Ευρυδίκη: «…Καταπιέστηκα! Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αποφάσισα να κάνω αυτό που πιστεύω…» (video)

Η συνέντευξη της Ευρυδίκης που θα συζητηθεί…!

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ του «Μια μέρα ξύπνησα», ενός τραγουδιού-σταθμό στη ζωή της Ευριδίκης. Η ίδια έδωσε με αυτή την ευκαιρία μια συνέντευξη στο περιοδικό People και είπε όλα όσα την αφορούν

«Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί έκπληξη, διότι, αν και είναι γραμμένο από έναν άντρα, τον Θάνο Παπανικολάου, αγγίζει τις ψυχές όλων των γυναικών που θα το ακούσουν. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε αποκλειστικά για μένα, για τη δική μου ζωή και το δικό μου τρόπο σκέψης. Του είπα χαρακτηριστικά “Θάνο, σ’ ευχαριστώ. Μέσα από αυτό το τραγούδι μού έδωσες ελπίδα, διότι άρχισα να ονειρεύομαι ξανά”.
Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τον κύκλο της ζωής μιας γυναίκας. Τον τρόπο που μεγαλώνουμε, σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία που περνάει συγκεκριμένα πρότυπα και στερεότυπα. Μιλάει επίσης για όλες εμάς, που στην αρχή παίζουμε με τις κούκλες μας και στη συνέχεια ονειρευόμαστε τον πρίγκιπα που θα έρθει. Που πρέπει να είμαστε όμορφες, να περιποιούμαστε τον εαυτό μας για να μας θέλουν. Το βασικό, όμως, είναι πως πρέπει πρώτα απ’ όλα να αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας ώστε να μας αγαπήσουν οι άλλοι».


Η Ευρυδίκη φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση, χωρίς υπερβολές. «Δεν κάνω και πολλά πράγματα. Κατά καιρούς μπορεί να προσέξω τον εαυτό μου. Υπάρχουν, όμως, και περίοδοι που θα είμαι εντελώς χύμα και θα φάω τα πάντα. Μου αρέσει να ζω τη ζωή μου και να μη μου στερώ τίποτα». Όση ώρα μιλάμε, παρατηρώ πως έχει διατηρήσει μια αυθεντικότητα, τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση όσο και στο ύφος των τραγουδιών της, καθώς το ρεπερτόριό της κινείται σε ροκ μουσικά πλαίσια. «Κάποια στιγμή, γύρω στο 1996, δοκιμάστηκα σε πιο λαϊκά ακούσματα. Είδα, όμως, πως ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε και δεν με εξέφραζε καθόλου. Πίεσα τον εαυτό μου και καταπιέστηκα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αποφάσισα να κάνω αυτό που πιστεύω πως μου ταιριάζει. Ποτέ, όμως, δεν έμεινα αμιγώς σε ένα είδος. Συνέχισα να ασχολούμαι με την ποπ μουσική και φλέρταρα λίγο με τη ροκ».
 


 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη