Οι πριγκιπικοί έρωτες της εβδομάδας! Ο Harry και ο Φίλιππος!

Αν και διακριτικότατοι, ήταν θέμα χρόνου να τους εντοπίσει μάχιμος φωτογράφος, οπότε κοσμούν αύριο το εξώφυλλο της εφημερίδας "Sun"!

Δεν είναι ότι έκρυβαν... ακριβώς τη σχέση τους, ωστόσο ταυτόχρονα προσπαθούσαν και να μην την υπερεκθέσουν κιόλας. Άλλωστε ο πρίγκιπας Χάρι, μέσα από εκεί την πολυσυζητημένη ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον είχε προσπαθήσει να προστατεύσει την αγαπημένη του Megan Markle από τα αδηφάγα ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.
 
Κι ενώ κάθε τρεις και λίγο πληροφορούμαστε τα πήγαινε- έλα του ζεύγους, είτε από το Τορόντο στο Λονδίνο για την ηθοποιό είτε μέσω στάσεων στον Καναδά κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών από την πλευρά του πρίγκιπα, δεν τους είχαμε δει ποτέ μαζί. Υπήρξε μόνο σε κάποια στιγμή μία φωτογραφία της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς "Suits", στην πόρτα του παλατιού, ωστόσο δεν είχε δημοσιευθεί καμία κοινή, του ζεύγους.
 

Στην προκειμένη, την αποκλειστικότητα εξασφάλισε η εφημερίδα The Sun, της οποίας τα φωτογραφικά λαγωνικά εντόπισαν το ταιριαστό ζευγάρι να βολτάρει χεράκι χεράκι στο Piccadilly, οδεύοντας προς το θέατρο Apollo, όπου είχε κλείσει εισιτήρια λίγο νωρίτερα ο πρίγκιπας για την κωμική εκδοχή της μάχης του Πίτερ Παν με τον Κάπτεν Χουκ.

Άντρας της ασφαλείας του πρίγκιπα τους ακολουθούσε για τους ευνόητους λόγους, αλλά όπως και να 'χει το ζευγάρι δε γινόταν να περάσει απαρατήρητο, όπως και τη Δευτέρα δηλαδή, όταν πήγε να διαλέξει μαζί το χριστουγεννιάτικό του δέντρο.
 
Κάπως έτσι λοιπόν, κοσμούν το αυριανό εξώφυλλο της Sun, ενώ από σήμερα το τρυφερό τους στιγμιότυπο, κυκλοφορεί αποσπώντας μόνο θετικά σχόλια για το ερωτευμένο ζευγάρι που πραγματικά έχει εκμηδενίσει υπερατλαντική απόσταση για να είναι μαζί.
 

Από την άλλη ο  πρίγκιπας Φίλιππος είναι ο μικρός γιος τους Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.  Ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν ήθελε για κανέναν λόγο να τραβά πάνω του την προσοχή. 
 
Ο 29χρονος πρίγκιπας που θεωρείται από τους royalistas ανά τον κόσμο ως ο πιο γοητευτικός από τους υιούς του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ερωτεύτηκε. Το όνομα της;  
Gabrielle diBuono και έχει θεαθεί αρκετές φορές στο πλευρό του Φιλίππου, σε εξόδους του στη Νέα Υόρκη.

 

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι η Ιταλίδα αριστοκράτισσα έχει πολύ καλές σχέσεις με την τέως βασιλική οικογένεια και η σχέση της με τον Πρίγκιπα Φίλιππο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
  

 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη