Σάλος με ακάλυπτες επιταγές του Ανδρέα Bουγιούκα και η απάντηση του ηθοποιού!

Χαμός από δημοσιεύματα στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης! 

Φωτιά πήραν τις τελευταίες ώρες τα sites και blogs καθώς  ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το  «Μπρούσκο» κατηγορείται ότι μοιράζει ακάλυπτες επιταγές και  χρωστάει σε συνεργάτες του….

Τα δημοσιευμα του youweekly.gr  απευθύνεται ξεκάθαρα στον ηθοποιό Ανδρέα Βουγιούκα που τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Μανώλη» στο Μπρούσκο.

Συγκεκριμένα η Μόνικα Χαραλάμπους, η οποία εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού στο ΡΙΚ,  μέσα από το Facebook τον κατηγόρησε  ότι της έδωσε ακάλυπτη επιταγή ποστάροντας την μάλιστα στο προφίλ της. «Ως πότε κύριε Ανδρέα Βουγιούκα ηθοποιέ και παραγωγέ του όσα δεν ξέρεις που προβάλλεται στο ρικ θα μας κοροϊδεύεις με επιταγές χωρίς αντίκρισμα;», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτησή της με σχόλια του τύπου «απατεώνας», «αλήτης», ψεύτης».

«Τους πήρα χίλια τηλ απλά και μόνο για να μάθω πότε θα μπορέσω να πάρω τα δεδουλευμένα μου και δεν το σήκωνε κανείς! Μόλις το ανάρτησα στο fb με πήραν τηλ!! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το απαντήσω γιατί ήταν την ώρα που έκανα καταγγελία. Έλεος! Για να μπορέσει κανείς να πάρει αυτά που δούλεψε πρέπει να το αναρτά στο FB???», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το youweekly.gr μάλιστα μίλησε αποκλειστικά με τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Αυτή η γυναίκα έχει υποστεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εσκεμμένη σκευωρία».

Ενώ συμπληρώνει πως «Μου κατέστρεψε υλικό, δίσκους κα. Είμαστε στα δικαστήρια, έχει κάνει μεγάλη βλάβη γι΄αυτό και η εταιρεία αξιώνει μεγάλο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση. Ότι και να κάνει δεν θα λασπώσει το όνομα μας. Το λόγο τον έχει πλέον η δικαιοσύνη». Ενώ  συμπληρώνει  πως είναι μια εταιρεία παραγωγής που λειτουργεί κανονικά και σίγουρα μπορεί κάποια στιγμή να υπάρξουν καθυστερήσεις σε πληρωμές, όμως σε καμία περίπτωση δεν μοιράζονται ακάλυπτες επιταγές. «Είναι η μοναδική που το λέει αυτό, κανείς άλλος», τονίζει ο Ανδρέας 

 
 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη