10 χρόνια CELIO με πολλές εκπλήξεις

Δυο εκδηλώσεις γεμάτες εκπλήξεις και Live Link ετοίμασε ο Όμιλος Voici La Mode Ltd, ο οποίος γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της αλυσίδας καταστημάτων CELIO στην Κύπρο. Στις εκδηλώσεις που διεξήχθηκαν στο The Mall of Cyprus και στο My Mall, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη νέα συλλογή CELIO για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 και να απολαύσουν πολλές εκπλήξεις, μαζί με ξεχωριστούς καλεσμένους.


Μερικές από τις εκπλήξεις που περίμεναν τους παρευρισκόμενους ήταν εκπτωτικά κουπόνια και €10 έκπτωση με αγορές €50 και πάνω από το CELIO στο Mall of Cyprus, το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Οκτωβρίου και το MYMALL Λεμεσού, το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου.  Σε κάθε μία από τις δύο εκδηλώσεις, τρείς μεγάλοι τυχεροί κέρδισαν δωροκουπόνια αξίας €100, μετά από κλήρωση.
Όσοι παρευρισκόμενοι έβγαλαν φωτογραφία μπροστά από το banner που βρισκόταν στο κατάστημα του CELIO στο Mall of Cyprus και στο CELIO στο MYMALL και την ανέβασαν στο Facebook και στο Instagram, μπήκαν σε κλήρωση για να κερδίσουν:  μια από τις δύο κρατήσεις για 10 άτομα στα Μαστιχόματα,  δωροκουπόνια αξίας €50 για αγορές από τα CELIO και 2 free passes για τα γυρίσματα των σειρών «Δίδυμα Φεγγάρια» και «Μπρούσκο».


Το πρώτο κατάστημα CELIO άνοιξε το 1962 στην Παρίσι από τα αδέλφια Marc and Laurent GROSMAN, με το όνομα CLEO 3000. Το 1978 το κατάστημα μετονομάστηκε σε CELIO. Σήμερα υπάρχουν 1,000 σημεία πωλήσεων CELIO, σε 56 χώρες σε 6 ηπείρους. Το πρώτο κατάστημα CELIO άνοιξε στην Λευκωσία το 2006. Σήμερα  υπάρχουν 5 καταστήματα CELIO σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.


Η συλλογή CELIO για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 απευθύνεται στον σύγχρονο άντρα, ο οποίος επιθυμεί να ντύνεται με ξεχωριστά, νεανικά και ποιοτικά ρούχα που προσθέτουν στυλ και δυναμισμό στην εμφάνιση του. Τα ρούχα ανδρικής γαλλικής μόδας CELIO με την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές τους, προσφέρουν σήμερα την πραγματική value-for-money πρόταση.


Κύρια κομμάτια της συλλογής είναι τα casual πουκάμισα και παντελόνια, καθώς και τα πλεκτά και τα σακάκια. Επίσης, τα αξεσουάρ της συλλογή CELIO, όπως κασκόλ, φουλάρια και ζώνες, αναμένονται να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου άντρα για τον χειμώνα. Τα κυριότερα χρώματα της συλλογής είναι το μαύρο, το λευκό, το μπλε και το γκρι, ενώ το χακί χρώμα κάνει την εμφάνισή του συνδυασμένο με μπεζ και εκρού χρώματα, καθώς και λίγες πινελιές κίτρινου.


Για να δείτε και εσείς την καινούργια κολεξιόν CELIO για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016 επισκεφθείτε τα καταστήματα CELIO σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. 
  

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor