To Instagram εχει «βασίλισσα» και επίσημα!

Ποια η δημοφιλέστερη φωτογραφία της χρονιάς; Ποιο  βίντεο και ποιο hashtag «έκλεψε» την παράσταση;

Τους χρήστες και τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν το 2016 έδωσε στη δημοσιότητα το Instagram, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει σε λίγες μέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, στο «θρόνο» της δημοφιλούς πλατφόρμας κάθεται η Selena Gomez, που έχει τους περισσότερους followers από κάθε άλλο διάσημο (103 εκατομμύρια).


Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η περσινή νικήτρια, η Taylor Swift (93,6 εκατομμύρια followers) και στην τρίτη η Beyonce (88,9 εκατομμύρια).


Η πρωτοκαθεδρία της 24χρονης τραγουδίστριας της δίνει αυτομάτως και την πρώτη θέση στις δημοφιλέστερες φωτογραφίες της χρονιάς.
Μάλιστα, οι οκτώ από τις δέκα φωτογραφίες με τα περισσότερα fav είναι δικές της (οι άλλες δύο είναι του Cristiano Ronaldo μετά την κατάκτηση του φετινού Euro), ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα δημοφιλή βίντεο, όπου της ανήκουν τα επτά από τα δέκα!


Η πιο δημοφιλής φωτογραφία που «ανέβηκε» το 2016 είναι εκείνη στην οποία η Selena κρατά ένα μπουκάλι αναψυκτικού και μετρά 5,2 εκατομμύρια likes

 

Eνώ το δημοφιλέστερο βίντεο της χρονιάς την δείχνει να τραγουδά και να χορεύει με μια μικρή θαυμάστριά της και έχει 20,1 εκατομμύρια views.


Κατά τα ίδια στοιχεία, τα μέρη από τα οποία δημοσιεύτηκαν οι περισσότερες φωτογραφίες είναι τα θεματικά πάρκα της Disney και της Universal, η Times Square και το Central Park της Νέας Υόρκης, καθώς και το Μουσείου του Λούβρου.

Τέλος, δημοφιλέστερο emoji για το 2016 ανακηρύχθηκε η καρδιά και κορυφαίο hashtag το #love, ενώ τοclarendon ήταν το φίλτρο που χρησιμοποίησαν περισσότερο οι χρήστες!

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»