Πως σχολίασαν οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης των χωρισμό των Σκορδολιάγκα; (video)

(Ο χωρισμός Σκορδά – Λιάγκα ήταν από τα κεντρικά θέματα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και οι παρουσιαστές, έκαναν τα σχόλια τους πάνω στη σχέση του ζευγαριού που οδηγήθηκε στο τέλος της. Σταματίνα Τσιμιτσιλή, Γιώργος Παπαδάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Τίνα Μιχαηλίδου, Κατερίνα Καινούργιου …

Δείτε καρέ καρέ τα σχόλια και την αντίδραση της ίδιας της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίζει αρκετά χρόνια τη Φαίη Σκορδά και ανέφερε στον αέρα της εκπομπής σχετικά με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:
«Εγώ ασχέτως του τι μπορεί να ξέρω σε προσωπικό επίπεδο γιατί μπορεί να έχω μιλήσει και με τη Φαίη αυτό το σαββατοκύριακο μετά την ανακοίνωση – που εμένα προσωπικά με εξέπληξε. Ήξερα, φανταζόμουν ότι μπορεί να υπήρχαν προβλήματα. Ένιωθα ότι μπορούσε να βρεθεί μια λύση. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε, απέκτησε παιδιά, πέτυχε επαγγελματικά, όντας παντρεμένοι και αυτό είναι που το κάνει πιο δύσκολο, ότι τώρα πρέπει πάλι μέσα στα φώτα να χωρίσουν και να εξηγήσουν ή να μην εξηγήσουν. Όπως και αν έχει εμείς ευχόμαστε αυτό το ζευγάρι σε αυτή τη νέα φάση ζωής τους αν και είναι χωρισμένοι να παραμείνουν ενωμένοι για τα παιδάκια τους και να έχουν μια ομαλή μετάβαση».
 
 


Στην εκπομπή “Happy Day”, φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας και η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, Τίνα Μιχαηλίδου.
 Η ίδια αποκάλυψε πώς ήταν οι σχέσεις του ζευγαριού.
«Εντάσεις πάντα υπάρχουν όταν έχεις μια εκπομπή που κάνει πρωταθλητισμό. Αλλά θεωρώ ότι και οι δυο είναι τόσο επαγγελματίες που σε εμάς τουλάχιστον, στην επαγγελματική τους ομάδα πέρυσι, δεν άφησαν να φανεί κάτι τέτοιο. Ερχόντουσαν με διαφορετικά αυτοκίνητα γιατί ο Γιώργος είχε ραδιόφωνο το πρωί» τόνισε μεταξύ άλλων η Τίνα Μιχαηλίδου.


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, φίλος του Γιώργου αλλά και της Φαίης, αποκάλυψε στο ΣΟΥΚΟΥ ότι οι δύο παρουσιαστές τήρησαν την παράδοση της Κυριακής. Ποια είναι αυτή; «Η επόμενη μέρα βρίσκει το ζευγάρι πολύ ενωμένο, είναι ο ένας κοντά στον άλλον. Μάλιστα, σήμερα -είναι μια παράδοση οικογενειακή να τρώνε όλοι μαζί που είχαν από παλιά που πήγαινε και ο πατέρας του Γιώργου, ο κ. Γιάννης- δεν θα σπάσουν την παράδοση για κανέναν λόγο και θα φάνε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής τόνισε επιπλέον πως: «Από το στόμα τους δεν θα ξανακούσετε αναφορά σε αυτό το θέμα. Η αναφορά έγινε γιατί ένιωσαν ότι το χρωστούν στους ανθρώπους που αγαπούν. Σίγουρα ότι είναι στεναχωρημένοι και οι δύο, εννοείται. Προτεραιότητά τους πάνω από όλα είναι ο ρόλος του γονιού».
 
 

Μπορεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι να δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ακούσουμε τόσο από τον Γιώργο Λιάγκα όσο και από τη Φαίη κανένα σχόλιο για το χωρισμό τους, ο Θέμης Μάλλης όμως αποκάλυψε όλα όσα έμαθε πως θα ειπωθούν στη σημερινή εκπομπή «Το Πρωινό» από την ίδια τη παρουσιάστρια.

Δείτε τι είπαν στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω"


Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης φτάνοντας στο εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso σχολίασε τον τίτλο της εφημερίδας αναφορικά με το χωρισμό και αρκέστηκε στο να πει:
«Και ...«Γιατί χώρισαν Λιάγκας – Σκορδά», ένα θέμα που ας το διαχειριστούν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά τους»

Πηγή βίντεο: Zappit.gr/Gossip-tv.gr

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»
Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»