Διάσημες καλλονές που βγαίνουν μόνο... με αθλητές!

Μετά από τον δακρύβρεχτο χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της, Nick Lachey, η Τζέσικα Σίμπσον το γύρισε στους αθλητές. Το 2007 άρχισε να βγαίνει με τον αθλητή του Αμερικανικού football, Tony Romo, ο οποίος και σημείωσε μία μεγάλη κάμψη στην καριέρα του όσο ήταν μαζί. Μετά το χωρισμό τους, η εκρηκτική ξανθιά ηθοποιός βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του επίσης αθλητή Eric Johnson, τον οποίο και παντρεύτηκε το 2014!

Το πρώην μέλλον τον Pussycat Doll Nicole Scherzinger έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους αθλητές. Από το 2007 έως το 2015 τα είχε με τον Βρετανό σταρ της Formula One, Lewis Hamilton. Εν συνεχεία έπεσε στα δίχτυα του ποδοσφαιριστή Pajtim Kasami κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ελλάδα!

Η Keeping Up With The Kardashians σταρ, Κλοέ Καρντάσιαν, είναι γνωστή για την αδυναμία της στους αθλητές. Το 2009, η Κλοέ έβγαινε με τον Αμερικανό αθλητή του αμερικανικού Football, Derrick Ward, ενώ αργότερα την ίδια χρονιά γνώρισε τον σταρ του LA Lakers’,Lamar Odom, και τον παντρεύτηκε! Έμειναν μαζί 4 χρόνια και χώρισαν λόγω των εξαρτήσεων του Οdom. Το 2015, η Khloe άρχισε να βγαίνει με τον παίχτη της Ηouston Rockets’ James Harden, και ακόμη το ζευγάρι είναι μαζί!

H πανέμορφη sportscaster Erin Andrews βγαίνει αποκλειστικά με αθλητές και δεν μας κάνει ουδεμία εντύπωση. Αφού πέρασε μία θυελλώδη σχέση με τον επαγγελματία χορευτή Maksim Chermkovskiy που συναγωνίζονταν στη 10η σεζόν του Dancing With The Stars, τ'ωρα βγαίνει με τον παίχτη του χόκεϊ , Jarret Stoll.

Η Kendra Wilkinson μετά το δεσμό της με τον Χιου Χέφνερ, άριχσε να βγαίνει με τον αθλητή του αμερικανικού Football Shawne Merriman και μετά με τον συνάδελφό του Hank Baskett, με τον οποίο και αρραβωνιάστηκαν.

Η Gabrielle Union δεν είναι γνωστή μόνο ως μοιραία κοπέλα των 90 s εφηβικών ταινιών, αλλά και για την μεγάλη της αγάπη στους αθλητές. Εμεινε παντρεμένη με τον παίχτη των NFL, Chris Howard και μετάτο χωρισμό της έβγαινε με τον συνάδελφό του Darren Sharper. Αυτή την περίοδο η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον οπαίχτη των Miami Heat, Dwyane Wade.

Η Vanessa Williams μάλλον έμαθε το μάθημα της να μην βγαίνει με αθλητές και πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε... επιχειρηματία. Πριν από αυτόν ωστόσο, η σταρ του Ugly Betty έβγαινε με τον σταρ του NBA, Michael Jordan, ενώ ήταν παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα των Los Angeles Lakers player, Rick Fox.

Η ηθοποιός και σταρ του The American Pie , Tara Reid, δεν μπορεί να σταματήσει να βγαίνει με αθλητές. Αρχικά έβγαινε με τον σταρ των New England Patriots, Tom Brady, ενώ μετά με τον παίχτη των NFL, Jeremy Shockey, τον παίχτη των NHL Sergei Fedorov και στον Αυστραλό τενίστα Mark Philippoussis.

H άτακτη Πάρις Χίλτον έχει επίσης μια... αδυναμία στους αθλητές.  Το 2000 έβγαινε με τον επαγγελματία μποξέρ, Oscar De La Hoya, ενώ παλαιότερα είχε σχέση με τον παίχτη των NFL, Matt Leinart. Αλλά και τον τενίστα Αndy Roddick.

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»