Lady Gaga: Κλαίγοντας αποκάλυψε τους λόγους του χωρισμού της! (video)

Πρέπει να είναι μία από τις πιο συναισθηματικές συνεντεύξεις -αν όχι η πιο συναισθηματική- που έχει παραχωρήσει η τραγουδίστρια ως τώρα.

Η Lady Gaga μίλησε στην εκπομπή "Sunday Morning" του CBS και έδωσε περισσότερα στοιχεία για το πως πρέπει να είναι η αγάπη, σύμφωνα με αυτά τουλάχιστον που έχει η ίδια στο μυαλό της. Διακριτική και χωρίς να κατονομάσει τον Τέιλορ Κίνεϋ, με τον οποίο διατηρούσε ως το καλοκαίρι πενταετή σχέση, επεσήμανε κάποια πράγματα που χτύπησαν αρκετά «καμπανάκια» όσον αφορά στους λόγους που έληξε άδοξα το ρομάντζο τους.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες αγαπούν πολύ δυνατά», δήλωσε η τραγουδίστρια συμπληρώνοντας αμέσως: «Αγαπάμε τους άντρες. Εμείς απλά αγαπάμε με όλο μας το είναι. Μερικές φορές δεν ξέρω αυτή η αγάπη εάν μπορεί να συναντηθεί με τον τύπο της αξιοπρέπειας που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν είμαστε σε σχέση».

Από όσα ειπώθηκαν, είναι φανερό ότι η πασίγνωστη performer θεωρεί πως ο ρομαντισμός είναι συστατικό ζωτικής σημασίας σε μία σχέση και πως δεν κάνει τίποτα επίτηδες με στόχο να σαμποτάρει τον ανδρισμό του ισχυρού φύλου: «Ξέρετε, εμείς δεν προσπαθούμε να σας κάνουμε λιγότερο άντρες. Εμείς απλά θέλουμε να μας αγαπάτε τόσο βαθιά, τόσο ολοκληρωτικά όσο σας αγαπάμε κι εμείς», ενώ όταν ρωτήθηκε για τη σημασία του νέου της τραγουδιού με τίτλο "Perfect Illusion" πρόσθεσε κάτι που έτσι κι αλλιώς υποψιαζόμασταν: «Θα ήθελα να πω ότι η μουσική για όλα τα άλμπουμ μου είναι εμπνευσμένη από την προσωπική μου ζωή και η τελευταία μου δουλειά περισσότερο από κάθε άλλη».

 

 
 

 

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»