8 Ελληνίδες σαραντάρες που βάζουν κάτω εικοσάρες!

Δεν φοβούνται να παραδεχτούν την ηλικία τους αλλά ούτε και διστάζουν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό τους.

Αγαπημένες Ελληνίδες διάσημες που έχουν φτάσει και ξεπεράσει τα 40, αποδεικνύουν πώς η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο αν θέλεις να έχεις ένα όμορφο σώμα. Αυτό που μετράει είναι το σωστό πρόγραμμα διατροφής αλλά και η γυμναστική.

Αυτό τουλάχιστον κάνουν οι παρακάτω κυρίες της εγχώριας showbiz που μέσα σε αυτό το καλοκαίρι μας έκαναν πολλές φορές να “κολλήσουμε” με τις αναλογίες τους.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και κλήθηκε να απαντήσει αν αποκαλύπτει την ηλικία της. «Τη λέω αλλά βαριέμαι να με ρωτάνε συνέχεια. Έχω κλείσει τα 40, γεια σας» είπε γελώντας.

Έλλη Κοκκίνου: Την ηλικία της παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly . «Νιώθω πιο νέα από τα 45 που είμαι», υποστήριξε και μας το επιβεβαιώνει σε κάθε της εμφάνιση.

Κατερίνα Kαραβάτου: Πιο άνετα στα 40 της νιώθει η παρουσιαστρια οποία πόζαρε για το περιοδικό Hello! «Τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια, μ’ αρέσει που μεγαλώνω. Αισθάνομαι ομορφότερη απ’ ότι πριν», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Κάνω πιλάτες, όχι για να είμαι κορμάρα στην παραλία, αλλά για να χαρώ εκείνη τη στιγμή. Να το ζήσω», εξηγεί στο περιοδικό Votre Beaute και κόβει την ανάσα με τη σέξι φωτογράφισή της.

Μπέττυ Μαγγίρα: Ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική στην συνέντευξή της στο περιοδικό YOU αφού μίλησε και για τις πλαστικές. «Ναι, είχα πει ότι πρέπει να τα ξεκινάς σταδιακά -όχι τόσο το botox αλλά ό,τι επέμβαση θέλεις να κάνεις στο πρόσωπο σου είτε είναι ενέσιμη είτε είναι λίφτινγκ ή πλαστική-, ώστε να μη φαίνεται η αλλαγή. Δεν πρέπει να φτάσεις 45 χρόνων, πρέπει να τα κάνεις λίγο πριν από τα 30 ή στα 30. Εγώ έτσι κι αλλιώς τα λέω, δεν με νοιάζει αν θα φανεί.»

Ναταλία Γερμανού: Νιώθει ανετα με το σώμα της παρόλο που στην τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό Hello! δέχτηκε έντονη κριτική για το ρετούς. Η παρουσιάστρια στα 50 της δεν νιώθει καμία ανασφάλεια πάντως…

Τζένη Μπαλατσινού: Eντελώς ακομπλεξάριστη ανέβασε μόνη της μία αρετουσάριστη φωτογραφία η οποία αναστάτωσε το instagram.

Κατερίνα Λάσπα: Πανικό στα social media προκαλεί με το καλλίγραμμο κορμί της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OΚ! δήλωσε: «Δεν έχω πρόβλημα με το χρόνο. Τα 40 είναι τα νέα 25. Τα τελευταία τρία χρόνια κάνω μπότοξ στο μέτωπο για τις ρυτίδες που μου έχουν μείνει από τα 12 χρόνια πρωταθλητισμού στην κολύμβηση»

Πηγή: .Youweekly.gr
 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»