10+2 super model με παραφουσκωμένο λογαριασμό στη τράπεζα τo 2016!

Τα 12 πιο όμορφα μοντέλα που είναι γεννημένα στην Ευρώπη!  

Έτσι, για να αποδείξουμε πως στο μόντελινγκ δεν νικούν κατά κράτος μόνο η Βραζιλία, η Κολομβία και οι καλλονές της!

Όλες τους είναι περιζήτητες, έχουν περπατήσει στις πιο επώνυμες πασαρέλες και έχουν υπογράψει ολόχρυσα συμβόλαια με βαρβάτες φίρμες καλλυντικών!


Οι δυο αδελφές της μόδας εκτός συναγωνισμού!
Το πανέμορφο μοντέλο Gigi Hadid ανακηρύχθηκε Διεθνές Μοντέλο της Xρονιάς 2016 

Η Bella Haddi αδερφή της Gigi, που περπάτησε στην φετινή πασαρέλα της Victoria's Secret, είδε τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της ομορφιάς να έχουν χτυπήσει τιλτ.


Και δέκα Ευρωπαίες!
Δεν είναι τυχαίο που το παρατσούκλι της Νatalia Vodianova είναι...Σούπερνοβα! Η Ρωσίδα υπερκαλλονή τα έχει πραγματικά όλα, φυσική ομορφιά που αφοπλίζει, αλλά και μεγάλη...καρδιά, καθώς ένα μεγάλο μέρος της ζωής της το έχει αφιερώσει στις φιλανθρωπίες.
 
Είναι μόλις 19 και η δυναμική της καριέρας της έχει κάνει ακόμη και διάσημα μοντέλα να την τρέμουν. Ο λόγος για την Imaan Hammam που γεννήθηκε μεν στο Αμστερνταμ, αλλά οι ρίζες της βρίσκονται σε Μαρόκο και Αίγυπτο. Ήδη έχει περπατήσει για οίκους όπως οι: Givenchy, Vogue, Prada, Jean Paul Gaultier, Balenciaga, Versave, Fendi, and Dior ανάμεσα σε ονόματα θρύλους...
 
Άλλη μία νεαρή Ευρωπαία που κάνει θραύση στον κόσμο της μόδας είναι η 22χρονη Γερμανίδα Anna Ewers. Την ανακάλυψε μέσω του ίντερνετ ο Alexander Wang και έκτοτε έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Balenciaga, Prada, Dolce & Gabbana, and of course, Alexander Wang. Έχει κάνει αναρίθμητα εξώφυλλα σε δημοφιλή περιοδικά μόδας, ενώ κατείχε κυρίαρχη θέση στο Pirelli Calendar 2015!


 
Τι να πρωτοπεί κάποιος για την πανύψηλη υπερκαλλονή Σουδή Elsa Hosk; Είναι ένας από τους πιο διάσημους και αγαπημένους Άγγελους της Victoria Secret, περιζήτητη στα ντεφιλέ, με άπειρα εξώφυλλα και αφιερώματα στο πρόσωπό της και πρώην... μπασκετμπολίστρια!
 
Δύσκολα μία κοπέλα όπως η Doutzen Kroes θα μπορούσε να μην γίνει Αγγελος της Victoria Secret. Η 30χρονη σήμερα Δανή είναι στο team της Secret από το 2014, όμως έχει υπογράψει και άλλα χρυσά συμβόλαια με εταιρείες καλλυντικών- μεγαθήρια γεγονός που την έχουν βάλει και στη λίστα του Forbes! Η Kroes παράλληλα έχει σπουδάσει και υποριτική.
 
Μπορεί η εμφάνισή της να παραπέμπει έντονα σε... Λατίνα καλλονή είναι όμως από την Πορτογαλία! Η 24χρονη Sara Sampaio κάνει πραγματικά θραύση ως Αγγελος της Victoria Secret, ενώ αδυναμία της έχει δείξει και το Sports Illustrated που την έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές. Τα εξώφυλλα και τα σαλόνια στα περιοδικά αναρίθμητα!
 
Το 2003 κέρδισε τον τίτλο της Μις Ουγγαρίας και από το 2004 ξεκίνησε τη λαμπρή της καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός! Η πανύψηλη Edina Balogh στα 31 της χρόνια υπερηφανεύεται πως έχει κάνει όλα τα όνειρά της πραγματικότητα!
 
Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα μας η Claudia Schiffer, καθώς είναι πραγματικά διάσημη ανά την υφήλιο από τη δεκαετία του '90! Η πανέμορφη Γερμανίδα είναι σήμερα 46 ετών και αποτελεί το πρότυπο της πλειοψηφίας των νέων μοντέλων. Το Forbes την έχει εντάξει στα top σουπερμοντέλα που έχουν... θησαυρίσει! Εποχή έχει αφήσει η συνεργασία της με την Chanel.
 
Η Barbara Palvin είναι μόλις 22 ετών, πανέμορφη και περιζήτητη. Γεννήθηκε στην Βουδαπέστη (Ουγγαρία) και έχει ξεκινήσει το μόντελινγκ από τα 13 της χρόνια! Έχει φωτογραφηθεί για άπειρα περιοδικά, ενώ έζησε για κάποια χρόνια στην Ασία ως πρέσβειρα της Loreal!
 
Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε ως Αμελί μέσα από την ομώνυμη ταινία. Η Audrey Justine Tautou γεννήθηκε στη Γαλλία και από της ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο! Σήμερα είναι 39 ετών, έχει δουλέψει για πρωτοκλασάτες φίρμες (L-Oreal and Montblanc) και έχει φωτογραφηθεί για όλα τα γυναικεία περιοδικά!

 
 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη