Θρυλικά ζευγάρια του κινηματογράφου που μισούσαν ο ένας τον άλλο!

Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως κάποια από τα εμβληματικά ζευγάρια της μεγάλης οθόνης όχι μόνο δεν τα πήγαιναν καλά στα γυρίσματα, αλλά κυριολεκτικά μισιούνταν μεταξύ τους!
Και όμως αυτό ισχύει, καθώς δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που δεν κατάφεραν να ταιριάξουν στα γυρίσματα των ταινιών που πρωταγωνιστούσαν, είτε γιατί έβγαζαν όλα τα δικά τους προσωπικά συμπλέγματα στους ρόλους τους είτε γιατί απλώς δεν ταίριαξαν οι...χημείες τους!

Tα παραδείγματα των ζευγαριών πολλά και άκρως χαρακτηριστικά και σοκαριστικά! Όπως, ο  Dustin Hoffman και η Meryl Streep στη θρυλική ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ», αλλά και ο Patrick Swayze με την Jennifer Grey στο Dirty Dancing.  
 
Pierce Brosnan και Teri Hatcher - Tomorrow Never Dies (1998): Ο Brosnan δεν άντεχε την Hatcher, γιατί δεν ήταν ποτέ στην ώρα της στο στούντιο! Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι η Hatcher ήταν έγκυος εκείνη την εποχή και υπέφερε από πρωινές ναυτίες που την ανάγκαζαν να αργεί στα γυρίσματα.

Ryan Gosling και Rachel McAdams - Το Diary (2004): Οι δύο πρωταγωνιστές μάλωναν διαρκώς. Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νικ Κασαβέτης, ο οποίος αποκάλυψε πως ότι ο Gosling είχε πει μπροστά σε 150 ανθρώπους που βρίσκονταν στο γύρισμα εκείνη τη στιγμή ότι θέλει να αντικατασταθεί η ηθοποιός! Για την ιστορία, οι δυο τους λίγο καιρό μετά έγιναν ζευγάρι...

Leonardo DiCaprio και Claire Danes - Romeo + Juliet (1996): Μόλις 16 ετών ήταν η Claire Danes στα γυρίσματα της ταινίας και αντί να γοητευτεί από τον τότε 22χρονο Leo, τον έβρισκε ανώριμο και εκνευριστικό. Λέγεται ότι εκείνη δεν άντεξε άλλο τις πλάκες και τις κακόγουστες φάρσες που έκανε σε όσους δούλευαν στην ταινία και εκείνος την έβρισκε πολύ σοβαροφανή.

William Baldwin και Sharon Stone - Sliver (1993): Η Sharon Stone, συνήθιζε να ενοχλεί τον συμπρωταγωνιστή της μόνο και μόνο για να γελάσει, γεγονός που τον εκνεύριζε τρομερά. Λέγεται, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια μία σκηνής όπου το ζευγάρι φιλιόταν εκείνη του δάγκωσε τόσο πολύ τη γλώσσα που δεν μπορούσε να μιλήσει για μία εβδομάδα.

Nick Nolte και Julia Roberts - I Love Trouble (1994): Το ζευγάρι της ταινίας όχι μόνο δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον, αλλά κατέληξαν να γυρίζουν και χωριστά σχεδόν όλες τις σκηνές! Αργότερα, η Roberts είχε χαρακτηρίσει τον Nolte «τελείως αηδιαστικό» και εκείνος είχε απαντήσει λέγοντας ότι «δεν είναι καλός άνθρωπος, όλοι το ξέρουν».

Patrick Swayze και Jennifer Grey - Dirty Dancing (1987) : Ο Patrick έβρισκε τη συμπρωταγωνίστριά του εκνευριστική και κυκλοθυμική, γιατί τους ανάγκαζε να γυρίζουν την ίδια σκηνή ξανά και ξανά. Τελικά, όμως, οι δυο τους κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και μερικά χρόνια αργότερα έγιναν καλοί φίλοι.


Richard Gere και Debra Winger - An Officer and a Gentleman (1982): Για την Debra Winger, ο Gere ήταν ένας «τοίχος από τούβλα». Η ίδια διαλαλεί πως πέρασε απαίσια στα γυρίσματα....

Tony Kertis και Marylin Monroe - Some Like It Hot (1959) :«Ήταν σαν να φιλάς τον Χίτλερ» είπε ο Κertis για το φιλί του με την Μοnroe!. Μάλιστα αποκάλυψε πως μία φορά πήγε να τον πνίξει με τη γλώσσα της.

David Duchovny & Gillian Anderson - X FILES: Οι δύο πρωταγωνιστές δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά μεταξύ του. Η Anderson ζήλευε τρομερά που ο Duchovny έπαιρνε τα διπλάσια από αυτήν χρήματα, ενώ τσακώνονταν μεταξύ τους για ψύλλου πήδημα!

Meryl Streep & Dustin Hoffman - Kramer vs. Kramer: Και όμως οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στα γυρίσματα της ταινίας. Ο λόγος; ο Hoffman έβγαλε όλο το δικό του προσωπικό δράμα στα γυρίσματα και τους έπιασε κατάθλιψη!

Lucy Liu & Bill Murray- Charlies Angels: Οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά, μετά την παρατήρηση που έκανε ο Murray- στην συμπρωταγωνίστριά του πως δεν παίζει καλά!

 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»