Οι Ελληνίδες διάσημες με αδυναμία... στους μικρότερους άντρες!

Υπάρχουν διάσημες που έχουν μεγάλη αδυναμία στους μικρότερους άντρες και μπράβο τους.

Για παράδειγμα η Kylie Minogue βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοιποιού και μοντέλου Joshua Sasse. Τι και αν εκείνη είναι 48 ετών και εκείνος 29; Αρραβωνιάστηκαν και πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

Το ίδιο κάνουν πια ακομπλεξάριστα και οι Ελληνίδες επώνυμες και αυτά είναι μερικά τρανταχτά παραδείγματα!

Ρούλα Ρέβη & Αποστόλης Τότσικας: 43 εκείνη 34 εκείνος. Πανευτυχείς, παντρεμένοι και κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους πια.
 
Τζένη Μπαλατσινού & Ανδρέας Παππάς: Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο η Τζένη Μπαλατσινού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 36χρονου επιχειρηματία από την Καβάλα, Ανδρέα Παππά.
 
Ευρυδίκη & Μπομπ Κατσιώνης: Μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Θεοφάνους, η Ευρυδίκη ερωτεύτηκε τον κατά 6 χρόνια μικρότερό της, Δημήτρη Κοργιαλά. Η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια – τα έξι ως παντρεμένοι. Η είδηση του χωρισμού τους, πριν μήνες, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz. Έπειτα, η Ευρυδίκη βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πλευρό του μικρότερου και πάλι, 38χρονου Μπομπ Κατσιώνη.
 
Έλλη Κοκκίνου & Γιώργος Μπόγρης: Μετά το διαζύγιο της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, η Έλλη Κοκκίνου ερωτεύτηκε τον κατά 20 χρόνια μικρότερο της, Γιώργο Μπόγρη. Η σχέση τους στην αρχή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αλλά το ζευγάρι κόντρα σε όσα ακούστηκαν, παραμένει ερωτευμένο πέντε χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία.
 
Νίνα Λοτσάρη & Σπύρος Μπράτσος: Η Νίνα Λοτσάρη μετά το διαζύγιο της με τον Κων/νο Σκορδάλη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά πολύ νεότερου της ποδοσφαιριστή, Σπύρου Μπράτου. Η σχέση του ζευγαριού κράτησε έναν χρόνο και χώρισαν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και… απόστασης!
 
Θεοφανία Παπαθωμά & Γρηγόρης Πετράκος: Δεν προλάβαμε να «χωνέψουμε» ότι είχαν χωρίσει – χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι – η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας κι «έσκασε» ο έρωτας της ηθοποιού με τον κατά 4 χρόνια μικρότερο της, Γρηγόρη Πετράκο. Το ζευγάρι μάλιστα απέκτησε και μία κορούλα, που ολοκλήρωσε τον έρωτα τους.
 
Ναταλία Γερμανού & Μάνος Ιωάννου... κλπ: Μετά το διαζύγιο της Ναταλίας Γερμανού με τον Πέτρο Ίμβριο, ουκ ολίγες φορές είχαν χρεώσει στην παρουσιάστρια έρωτες με νεαρότερους άνδρες. Πάντως, από τις πρώτες επίσημες σχέσεις της ως χωρισμένης, ήταν εκείνη με τον κατά πολύ μικρότερο της, Θάνο Τζάνη και κατόπιν και με τον δεκαετίες μικρότερο Μάνο Ιωάννου, ενώ οι φήμες την ήθελαν να έχει έρθει κοντά και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
 
Άννα Βίσση & Κώστας Φραγκολιάς: Στις αρχές της δεκαετίας του 90 κι ενώ η Άννα Βίσση ήταν σε διάσταση με το Νίκο Καρβέλα, ερωτεύτηκε σφόδρα τον 10 χρόνια μικρότερο της, Λάμπη Λιβιεράτο. Πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα που έληξε οριστικά το 1996 μετά από πολλά on off κι ενώ τη σχέση του ζευγαριού, συνόδευαν εκείνη την εποχή απίστευτες ιστορίες και σενάρια! Κατόπιν, υπήρξε ο μεγάλος δεσμός με τον Κώστα Φραγκολιά!
 
Μιμή Ντενίση & Ανδρέας Πολύζος: O δεσμός της Μιμής Ντενίση με τον μικρότερο Απόστολο Γκλέτσο, έμεινε ξακουστός. Πάντως και ο άντρας που τελικά παντρεύτηκε, ο Ανδρέας Πολύζος, ήταν επίσης μικρότερος.
 
Μαίρη Χρονοπούλου & Νίκος Σταγόπουλος: Γνωστός ήταν ο έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου με τον δεκατίες νεότερο Νίκος Σταγόπουλο.
 
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη & Κρις Ραντάνοφ: Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη διατηρεί 10 χρόνια δεσμό με τον ηθοποιό Κρις Ραντάνοφ, στον οποίο ρίχνει 16 χρόνια.


Αλίκη Βουγιουκλάκη & Κώστας Σπυρόπουλος: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αδυναμία στους μικρότερους. Για χρόνια ζευγάρι με τον Κώστα Σπυρόπουλο και με το Βλάσση Μπονάτσο!
 
Χριστίνα Παππά & Χρήστος Παπαποστόλου: Αδυναμία στους μικρότερους είχε και η Χριστίνα Παππά, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον πιτσιρικά Χρήστο Παπαποστόλου.

 
 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη