Στο νοσοκομείο με... χειροπέδες ο Kanye West!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ράπερ σύζυγος της Kim Kardashian Kanye West. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, ωστόσο οι πληροφορίες είναι συγχυσμένες και διαφέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γνωστός rapper υπέστει κάποιο ψυχωτικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο, οι νοσηλευτές του οποίου έπρεπε να συνεργαστούν με τις αρχές, περνώντας χειροπέδες στον γνωστό ράπερ που ήταν ανεξέλεγκτος.
 
Το NBC News ανέφερε πως η απόφαση να νοσηλευτεί ελήφθη για το καλό της υγείας και της ασφάλειάς του. Η ιστοσελίδα TMZ έγραψε πως ο ράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση και πως χρειαζόταν θεραπεία για σοβαρή έλλειψη ύπνου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Γουεστ βρισκόταν σε σπίτι φίλου του και συμπεριφερόταν σαν τρελός. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο είχε ηρεμήσει αλλά αντιστεκόταν στη μεταφορά του στο νοσοκομείο όμως και ο μάνατζέρ του και οι αστυνομικοί τον έπεισαν πως ήταν καλύτερο να πάει. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο Γουεστ φόρεσε χειροπέδες όσο ήταν ξαπλωμένος στο φορείο.
Δεν έχει γίνει πάντως κανένα σχόλιο από τον ράπερ ή τους εκπροσώπους του σχετικά με το περιστατικό ενώ η Kim Kardashian δεν πήγε να τον δει στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του ράπερ ακύρωθηκαν, ενώ οι φαν του έμειναν απογοητευμένοι από την τελευταία του συναυλία στο Σακραμέντο το Σαββατοκύριακο.

Αφού έφτασε 1 ώρα καθυστερημένος, ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε τρια κομμάτια και μετά ξεκίνησε να παραληρεί για 20 λεπτά, βρίζοντας ανάμεσα σε άλλα την Beyonce, τον Jay Z, τον ιδρυτή του Facebook και πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο!

«Ήλθα εδώ για να σας δώσω την αλήθεια μου ακόμα κι αν αυτό ισοδυναμεί με το να πάρω ένα ρίσκο για την ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα ρίσκο για την επιτυχία μου, την ίδια μου την καριέρα» δήλωσε για να πει ανάμεσα σε άλλα πως ο Jay Z έχει δολοφόνους, παρακαλώντας τον να μην τους στείλει για να τον σκοτώσουν». Τελικά, κάπου ανάμεσα στο παραλήρημα και το γιουχάισμα του κοινού, πέταξε το μικρόφωνο και είπε πως το show τελείωσε, αποχωρώντας!
 
Δείτε το video! 
 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»