Οι Έλληνες διάσημοι που παλεύουν με τα κιλά τους!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές σε διαρκή πάλη με τα κιλά τους. Όταν λατρεύεις το φαγητό είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τους νόμους της showbiz, που θέλουν τους celebrities να είναι αδύνατοι και ατσαλάκωτοι.

Στην περίπτωση των διάσημων ηθοποιών του Hollywood, τα επιπλέον ή λιγότερα κιλά μπορεί να φέρουν ένα Oscar ή ένα Βραβείο Grammy.
Έλληνες παρουσιαστές όπως ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «φουσκώνουν» και «ξεφουσκώνουν» λίγο πριν από μια τηλεοπτική δουλειά ή λίγο μετά τις καλοκαιρινές γευστικές ατασθαλίες.
Ιδού 11 διάσημοι που έδιναν ή δίνουν το δικό τους αγώνα με τα κιλά.  

Νατάσσα Μποφίλιου: ‘Eχει χάσει πολλά κιλά και έχει αλλάξει και το look των μαλλιών της και η εικόνα της είναι εντυπωσιακή. Η ερμηνεύτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy day» για το πώς κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά. «Δεν έχω χάσει τόσα πολλά κιλά! Απλά, σταμάτησα να δουλεύω και οι ώρες μου έγιναν κανονικές, είχα το πρωί μου, το μεσημέρι και το βράδυ μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, δεν έκανα καθόλου για την ακρίβεια. Απλώς ηρέμησα και βρήκα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου».

Γιάννη Λοβέρδος: 100 κιλά μέσα σε 14 μήνες κατάφερε να χάσει ο γνωστός Ελληνας δημοσιογράφος και θέλησε για το λόγο αυτό να στείλει το δικό του μήνυμα στους υπόλοιπους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη με τα κιλά τους.


 
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυξομειώσεις στα κιλά του έχει ο παρουσιαστής, που ως γνήσιος Θεσσαλονικιός παραδίδεται συχνά στο πολύ φαί. Συνήθως συλλαμβάνεται με πολλά παραπάνω κιλά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και … ατασθαλίες.


 
Αντώνη Ρέμου: Ο Θέμης Γεωργαντάς πρόσφατα χαρακτήρισε το σώμα του τραγουδιστή σαν… ακορντεόν. Χάνει και παίρνει κιλά με πολύ γρήγορο τρόπο. Πριν λίγο καιρό είχε κάνει μια πολύ δυναμική προσπάθεια να χάσει κιλά και έχασε 10 με αυστηρή διατροφή αλλά και καθημερινό αερόβιο και αναερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής. Στα Βραβεία Mad Κύπρου εμφανίστηκε πάλι πιο «γεμάτος».


 
Έλενα Παπαρίζου: Τα κιλά της όμορφης τραγουδίστριας έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα media. Είναι γεγονός ότι παχαίνει και αδυνατίζει με ρυθμούς που δεν τους προλαβαίνουμε! Σε κάθε περίπτωση είναι κούκλα.


 
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όπως πολλές άλλες γυναίκες, έτσι και η αγαπημένη τραγουδίστρια αντιμετώπιζε πρόβλημα παχυσαρκίας από τότε που πήγαινε στο σχολείο και ένιωσε την ανάγκη να αδυνατίσει με το που τελείωσε το Λύκειο. Έχει χάσει συνολικά 65 κιλά με πολλές αυξομειώσεις.


 
 Άση Μπήλιου: Τα τελευταία δύο χρόνια έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, καθώς για χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, που είχαν επιπτώσεις και στο βάρος της. Η αστρολόγος της «Ελένης» μίλησε στο People… «Είναι μια πικρή ιστορία. Πέρασα πολλά και δυστυχώς μέχρι πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να βρω τη σωστή θεραπεία. Ακόμα το παλεύω κι έχω αγώνα μπροστά μου. Είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό για να χάσεις ένα βουνό» λέει γελώντας, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες.


 
Τόνι Μαυρίδης: Πριν ακόμη χωρίσει με την Ελενα Παπαρίζου, είχε αρχίσει να βάζει κιλά. Τότε είχε προκαλέσει εντύπωση η δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού μέσα σε ελάχιστο διάστημα είχε πάρει πολύ βάρος, με αποτέλεσμα να είναι έως και… αγνώριστος. Κατόπιν, πάλι έχασε βάρος, έκανε γυμναστική και ανέβασε όγκο.


 
Γιώργος Λιάγκας: ‘Eχει αποκαλύψει τα κιλά του στην τηλεόραση όταν είχε φτάσει 111 κιλά! Συχνά απασχολούν τα media οι αυξομειώσεις στο βάρος του παρουσιαστή. Τώρα που περνάει μια δύσκολη περίοδο λόγω του διαζυγίου του από τη Φαίη Σκορδά έχει αδυνατίσει πολύ.


 
Γιάννης Πάριος: Tραγουδάει για τον έρωτα και τις απολαύσεις της ζωής και μία από αυτές είναι το φαγητό. Μάλιστα στο παρελθόν ο τραγουδιστής είχε εξοργιστεί με τον Βαλάντη ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε αναφέρει τα παραπανίσια κιλά της Δήμητρας Γαλάνη.


 
Θέμος Αναστασιάδης: Το 2012 έχασε 20 κιλά και όλοι μιλούσαν για αυτή την αλλαγή. Από τότε έχουν υπάρξει πολλές αυξομειώσεις στα κιλά του…

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»