Οι Κύπριοι επώνυμοι που θα φορέσουν βέρα στο δεξί το 2017!

Τo 2016 έφερε πολλές προτάσεις γάμου. Επώνυμες Κύπριες είπαν το μεγάλο «ναι» στους αγαπημένους τους και το 2017 θα ντυθούν νυφούλες!
 
Χριστιάνα Αριστοτέλους & Γιώργος Εφραίμ

Η πρόταση γάμου του Γιώργου Εφραίμ στην Χριστιάνα Αριστοτέλους έγινε φέτος το Πάσχα, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει τα ευχάριστα κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Ένα είναι το σίγουρο! Αυτός ο γάμος θα συζητηθεί και θα απασχολήσει πολύ τα media!


Κρίστη Αγαπίου & Πανίκος Λειβαδιώτης


Με φωτογραφίες από την ρομαντική πρόταση γάμου δίπλα στη θάλασσα και μπροστά από το ηλιοβασίλεμα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης. «Κόντεψα να λιποθυμήσω από ευτυχία. Η αγάπη είναι πράγματι το ισχυρότερο συναίσθημα και η ισχυρότερη συγκίνηση» είχε αναφέρει για την πρόταση γάμου.


Άντρεα Κυριάκου & Γιώργος Μερκής


Η πρόταση γάμου του Γιώργου Μερκή στην Άντρεα Κυριάκου ήταν ιδιαίτερα απρόσμενη! Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε τα ευχάριστα στην εκπομπή «Follow», με την Αφροδίτη Γεωργίου, όταν δήλωσε:  «Μου έκανε πρόταση γάμου. Η πρόταση ήταν Γιώργος και θα ήθελα να την κρατήσω για εμάς. Ήταν απρόσμενο. Την ώρα που έγινε εγώ πήγαινα στην κουζίνα. Είχε ξεκινήσει ο πρόλογος κι εγώ έκανα άλλα πράγματα. Του χάλασα την στιγμή δύο φορές» εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα.


Μαριλένη Σταύρου & Πέτρος Σολωμού

Να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους αποφάσισαν η Μαριλένη Σταύρου και ο Πέτρος Σολωμού.   Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με ένα κολάζ φωτογραφιών και την λεζάντα: «O Jean-Paul Sartre είπε πως στην αγάπη ένα και ένα κάνουν ένα. Συμφωνούμε. 21/01/2017 το επισημοποιούμε». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη ένα γιο, με το γάμο να είναι η επόμενη συνέχεια για την ολοκλήρωση της ευτυχίας του.


Joanna Κασουλίδου και Ανδρέας Ζακχαίος

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει και η Τζοάννα Κασουλίδου με τον αγαπημένο της Αντρέα Ζακχαίο. Τα ευχάριστα ανακοίνωσε η ίδια στους φίλους της στο Facebook. «Πίσω απο τις διακοπές μας και επειδή κάθε καλοκαίρι έχει την δική του ιστορία αυτό ήταν το καλοκαίρι που ο Αντρέας μου έκανε πρόταση γάμου και είπα το Ναί!» έγραψε η κόρη του Υπουργού Εξωτερικών Γιαννάκη Κασουλίδη, εισπράττοντας φυσικά τις ευχές των φίλων της.


Γιώργος Ρούσσος – Νατάσα Τούρζα


Να ντυθεί γαμπρός ετοιμάζεται και ο Γιώργος Ρούσσος, ο οποίος ζήτησε από την γυναίκα της ζωής του, Νατάσα Τούρζα να τον παντρευτεί. Η πρόταση έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, με την Νατάσα να ανακοινώνει τα ευχάριστα, αλλάζοντας την κατάσταση της στο facebook σε «αρραβωνιασμένη».
 
 
  

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»