Το face lift Ελίτας Μιχαηλίδου! Τι είπε η παρουσιάστρια! (video)

Η Ελίτα Μιχαηλίδου ανέβασε στα social media φωτογραφίες από την επίσκεψή της στον πλαστικό χειρούργο όπου έκανε ένα mini lifting.

Ένα mini lift όπου αφού έγινε, η παρουσιάστρια γενναία και ακομπλεξάριστα, «σχεδόν διαφήμισε» χωρίς φόβο και παθός το νέο της πρόσωπο!

Για την παρουσιάστρια του ΡΙΚ όλο αυτό ήταν πολύ απλό, αφού το παρομοίασε με την εξαγωγή ενός φρονιμίτη, με την διαφορά ότι με την πλαστική δεν πονάς τόσο

 
 

Η  Ελίτα Μιχαηλίδου αποκάλυψε το γεγονός πριν απο μερικά 24ωρα πως και η ίδια μας έδειξε τις φωτογραφίες της κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είναι και η πρώτη κύπρια που δοκίμασε να κάνει bottox στον αέρα της εκπομπής της παλαιότερα!

Διαβάστε την ανάρτηση της Ελίτας Μιχαηλίδου στο προσωπικό της blog:

«Η συζήτηση «παίρνει και ανάβει» αν μια γυναίκα θέλει ή δεν θέλει να αποσβέσει το χρόνο από το σώμα και το πρόσωπο της… Αλλά, δεν είναι έτσι ακριβώς.  Ο χρόνος δεν αποσβένεται ούτε ακυρώνεις εκείνη την ιδιαίτερη γλυκύτητα που έχει η σοφία και η πείρα αμα τα αποδεχτείς. Εκείνο που συμβαίνει, είναι απλά και μόνο «ότι συγυρίζεσαι». Εξακολουθείς να είσαι αυτό που είσαι… Εξακολουθείς δηλαδή να παραμένεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που έχει δικαίωμα να είναι περιποιημένη, συγυρισμένη στα πλαίσια της ηλικίας της ωρίμανσης και του στιλ της.
Η απόφαση να προχωρήσω σε mini lift είχε κυρίως να κάνει με τη γνωριμία μου μαζί με τον συγκεκριμένο γιατρό και τη θετικότητα που μου μετέδιδε.  Ήταν ένα πρώτο ραντεβού όπου ρωτάς και σου απαντά για όλα όσα έχεις στο μυαλό σου…
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την προκαθορισμένη μέρα της εγχείρησης θέλεις να το ακυρώσεις και να το βάλεις στα ποδια… Κι όμως! Ηταν μια εμπειρία απλή.  Με μέθη -όχι νάρκωση-  πέρασα … καταπληκτικά (μη γελάτε)!  Σε πολύ λίγο ήμουν στο δωμάτιο μου και πεινούσα σαν λύκος ενώ σε μία ώρα κατέβηκα μαζί με τη θεία μου στην καφετηρία για να πιώ καφέ και να καπνίσω (ναι-δυστυχώς είμαι καπνίστρια), ενώ σε τρεις σύνολο ώρες από τη στιγμή που βγήκα από το χειρουργείο ήμουν ήδη στο δρόμο για τη Λεμεσό!  Την επομένη της εγχείρησης, ήμασταν κάπου καλεσμένοι για φαγητό και ενώ είχα πει ότι δεν θα πηγαίναμε, πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω εάν ακόμα μπορούσαμε να πάμε…  Πήγαμε! Ημουν ελαφρώς φουσκωμένη αλλά χωρίς σχεδόν καθόλου «μαυρίσματα»… Ελάχιστα, και αυτά κρυμένα.
Μιλησα για την εμπειρία μου στις φίλες μου. Μιλώ για την εμπειρία μου σε σας…  Με ελάχιστα παυσίπονα (νομίζω τς πρώτες δύο μέρες) νιώθοντας πάντα καταπληκτικά και διορθώνοντας λαιμό και περίγραμμα…  Σήμερα εάν με ρωτήσεις θα σου πω μη διστάσεις. Είναι ένα δώρο που μπορείς να το προσφέρεις σε σένα όχι για να νιώσεις ή να φαίνεσαι νεότερη αλλά για να νιώσεις συγυρισμένη.
Και χαμογελώντας, να πω με τρυφερότητα πως όταν πρωτοανακαλύφθηκαν οι πρώτες κρέμες αντιγήρανσης, είχα μάθει από τη θεία μου, ότι η γιαγιά μου τις έκρυβε, επειδή οι φίλες της θα την θεωρούσαν απαράδεκτη!  Και ακόμα χαμογελώντας, θα πω επίσης με τρυφερότητα, πως όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι βαφές, το ίδιο συνέβηκε…  Είναι περίπου σαν να βγάζεις έναν φρονιμίτη αλλά ακόμα καλύτερα. Δεν πονάς τόσο πολύ…
ΥΓ: Οι ραφές αφαιρέθηκαν σε πέντε μέρες ακριβώς, στην περίπτωση του λαιμού, σε δύο μέρες ήμουν πίσω στη δουλειά, ενώ μπόρεσα και οδήγησα από την τρίτη μέρα με άνεση. Ο ύπνος καταπληκτικός, και κάπνιζα (δυστυχώς) και έτρωγα και έβγαινα μιας και ήταν Σαββατοκύριακο… Δίχως κανένα πρόβλημα!  Δείτε και βίντεο από αυτήν την «ιδιαίτερη» εμπειρία μου:

 

 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»