Η συνέντευξη της Adele στο Vanity Fair και η αφιέρωση στην επίσημη αγαπημένη της!

Μίλησε για τα πάντα: Για την επιλόχεια κατάθλιψη, τη σχέση της με το αλκοόλ, τα χρήματα και την τεχνολογία και την επίσημη αγαπημένη της  Beyonce!
 
Βγάζει έναν δίσκο, κάνει συναυλίες για ένα χ χρονικό διάστημα -αφού πρωτύτερα έχει σπάσει το δικό της προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων και θεάσεων στο youtube και μετά αποσύρεται γιατί απλά επειδή μπορεί.
 
Παρόλα αυτά, η απλότητα και η αφοπλιστική ειλικρίνεια της Αντέλ δεν αλλοιώθηκαν στο ελάχιστο από την επιτυχία, παρέμειναν ανέπαφες από κάθε ματαιοδοξία ή φήμη. Απτή απόδειξη η συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair για το τεύχος του Νοεμβρίου, όπου καταφέρνει να πει και να παραδεχτεί, εκείνα που σε άλλους ούτε με τσιγκέλι δεν τους εκμαιεύεις.  
 
Για την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε:
Σε σχέση με την επιλόχεια κατάθλιψη ήξερα ότι δε θέλεις να είσαι με το παιδί σου, ανησυχείς ότι μπορεί να το βλάψεις, ότι δεν κάνεις «καλή δουλειά». Αλλά εγώ ήμουν εμμονική με το παιδί μου. Ένιωθα πολύ ανεπαρκής, σα να έχω πάρει τη χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Μπορεί να σου έρθει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (άλλη μορφή). Εν τέλει, είπα απλά ότι θα μου δώσω ένα απόγευμα την εβδομάδα για να κάνω ο,τιδήποτε θέλω χωρίς το μωρό μου. Ένας φίλος μου μου είπε: "Αλήθεια; Δεν αισθάνεσαι άσχημα;" Είπα, ναι, αλλά όχι άσχημα όσο θα ένιωθα αν δεν το έκανα.
 
Για τη συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντί της μετά την τεράστια επιτυχία της:
Δε με νοιάζουν τα λεφτά. Είμαι Βρετανίδα και δεν το έχουμε αυτό το να θέλουμε να βγάζουμε περισσότερα όλη την ώρα. Δεν προέρχομαι από οικογένεια με λεφτά. Δεν είναι τόσο σημαντικό μέρος της ζωής μου. Προφανώς και έχω όμορφα πράγματα και μένω σε ωραιότερη περιοχή από αυτήν που μεγάλωσα. Αυτός ήταν ο στόχος μου από την ηλικία των επτά: "ήταν το εγώ δεν πρόκειται να μένω εδώ". Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορείς να μιλήσεις για την άσχημη πλευρά της δόξας, γιατί ο κόσμος ελπίζει, και είναι «προσκολλημένος» στην ιδέα του πως είναι να είσαι διάσημος, να σε λατρεύουν, να μπορείς να δημιουργείς και να κάνεις ωραία πράγματα. Τα χρήματα κάνουν τους πάντες να φέρονται τόσο περίεργα. Είναι σα να τους εκφοβίζουν, σα να φοράω τα γ... τα λεφτά μου.
 
Για την αγαπημένη της Μπιγιόνσε και τη Μπέτυ Μίντλερ:
Η Μπιγιόνσε είναι ο δικός μου Μάικλ Τζάκσον και προφανέστατα αγαπώ την Μπέτυ Μίντλερ χρόνια τώρα. Μου αρέσει το χιούμορ της, αλλά είναι μία γ... σπουδαία τραγουδίστρια, μία πραγματικά καταπληκτική τραγουδίστρια. Όταν παρακολούθησα το σόου της, αισθάνθηκα σα να βλέπω τον τελευταίο θρύλο. Κανένας δεν το κάνει με αυτόν τον τρόπο πια.
 
Για την εμμονή των πάντων με την τεχνολογία:
Ο κόσμος θα προτιμούσε να έχει μία φωτογραφία να δείξει παρά να ευχαριστηθεί πραγματικά μία στιγμή. Είναι αλλόκοτο - όταν πρωτοξεκίνησα, περίπου 10 χρόνια πριν, κανείς δεν είχε το τηλέφωνό του έξω. Έβγαινα στη σκηνή μπροστά σε ανθρώπους. Τώρα βγαίνω στη σκηνή μπροστά σε 18.000 τηλέφωνα. Είναι όμορφο από τα φώτα (από τις οθόνες) αλλά κανείς δεν παρατηρεί στην ουσία τον κόσμο, είναι με τα κινητά τους όλη την ώρα. Επίσης, αυτό το wifi που βλέπεις, θα σκοτώσει τα σωθικά μας, «επιπλέει» παντού. Στο λέω, θα το ανακαλύψουμε σε 25 χρόνια.
 
Για τη σχέση της με το αλκοόλ, αφότου έγινε μητέρα:
Το να έχεις χανγκόβερ, ενώ έχεις παιδί είναι βασανιστήριο. Απλά φαντάσου ένα ενοχλητικό τρίχρονο που ξέρει πως κάτι δεν πάει καλά. Είναι κόλαση. Μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι μεθυσμένη, αλλά από όταν έγινα περισσότερο γνωστή, ξυπνούσα το επόμενο πρωί και σκεφτόμουν "Τί στο ... είπα και σε ποιον γ... το είπα;" Μπορώ να το δω ως τρίτος ότι ποτέ δε θα γράψω τόσο καλά τραγούδια όσο αυτά στο (άλμπουμ) «21», αλλά δεν είμαι τόσο επιεικής όσο ήμουν τότε και δεν έχω το χρόνο να καταρρέω όπως τότε. Ήμουν εντελώς άλλος άνθρωπος όταν έγραφα αυτό το άλμπουμ και μία μεθυσμένη γλώσσα είναι ειλικρινής. Θα έπινα δύο μπουκάλια κρασιού και θα έκανα το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Μετά θα έγραφα τους στίχους και το επόμενο πρωί θα σκεφτόμουν "αυτό είναι αρκετά καλό". Μετά θα έβρισκα τη μελωδία. Αλλά από όταν έκανα το παιδί μου, δεν είμαι τόσο ξένοιαστη όσο ήμουν. 
 
Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί:
Νομίζω είναι το γενναιότερο πράγμα το να μην έχεις παιδί. Όλοι μου οι φίλοι κι εγώ δεχόμασταν πιέσεις για να κάνουμε παιδιά, γιατί αυτό κάνουν οι ενήλικες. Αγαπώ το γιο μου όσο τίποτα άλλο, αλλά σε καθημερινή βάση αν είχα ένα ή δύο λεπτά εύχομαι να μπορούσα να κάνω ό,τι .... θέλω όταν το θέλω. Κάθε μέρα αισθάνομαι έτσι.

 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

«Απόλυτη αναστάτωση» επικρατούσε στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν, όταν μπήκε η αστυνομία
Η στιγμή που ο Liam Payne επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι
«Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι»-Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του Liam Payne
Ελένη Καρακάση: «Δεν είναι ταμπού να πω ότι είμαι στην κλιμακτήριο»
Καταγγέλλει επίθεση από συνεργάτη δημάρχου ο Γκουντάρας-«Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου»
«Στο μνημόσυνο της Λάσκαρη ακούγεται σε όλη την εκκλησία με το "Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα"»
Μυστήριο με το θάνατο του Liam Payne-Η περίεργη συμπεριφορά στο ξενοδοχείο και το τελευταίο βίντεο
Η πρώτη on camera εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega
Γιώργος Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο»
Στράτος Τζώρτζογλου: «Πέρασα μαύρη περίοδο για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω»