Διάσημοι που ντρέπονται για τα αδέλφια τους!

Το να έχει κάποιος το ίδιο DNA και επώνυμο μ’ έναν επιτυχημένο celebrity δε συνεπάγεται ότι θα έχει και την ίδια πορεία ή τις ίδιες προοπτικές στη ζωή. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα χαρισματικών παιδιών που ξεπετάχτηκαν από την ίδια οικογένεια, αλλά και κάμποσες περιπτώσεις που τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Προβλήματα με το νόμο, ψυχολογικά θέματα, ροπή στις καταχρήσεις και πολλά άλλα είναι μερικές από τις παθογενείς συμπεριφορές που παρακολουθούμε στα αδέρφια των διάσημων της σόουμπιζ.

Εμείς συγκεντρώσαμε τους διάσημους που έχουν αδέλφια που αντιμετωπίζουν παντός είδους προβλήματα και σας τους παρουσιάζουμε έναν προς έναν…

Madonna: Η βασίλισσα της ποπ έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι αλκοολικός και άστεγος. Ο Αntony ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με την διάσημη αδερφή του και ούτε και τώρα μιλάνε. Το πρόβλημα του αλκοολισμού τον έχει οδηγήσει αρκετές φορές σε μπλεξίματα με τις αρχές και σε μικρής διάρκειας φυλακίσεις.

Leonardo diCaprio: Είναι ο θετός αδερφός του διασημότερου ηθοποιού στο Χόλιγουντ, τον λένε Αdam και έχει απασχολήσει τις αρχές ουκ ολίγες φορές. Για χρόνια είχε πρόβλημα με τον εθισμό του στα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει στα κρατητήρια συνεχώς. Από το 2013 είναι καθαρός αλλά συνεχίζει να παραβαίνει τον νόμο με διάφορες μικροκλοπές. Ο Leo πάντα στεκόταν με συμπάθεια δίπλα του αλλά πλέον έχει χάσει την υπομονή του με τα ολισθήματα του αδερφού του.

Paris Hilton: Όταν το πιο λειτουργικό μέλος της οικογένειας είναι η Πάρις τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο μικρότερος αδερφός Conrad έχει κάνει τόσα πολλά που ο πατέρας του έχει χάσει το μέτρημα από το πόσες φορές έχει πληρώσει για να τον ξεμπλέξει. Ενδεικτικά τον έχουν αλυσοδέσει στο αεροπλάνο γιατί κάπνιζε, φώναζε και έβριζε, τον έχουν συλλάβει γιατί μπούκαρε στο σπίτι της πρώην του, έχει εμπλακεί σε αρκετά τροχαία ατυχήματα και τον έχουν συλλάβει για χρήση ναρκωτικών.

Alec Baldwin: Ο λιγότερο επιτυχημένος αδελφός είναι ο Daniel, αλλά είναι ο πρώτος στα ..προβλήματα. Από μικρός προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ τον έχουν συλλάβει για τροχαίες παραβάσεις και για απειλές σε γυναίκα χωρίς να καταδικαστεί.

Reese Witherspoon: Ο αδερφός της διάσημης ηθοποιού ονόματι John συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης στο σπίτι μιας γειτόνισσας και απόπειρας βιασμού της ενώ κοιμόταν.

Mariah Carey: Η αδερφή της ντίβας του τραγουδιού είναι το απόλυτα μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Από τη δεκαετία του ’80 είχε προβλήματα με ναρκωτικά και έχει συλληφθεί πολλές φορές για πορνεία. Η Mariah είναι πάντα πρόθυμη να τη στηρίξει οικονομικά, αλλά δεν μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα καθώς η Alyson δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει ζωή. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει βρεθεί θετική στον ιό HIV και το τελευταίο διάστημα χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που σχετίζονται από μια επίθεση που δέχτηκε και την άφησε πνευματικά και σωματικά τραυματισμένη.

Terrence Howard: Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι ο μόνος που έχει θέματα με το νόμο, καθώς και ο αδερφός του Αntonio έχει απασχολήσει τις αρχές. Συγκεκριμένα τον συνέλαβαν γιατί απείλησε τους αστυνομικούς, που ήρθαν να τον παρατηρήσουν για διατάραξη ησυχίας με τον τεράστιο σκύλο του. Λίγα χρόνια μετά ξαμόλησε το θηριώδες ζώο στους δρόμους προκαλώντας πανικό και την άφιξη της αστυνομίας. Για να αντιμετωπίσουν το επιθετικό τετράποδο αναγκάστηκαν να το πυροβολήσουν.

Prince: Η αδελφή του πρόσφατα χαμένου τραγουδιστή αναγκάστηκε να γίνει πόρνη για να συντηρήσει τα παιδιά της, αλλά και την εξάρτηση της από τα ναρκωτικά. Ευτυχώς, ο Prince την έστειλε για αποτοξίνωση και επέστρεψε υγιής και καθαρή στην οικογένειά της.

Christopher Nolan: Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει έναν αδερφό ονόματι Μathew ο οποίος βρέθηκε μπλεγμένος σε μια κινηματογραφική υπόθεση δολοφονίας. Συγκεκριμένα το 2005 ένας έμπορος διαμαντιών ανέθεσε στον Μάθιου να σκοτώσει τον λογιστή του επειδή του είχε καταχραστεί 5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Μathew κατάφερε να πείσει έναν υπάλληλο ξενοδοχείου στην μακρινή Κόστα Ρίκα να αναλάβει τη δουλειά για λογαριασμό του και πράγματι ο τελευταίος το έκανε. Οι αρχές της Κόστα Ρίκα γρήγορα έφτασαν στα ίχνη του δολοφόνου, αλλά δεν πρόλαβαν να συλλάβουν γιατί είχε αναχωρήσει για τις Η.Π.Α. Εκεί συνελήφθηκε για άσχετο λόγο και μπήκε στη φυλακή οπού τον έπιασαν λίγο πριν επιχειρήσει απόδραση! Στάθηκε τυχερός, καθώς δεν εξεδόθη στην Κόστα Ρίκα και αφού εξέτισε λίγους μήνες ποινής αφέθηκε ελεύθερος.

Hayden Christensen: Ο αδερφός του ηθοποιού, παραγωγός ονόματι Τove, μετά από καυγά με την κοπέλα του την έσπρωξε και την έσυρε με το αμάξι με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Gordon Ramsay: Άλλος ένας αδερφός που έχει εξοκείλει για τα καλά είναι και ο Rony. Ο διάσημος μάγειρας Gordon έχει δηλώσει ότι στενοχωριέται απίστευτα βλέποντας το κατάντημα του Rony που οφείλεται στα ναρκωτικά.

Nicky Minaj: Τι να πει κανείς για τον αδερφό της διάσημης ράπερ που τον συνέλαβαν για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει την πιθανότητα να περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη