H Τάμτα είναι η Σταχτοπούτα της μουσικής! Επισημοποίησε την σχέση της με τον Κασιδόκωστα!

Ενάμιση χρόνο είναι πλέον μαζί ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα, διαψεύδοντας όσους προέβλεπαν ότι το ειδύλλιο δεν θα κρατούσε πάνω από λίγους μήνες. Ποιο είναι το μέλλον αυτής της σχέσης, όμως;

Διαβάστε τα πάντα για το μυστικό σύμφωνο ανάμεσα στο μεγιστάνα και την τραγουδίστρια..

Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα λένε ότι γάμος ή όχι οι δυο τους έχουν μια σχέση που δεν διαφέρει πολύ απο εκείνη ενός παντρεμένου ζευγαριού.

Μένουν σχεδόν συνέχεια μαζί και χωρίζονται μόνο όταν το απαιτούν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.  Κατα τα άλλα μοιράζονται την καθημερινότητα τους, μια καθημερινότητα βέβαια που δεν θυμίζει και πολύ αυτή ενός συμβατικού ζευγαριού, και αφιερώνουν τον ελεύθερο τους χρόνο ο ένας στον άλλον. Ο Πάρις έχει μια εξαιρετική σχέση με την κόρη της Τάμτας και δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις τους έχουν βρεθεί μαζί είτε για κάποιο δείπνο είτε και για διακοπές όπως έγινε το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Το γεγονός ότι η Τάμτα δεν πίεσε ποτέ, στον ενάμιση αυτό χρόνο, τον Πάρι για να επισημοποιηθεί η σχέση τους είναι κάτι που έχει εκτιμηθεί πάρα πολύ τόσο από τον ίδιο, όσο και από την οικογένεια του. Τόσο που ο ίδιος ο επιχειρηματίας θέλησε να κάνει την αγαπημένη του να αισθανθεί ασφαλής μαζί του και της πρότεινε να προχωρήσουν σε ένα σύμφωνο το οποίο καθορίζει κάποια τυπικά μεταξύ τους θέματα.

Οι όροι και οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao, το ζευγάρι με αυτή την πράξη «ρυθμίζει» κάποια θέματα, κυρίως πρακτικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν ως βασικό στόχο να πάρει έναν πιο «επίσημο» χαρακτήρα η μεταξύ τους σχέση.

Ο Πάρις, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει το μέλλον της Τάμτας έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως από την τροπή που μπορεί να πάρει η μεταξύ τους σχέση και ανεξάρτητα από τις δικές της επιθυμίες που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τα όσα υλικά μπορεί να της προσφέρει.

Η τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι γνωστό ότι όχι απλώς είναι αυτόφωτη αλλά παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε σχέση με έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες συνεχίζει να χτίζει μόνη της, δουλεύοντας σκληρά, τη δική της καριέρα. Ο επιχειρηματίας, όμως, γνωρίζοντας ότι οι δυο τους μπορεί να μην παντρευτούν ποτέ, επιθυμούσε να της δείξει ότι δεν αντιμετωπίζει αυτή τη σχέση καθόλου ελαφρά.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός ότι αυτή η σχέση μπορεί να φέρει στο μέλλον και ένα παιδί, αν και προς το παρόν αυτό φαίνεται σαν κάπως μακρινή προοπτική. Η οικονομική επιφάνεια του Πάρι Κασιδόκωστα είναι τέτοια που όχι απλώς του επιτρέπει αλλά του επιβάλει, όπως τουλάχιστον το βλέπει ο ίδιος, να μην αφήσει την γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του,  χωρίς πρακτική εξασφάλιση, σε κάθε περίπτωση. Έτσι, ο ίδιος θέτει στον εαυτό του κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, ακόμα κι αν το ζευγάρι αποφασίσει κάποια στιγμή να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, για την Τάμτα όλα αυτά αποτελούν απλές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν αλλάζουν τίποτα στον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζει τον αγαπημένο της. Η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση είναι για εκείνην το παν, όπως βέβαια και το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια φαίνεται να έχει βρει στο πλευρό του επιχειρηματία την ευτυχία και την ηρεμία. Μαθημένη η ίδια στα δύσκολα, φέρεται να είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στον σύντροφο της ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου η κοινωνική του θέση και η οικονομική του επιφάνεια, όμως αυτά δεν αλλάζουν και ο Πάρις Κασιδόκωστας, όσο το θέμα του μεταξύ τους γάμου παραμένει ανοιχτό, φρόντισε να της δείξει ότι δεν την αντιμετωπίζει σαν τίποτα λιγότερο από σύζυγό του

 

Πηγή: Υouweekly.gr
 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη