέφει την παραγωγή $18.40 για κάθε δολάριο της αμοιβής του, με τις ταινίες της Marvel να τον έχουν εκτοξεύσει.

Η ταινία Batman vs Superman Dawn of Justice έφερε τον Βen Afleck στη θέση Νο7 καθώς γυρίζει $20,10 για κάθε $1 που πληρώνεται.

Στην 6η θέση βρίσκουμε την Jennifer Aniston της τη οποίας η τελευταία ταινία Mother's Day μπορεί να... πάτωσε εισπρακτικά όμως τα κέρδη της από προηγούμενες δουλειές επιστρέφουν στην παραγωγή $27,80 για κάθε $1 της αμοιβής της.

Με $32 για κάθε $1 δολάριο της αμοιβής του στις 8 ταινίες Fast & Furious, ο Vin Diesel βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας.


Στη θέση Νο3 η Scarlett Johanson η οποία ύστερα από την τεράσται εισπρακτική επιτυχία των ταινιών της με τη Marvel καθώς και την επιστημονικής φαντασίας Lucy , έφτασε να επιστρέφει $88,60 για κάθε $1 της αμοιβής της.

$125 για κάθε $1 της αμοιβής του επιστρέφει ο Chris Pratt και καταλήγει στη θέση Νο2. Ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.


Στη θέση Νο1 βρίσκουμε τον Chris Evans για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εξαιτίας της απίστευτης εισπρακτικής επιτυχίας που είχαν οι τρεις ταινίες της Marvel όπου ενσαρκώνει τον Captain America έναντι αρκετά χαμηλής αμοιβής, μαζί με τα κέρδη των ταινιών Jurassic World και Guardians of the Galaxy ο Έβανς φέρνει στην παραγωγή $125.40 για κάθε $1 που πληρώνεται!

 

  

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη