Όταν οι celebrities μιλούν για τις αποβολές που έζησαν…

Διάσημοι που έχασαν τα αγέννητα παιδιά τους.

Η αποβολή αποτελεί μια δύσκολη στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας και της οικογένειάς της.

Υπάρχουν διάσημοι που έχουν μιλήσει και έχουν συγκλονίσει με τις ιστορίες των αγέννητων παιδιών που έχασαν. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης, έγινε γνωστό μέσα από τα social media του Θοδωρή Μαραντίνη, πως η σύζυγος του, Σίσσυ Χρηστίδου, έχασε το παιδάκι που περίμεναν, λιγο πριν μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Το ζευγάρι δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων και σχολίων στήριξης και αγάπης για την απώλεια και η Σίσσυ Χρηστίδου κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που της έδωσαν δύναμη, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής και της οικογένειας της.
 
Για την αποβολή που είχε μίλησε on air η Χριστιάνα Αριστοτέλους:
«Ήταν και είναι μια δύσκολη στιγμή και για μένα, όπως και για το κάθε ζευγάρι που περίμενε να έρθει στον κόσμο το μωράκι του με τόση ανυπομονησία, με τόση χαρά αλλά κάτι μπορεί να πάει στραβά κάποια ώρα χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί ή το οτιδήποτε. Επειδή αυτή η στιγμή ήρθε για μας εκεί που δεν το περιμέναμε τρείς  μέρες πριν την πρεμιέρα μας εδώ στον Alpha  είναι μια πάρα πολύ επώδυνη στιγμή…. Εύχομαι τουλάχιστον καμιά γυναίκα να μην περνά  μόνη της μια τέτοια διαδικασία να έχει πάντα ένα σύντροφο στο πλευρό της να την στηρίζει, όπως με στήριξε εμένα ο Γιώργος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περάσαμε μαζί… 
 
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη τρεις μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης Νάγιας είχε δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.
Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι μέσα σε έναν χρόνο είχε δύο άτυχες εγκυμοσύνες, αλλά η ίδια δεν το έβαλε κάτω.
«Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη και επώδυνη εμπειρία: Μέσα σε μια χρονιά είχα δύο ατυχίες. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα, αλλά τώρα πλέον, που όλα πήγαν καλά, το λέω, όχι μόνο για να το ξορκίσω, αλλά και γιατί θέλω να δώσω κουράγιο σε άλλες γυναίκες που το έχουν περάσει. Γιατί και για εμένα, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μου με τον άντρα μου, ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό. Κάτι που το πέρασα μαζί με τον Θέμη και πολύ δικούς μου ανθρώπους, γιατί δεν ήθελα να το συζητάω ούτε με τον εαυτό μου. Το λέω όμως τώρα, γιατί θεωρώ πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, το ονειρευόμαστε και το αποζητούμε, με όλη τη λαχτάρα που μπορεί να χωράει η ψυχή μας, μπορούμε να το καταφέρουμε».
 
Ελένη Μενεγάκη: Μία δυσάρεστη αποκάλυψη είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η Ελένη μιλούσε για την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού, όταν αποκάλυψε ότι είχε μία αποβολή πριν αποκτήσει την κόρη της, Βαλέρια. Η Μπαλατσινού, που είναι και μία εκ των κολλητών της Ελένης, της στάθηκε πολύ σε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία που περνούσε.
Τότε, είχε κάνει και μία… προφητεία λέγοντας στην Μενεγάκη ότι σύντομα θα μείνει ξανά έγκυος και μάλιστα θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι που θα έχει τα μάτια της. Και ο «Κάλχας» Μπαλατσινού έπεσε μέσα, αφού η «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης» λίγο καιρό αργότερα έμεινε έγκυος στο τρίτο της παιδί. 
Gordon Ramsey: Το πέμπτο του παιδί έχασε μέσα στο καλοκαίρι ο Γκόρντον Ράμσεϊ και η σύζυγός του:
«Γεια σας παιδιά. Η Τάνα κι εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είχαμε ένα καταστροφικό σαββατοκύριακο καθώς η Τάνα δυστυχώς απέβαλε και χάσαμε τον γιο μας στους πέντε μήνες.. Αναρρώνουμε μαζί ως οικογένεια, αλλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες ακόμη μια φορά για την απίθανη στήριξή σας και τις ευχές σας».
 
Κατερίνα Καραβάτου: Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποκάλυψε ότι είχε δύο άτυχες εγκυμοσύνες που της στοίχισαν. Η γνωστή παρουσιάστρια περιγράφει το συναίσθημα της απώλειας, ενώ τονίζει ότι νιώθει ευγνώμων που στη ζωή της έχει την Αέλια, που ήρθε μετά τις δύο αποβολές.
«Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ.  Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ.
 
Ορθούλα Παπαδάκου: Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄ αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»; Στη διάρκεια τηλεοπτικού ριάλιτι, η Ορθούλα Παπαδάκου υπενθύμισε μίλησε για την περίοδο που έχασε το παιδάκι της. Μετά στην κάμερα, εξήγησε ότι είχε μείνει έγκυος από πρώην σύντροφό της, αλλά εκείνος δεν ήθελε το παιδί. Αυτή αποφάσισε να το κρατήσει, αλλά δυστυχώς απέβαλε στον τρίτο μήνα.  Τον Ιανουάριο του 2012 η Μπιγιονσέ γέννησε την Μπλου Άιβι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζέι Ζι. Λίγες μέρες μετά, εκείνος έδωσε στην κυκλοφορία το τραγούδι του «Glory» μέσα από τους στίχους του οποίου αποκάλυψε ότι λίγο καιρό νωρίτερα είχαν «χάσει» ένα άλλο παιδάκι. “Last time the miscarriage was so tragic/ We was afraid you’d disappear/ But nah baby, you magic,” ράπαρε συγκεκριμένα ο Τζέι Ζι
 
Nick Gordon: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην DailyMail ο Νικ Γκόρντον περιέγραψε μεταξύ άλλων τις αποβολές που είχε η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν
«Είχαμε και δυο αποβολές. Θα θέλαμε να είχαμε κάνει ένα παιδί, αλλά δεν το προγραμματίζαμε ακόμη. Εκείνη ήταν πολύ εύθραυστη για να αναλάβει κάτι τέτοιο. Κάναμε όνειρα, όμως, θέλαμε να ‘καθαρίσουμε’, να ηρεμίσουμε, να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά».
 
Lily Allen: Δύο αποβολές σε ένα χρόνο είχε στο παρελθόν η Λίλι Άλεν. Η τραγουδίστρια έπαθε μέχρι και σηψαιμία και η άσχημη αυτή εξέλιξη στην υγεία της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν αποκλείεται να είχε άμεση σχέση με την πρόσφατη διακοπή της εγκυμοσύνης της στον έκτο μήνα.
Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη αποβολή της Άλεν αφού είχε ακόμη μια παρόμοια δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τραγουδιστή των «Chemical Brothers», Εντ Σίμονς (Ed Simons), το 2008.
Μάρα Ζαχαρέα: Μεταξύ όσων μίλησαν στην κάμερα για τις καταπληκτικές εμπειρίες που έζησαν τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, ήταν και η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία αφηγήθηκε την πιο απίστευτη ιστορία. Ιστορία που έλαβε χώρα το βράδυ που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχει σχέση με μια αποβολή και μια εγκυμοσύνη.
Η δημοσιογράφος για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως τότε ήταν έγκυος τον γιο της, μετά από μια αποβολή, και είχε αποφασίσει να μην το πει σε κανέναν. Έτσι όταν την κάλεσαν για να καλύψει το ρεπορτάζ μη θέλοντας να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της βρέθηκε να είναι 3 μέρες όρθια προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δουλειάς. Ευχυχώς όλα πήγαν καλά και έτσι γεννήθηκε ο γιος της, υγιής μετά από λίγο καιρό.
 
Για την αποβολή που είχε μίλησε η Τζόυς Ευείδη:
«Είναι πράγματα μωρέ σαν να λες «μετάνιωσα που δεν είμαι γαλανομάτα!». Δεν είναι και στο χέρι σου ακριβώς. Κάποια στιγμή έμεινα έγκυος και επέβαλα. Μετά τα έφερε έτσι η ζωή που δεν μπόρεσα να ξαναμείνω. Δεν με πειράζει όμως, γιατί έχω πάρα πολλά παιδάκια: Βαφτιστήρια, γούνινα αλλά και παιδάκια που έχουν παίξει τα παιδάκια μου».
 
Pink: H τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ότι ήταν πολύ αγχωμένη με την εγκυμοσύνη της- το 2010- «γιατί στο παρελθόν είχα μια αποβολή». Τελικά, όλα πήγαν καλά και η Pink γέννησε τη Willow.
 
Mariah Carey: Παράλληλα με την ανακοίνωση της είδησης ότι περιμένει δίδυμα, το 2010, η τραγουδίστρια αποκάλυψε, μιλώντας στο Access Hollywood, ότι δυο χρόνια πριν μείνει έγκυος είχε αποβάλλει: «Είχαμε σοκαριστεί με τον σύζυγό μου, το γεγονός μας πήγε σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος… Όταν συνέβη, δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν! Δεν ήταν εύκολο… »
 
Nicole Kidman: Η λαμπερή ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε προβλήματα γονιμότητας. Πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον Keith Urban, με τον οποίο απέκτησε δυο κόρες, ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise-και μόλις 22 ετών. Το γεγονός ότι είχε δυο αποβολές, οδήγησε τότε το διάσημο ζευγάρι στην απόφαση να υιοθετήσουν (δυο παιδιά).
 
Celine Dion: Ήταν ο σύζυγός της René Angélil που αποκάλυψε σε καναδική εφημερίδα ότι  η τραγουδίστια είχε μια αποβολή, το 2009, ενώ προσπαθούσαν να κάνουν παιδί με εξωσωματική. «Είμαστε και εμείς από τα ζευγάρια που ακολούθησαν  αυτή τη διαδικασία, η οποία μπορεί να είναι μακρά και επίπονη», είπε. Τελικά, η Dion γέννησε με εξωσωματική τρία παιδιά, το 2001, τον πρώτο της γιο, και το 2010,  όταν ήταν 42, τους δίδυμους γιους της.
 
Courteney Cox: «Πιάνω εύκολα παιδιά, δεν μπορώ όμως να τα κρατήσω», θα εξομολογηθεί η διάσημη ηθοποιός στο περιοδικό People το 2003. Μετά από πολλές προσπάθειες με εξωσωματική και αρκετές αποβολές, κατάφερε να συλλάβει στα 40 της και να γεννήσει την κόρη της Coco
 
Brooke Shields: Όταν το 2001 παντρεύτηκε τον σεναριογράφο Chris Henchy, προσπάθησε να κάνει παιδί. Μια δυσπλασία στο τράχηλο της μήτρας έκανε τη διαδικασία δύσκολη για την ηθοποιό και έτσι στράφηκε στην εξωσωματική, η οποία ωστόσο αρχικά την οδήγησε στην αποβολή. Η Shields θα πει στο περιοδικό People: «Ήμασταν συντετριμμένοι. Μέχρι τότε πίστευα ότι αν θελήσω παιδί, θα το κάνω αμέσως». Τελικά, μετά από έξι ακόμα προσπάθειες, το 2002 έμεινε έγκυος στην κόρη της Rowan και το 2006 γεννήθηκε η κόρη της Grier.
 
Η Ελένη Πετρουλάκη είχε αποκαλύψει: «Έχασα δύο παιδιά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Γέννησα τέσσερα παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, ενώ οι γιατροί μου είχαν αποκλείσει την εγκυμοσύνη. Δεν είχα τίποτα στην ουσία και με έβαλαν στη διαδικασία να κάνω μια σειρά από πράγματα που δεν χρειάζονταν. Όλα συνέβησαν από λάθος τους. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι γέννησα τα παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω, αν όντως είχε γίνει έτσι»
 
Μαρία Ιωαννίδου: Η Μαρία Ιωαννίδου μιλάει πρώτη φορά δημόσια- για τον πρώτο σύζυγό της και παρτενέρ της στον χορό Βαγγέλη Σειληνό.
«Τον ερωτεύτηκα όταν ήμουνα εννέα χρόνων, τότε μάλιστα ήταν ζευγάρι με την Ελένη Προκοπίου και ερχόταν στο Ελληνικό Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου, όπου εγώ σπούδαζα χορό και εκείνος έκανε χορογραφίες. Παντρευτήκαμε στα δεκαέξι μου και ο γάμος μας κράτησε δυόμισι χρόνια. Δεν μπορώ να πω, ο Βαγγέλης με αγαπούσε πάρα πολύ, αλλά ήμασταν διαφορετικοί άνθρωποι. Μόνο στα καλλιτεχνικά ήμαστε δεμένοι, εκεί απογειωνόμασταν. Στο διάστημα που ήμασταν μαζί έκανα τέσσερις εκτρώσεις και είχα μία αποβολή. Eπρεπε να φερθεί καλύτερα σε ένα παιδί (που ήμουν εγώ τότε), να το προσέχει, γιατί αυτά μου κόστισαν».
Για το γιατί δεν έκανε δεύτερο παιδί μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου:
«Δεν το μετάνιωσα, το προσπάθησα πολύ, αλλά δεν ήρθε. Δηλαδή, υπήρξε μία στιγμή στη ζωή μου όπου έμεινα έγκυος, αλλά ήταν μία άτυχη εγκυμοσύνη. Απέβαλα… Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες… Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν προέκυψε».
 
Ευγενία Μανωλίδου: Στην διαδικτυακή εκπομπή της Βαλεντίνης και της Αγάθης Ράντη μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου και για πρώτη φορά αποκάλυψε την ατυχία στην εγκυμοσύνη που είχε πριν γεννηθεί ο μικρός της γιος, Αλκαίος.
«Δε γέννησα φυσιολογικά όπως τα άλλα τρία παιδιά. Γέννησα με καισαρική και μάλιστα νωρίτερα. Το θέλαμε το παιδί και είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε. Γιατί είχαμε μια ατυχία πριν. Είχαμε μια ατυχία πριν τον Αλκαίο, είχαμε χάσει ένα μωράκι και είχαμε ανησυχήσει πάρα πολύ, για αυτό ήμασταν συγκρατημένοι» είπε η ίδια .
 
Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Έναν σχεδόν χρόνο μετά την αποβολή που είχε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, Η Κανάλις είχε ξαναμείνει έγκυος και απέκτησε μια κορούλα. ια την αποβολή που είχε όταν προσπαθούσε να κάνει δεύτερο μωρό μίλησε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη:
«Οι γνώσεις μου μου δίνουν αυτοπεποίθηση και με βγάζουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η εμπειρία της μητρότητας όμως δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όταν είμαι με τη μεγάλη, νιώθω ενοχές για τη μικρή και το αντίθετο. Σίγουρα τα δεύτερα μεγαλώνουν σε ένα διαφορετικό πλαίσιο που τους επιτρέπει να αναπτύσσουν περισσότερο την ανεξαρτησία τους». Πρέπει να ζήσει το θρήνο της κάθε γυναίκα μετά την αποβολή, όμως τελικά να προσπαθήσει να σκεφτεί θετικά, αισιόδοξα και να συνειδητοποιήσει ότι δεν φταίει εκείνη, αλλά ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στην καθεμία. Μόλις μίλησα γι’ αυτό στο blog μου, πήρα άπειρα μηνύματα από γυναίκες που έχουν βιώσει αντίστοιχη εμπειρία»


Μάντα Παπαδάκου: Για τις εγκυμοσύνες της αλλά και το μωράκι που «έχασε» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μάντα Παπαδάκου.
«Η εγκυμοσύνη στη Σήλια ήταν ευχάριστη, συναρπαστική, εύκολη, αλλά με άγχος καθώς ήταν η πρώτη. Έμεινα ξανά έγκυος, όταν η Σήλια ήταν εννέα μηνών, αλλά εκείνο το μωρό το «έχασα». Έτσι, όταν έμεινα έγκυος στον Τζόνι, φοβόμουν πολύ και το μόνο που ήθελα ήταν να είναι υγιής.
Είχα ζητήσει από τον γιατρό να μη μου αποκαλύψει το φύλο του μωρού, αλλά στις 22 εβδομάδες το είδα στο υπερηχογράφημα. Κι έπειτα έμεινα έγκυος στην Λουκία, όταν ο Τζόνι ήταν ενός έτους. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αλλά ήταν και τρομερά δύσκολη εγκυμοσύνη. Έμεινα για πολύ καιρό στο κρεβάτι».
 
Gwyneth Paltrow: Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πόσο δύσκολα πέρασε όταν έχασε το μωρό της στην τελευταία εγκυμοσύνη.
Η Χολιγουντιανή σταρ έζησε πολύ άσχημα μέχρι που πήγε να χάσει τη ζωή της. Με τον σύζυγό της Chris Martin έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την οκτάχρονη Apple, τον επτάχρονο Moses τα οποία της ζητούν ένα αδελφάκι. «Τα παιδιά μου, μου ζητάνε ένα μωράκι. Και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι. Μου λείπει πολύ το τρίτο μου μωρό! Έχω πολύ κακή εμπειρία από την τρίτη μου εγκυμοσύνη. Δεν έκανα τίποτα και κόντεψα να πεθάνω. Κάποιες φορές σκέφτομαι μήπως είμαστε καλύτερα έτσι. Και κάποιες άλλες λέω να γυρίσω πίσω και να ξαναπροσπαθήσουμε!», δήλωσε στο περιοδικό «You Magazine!».

 

 

womenonly.gr
 
 
 
  

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»