Celebrities που έκαναν τα πιο περίεργα επαγγέλματα προτού γίνουν rich & famous!

Μπορεί εμείς να τους γνωρίσαμε με τη λάμψη του Hollywood ή της πολιτικής σκηνής, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξεκίνησαν την επαγγελματική τους πορεία από χαμηλά.

Όσοι δεν το γνωρίζουν, υπάρχουν πολλές διάσημες προσωπικότητες που εισήλθαν στο χώρο εργασίας που τους ενδιαφέρει, έχοντας ήδη μία περίεργη επαγγελματική ενασχόληση στο βιογραφικό τους, ωστόσο με λίγο τύχη, ταλέντο και πολλή πολλή δουλειά στο τέλος κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν μια περιουσία.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα επαγγέλματα που επέλεξαν διάσημα σε όλους πρόσωπα προτού γίνουν πρωτοσέλιδα στα μέσα ενημέρωσης:


Βarack Obama
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όταν πήγαινε γυμνάσιο δούλευε στο Baskin-Robbins και πωλούσε παγωτά

Πάπας Φραγκίσκος

Μπορείτε να φανταστείτε τον Πάπα Φραγκίσκο να σας «διώχνει» από ένα μπαρ; Κι όμως αυτό το επάγγελμα έκανε σε νεαρή ηλικία και προτού ενταχθεί στην Κοινωνία του Χριστού ο ποντίφικας. Εκτός από μπράβος, ο Πάπας εργαζόταν και σε ένα εργαστήριο, στο οποίο έκανε χημικές δοκιμές σύμφωνα με το Fiscal Times.

Kanye West
Ο διάσημος ράπερ, προτού γίνει γνωστός, εργαζόταν στην εταιρεία ενδυμάτων GAP.

Rachel MacAdams
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας,  δεν ήταν εύκολη υπάλληλος, όταν εργαζόταν στην αλυσίδα McDonald’s. Μάλιστα, όπως αναφέρει η US Magazine, η διάσημη ηθοποιός προκαλούσε συνεχώς ζημιές, ενώ μία φορά έσπασε έναν αποχυμωτή.

Vince Vaughn
Προτού γίνει διάσημος αστέρας του κινηματογράφου ξεκίνησε να εργάζεται ως ναυαγοσώστης στον οργανισμό YMCA και μάλιστα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, κατάφερε να σώσει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο.

George Clooney
Ποιος δεν θα αγόραζε ασφάλεια από τον George; Σύμφωνα με το Evening Standard, ο διάσημος ηθοποιός προτού γίνει αστέρι, πωλούσε ασφάλειες από πόρτα σε πόρτα, ωστόσο δεν τον ευχαριστούσε καθόλου αυτή η ενασχόληση και έπειτα από λίγο καιρό τα παράτησε.

Victoria Beckham
Πολλοί δυσκολεύονται να τον πιστέψουν, κι όμως είναι αλήθεια: Σύμφωνα με το Star Crush, προτού ξεκινήσει την καριέρα της, ήταν χορεύτρια σε ένα πρόγραμμα σεξουαλικής εκπαίδευσης του BBC ντυμένη σπέρμα!

Madonna
Προτού αποκτήσει τον τίτλο της «Βασίλισσας της pop», η Μαντόντα εργαζόταν σε κατάστημα Dunkin’ Donuts στην Times Square στο Μανχάταν. 

Brad Pitt
Mπορεί σήμερα να είναι σταρ του σινεμά, ωστόσο κάποτε δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα κοτόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σταρ εργαζόταν στη γνωστή αλυσίδα El Pollo Loco, όπου έπρεπε να ντύνεται σαν κοτόπουλο και να μοιράζει φυλλάδια προκειμένου να προσελκύει νέους πελάτες.
 

Johnny Depp
Προτού γίνει μεγάλος και τρανός, πωλούσε στυλό από το τηλέφωνο. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος «πειρατής της Καραϊβικής» προσπαθούσε να πωλήσει στυλό σε αγνώστους λέγοντάς τους ότι παράλληλα θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Αϊτή ή ένα ρολόι.

 
Πηγή: Fortunegreece.com
 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»