Tα "όχι" που παραδέχτηκαν ότι είπαν οι Celebrities και διέλυσαν ή έκαναν καριέρα!

Μια καριέρα δεν χτίζεται μόνο με τα "Ναι" αλλά και με τα "όχι" που λέει ο κάθε καλλιτέχνης ή επαγγελματίας. Μερικές φορές αυτό το "όχι" αποδυκνύεται η σωστή απόφαση, άλλες φορές είναι μια λάθος κίνηση! Ας θυμηθούμε μερικά από τα επαγγελματικά και όχι μόνο "όχι" που έχουν πει οι αγαπημένοι μας Celebrities.  

Πρόταση για να γίνει μέλος τηλεοπτικής απογευματινής εκπομπής είχε αρνηθεί ο Λούκας Γιώργκας, ο οποίος είχε τονίσει: Δεν είναι καλό να τα πετάμε όλα στην κατσαρόλα και να τα ανακατεύουμε. Νομίζω καλύτερα να περιοριστώ σε αυτό που κάνω. Αλλά επειδή όταν μου είπαν ότι σε παίρνουμε για μία απογευματινή εκπομπή, τους είπα σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Η ξενόγλωσση ταινία Ποτέ την Κυριακή , στην οποία ο Φούντας έπαιξε το 1960, του άνοιξε το δρόμο για διεθνή καριέρα και τον έκανε γνωστό και στο εξωτερικό. Η ερμηνεία του ηθοποιού άρεσε τόσο στους ξένους παραγωγούς, που όταν ο Σον Κόνερι αποφάσισε να σταματήσει να ενσαρκώνει τον Τζέιμς Μποντ, εκείνοι πρότειναν στον Φούντα να τον αντικαταστήσει. Η πρόταση, την οποία άλλοι ηθοποιοί ονειρεύονταν, άφησε σχεδόν αδιάφορο τον Φούντα.

Ιστορική έχει μείνει η κόντρα του Δημήτρη Κοργιαλά με το STAR. Ο τραγουδιστής αρνιόταν επί χρόνια να κάνει δηλώσεις στο κανάλι, δημιουργώντας κόντρα χωρίς τελειωμό που έληξε στα δικαστήρια με αγωγές.

Καρύδης και Αθερίδης αρνιόντουσαν για χρόνια πως είναι ζευγάρι κυρίως επειδή πίστευαν πως θα επηρέαζε την καριέρα τους. Και μετά τα μεγάλα ΟΧΙ για τη σχέση τους, είπαν το Ναι και αποκάλυψαν πως είναι μαζί για πάνω από μια δεκαετία.

Η Χρυσούλα Διαβάτη, ΕΙΠΕ ΟΧΙ σε τιμητική διάκριση για την παράσταση Δυο γυναίκες χορεύουν , και ταυτόχρονα στοχοποίησε τον Σάκη Ρουβά με τα λεγόμενά της, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Αρχαίο Δράμα για την συμμετοχή τους στις Βάκχες , στο ρόλο του θεού Διόνυσου. Η Χρυσούλα Διαβάτη επέστρεψε στη θέση της χωρίς να παραλάβει την τιμητική διάκριση, αν και παρέμεινε στην αίθουσα των βραβείων Κάρολος Κουν.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε ότι στο παρελθόν της έκαναν πρόταση να λάβει μέρος στη Γιουροβίζιον και αρνήθηκε. "Αρνήθηκα παρόλο που αγαπώ πολύ την νεολαία" σχολίασε.

Η νικήτρια του «Britain's Got Talent» Susan Boyle, αρνήθηκε την εξωφρενική πρόταση που της έγινε από εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό, να πληρωθεί 1 εκατομμύριο δολάρια για να χάσει την παρθενιά της μπροστά στην κάμερα.


Η Britney Spears που είχε ορκιστεί ότι θα παραμείνει παρθένα μέχρι το γάμο της δέχτηκε το 2000, σε ηλικία 19 ετών, ανήθικη πρόταση από Αμερικάνο επιχειρηματία, ο οποίος έδινε περίπου 9,5 εκατομμύρια ευρώ για μια νύχτα μαζί της. Η ίδια χαρακτήρισε την προσφορά «αηδιαστική».

 

Δειτε Επισης

Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου - Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της
Θοδωρής Αθερίδης: «Έλεγα στον Δημήτρη Σταρόβα να προσέχει και τελικά πρώτος εγώ έπαθα εγκεφαλικό»
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Λόγω των χημειοθεραπειών μου είπαν πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί αλλά έγινε»
Θεαματική εξέλιξη της υγείας της Καίτη Γκρέυ – Πληροφορίες για εξιτήριο από το νοσοκομείο
«Απόλυτη αναστάτωση» επικρατούσε στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν, όταν μπήκε η αστυνομία
Η στιγμή που ο Liam Payne επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι
«Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι»-Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του Liam Payne
Ελένη Καρακάση: «Δεν είναι ταμπού να πω ότι είμαι στην κλιμακτήριο»
Καταγγέλλει επίθεση από συνεργάτη δημάρχου ο Γκουντάρας-«Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου»
«Στο μνημόσυνο της Λάσκαρη ακούγεται σε όλη την εκκλησία με το "Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα"»