Χωρίς προηγούμενο η παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ελένη Μενεγάκη! (video)

Άφωνη η Ελένη! Ο πρόεδρος του Alpha πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες!
 
Σε μια πρωτοφανή -για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα- κίνηση, ο Δημήτρης Κοντομηνάς μπήκε αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κουζίνα, πετάχτηκε απότομα σοκαρισμένη. Ο πρόεδρος του Alpha, συνοδευόμενος από τον Δήμο Βερύκιο, αφού την αγκάλιασε, πήρε το μικρόφωνο και έκανε παρέμβαση για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ήρθα να φάω, δεν είχα τι να φάω σπίτι, μου μείωσαν τη σύνταξη. Έπαιρνα 10.000 το μήνα σύνταξη, μου την έκοψαν και έμεινα με δύο κατοστάρικα. Πώς να ζήσω; Τα γράφετε αυτά να τα δει ο κόσμος;

Ο κύριος Παππάς σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία; Είπαν οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε και λέει «θα μου δώσετε το 51%». Λέω «τι άλλο θέλεις»; Λέει «θέλω 4 εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές». Και λέω «άλλο τίποτα θέλεις»; Λέει «θέλω να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων». Λέω «τίποτα άλλο να σκίσουμε; Πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους».

Το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς.

Επόμενη μέρα υπάρχει για τον Alpha, αλλά υπάρχει και επόμενη νύχτα για τους άλλους. Εγώ δεν φεύγω εδώ από το σπίτι μου, με τίποτα! Και ο Alpha θα υπάρχει, και οι υπάλληλοί μας θα υπάρχουν και εμείς θα δουλεύουμε και είμαστε υπέρ των εργαζομένων. Το κανάλι δεν ανήκει σε μένα. 750 άτομα δουλεύουν άμεσα και άλλα 750 απέξω».

«Αυτά ήρθα να σας πω Ελενάκι μου!», κατέληξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Η Ελένη Μενεγάκη που δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σοκ, εξαιρετικά αμήχανη, έδωσε γρήγορα – γρήγορα πάσα για διαφημίσεις.
 
 

Τι είπε ο Δήμος Βερύκιος μετά την εισβολή του προέδρου του Alpha στον σταθμό;
Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τη μαγειρική και μη έχοντας ξεπεράσει το σοκ, πήγε στους καλεσμένους της, Δήμο Βερύκιο και Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινήσεις στους τηλεθεατές: «Όσοι μας εμπιστεύονται να ξέρουν ότι εμείς εδώ σαν εκπομπή αυτό δεν το γνωρίζαμε. Πραγματικά δεν το γνωρίζαμε! Και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε, αλλά δεν το γνωρίζαμε».

Το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου ήταν: «Έπρεπε να καταλάβεις γιατί είσαι πιο παλιά, πιο καπάτσα, πιο αεράτη».

Στην κουβέντα που ακολούθησε στο πλατό της Ελένης, ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, τον τελευταίο μήνα που είχε ανάδρομο Ερμή, δεν μιλούσε με την Ελένη Μενεγάκη ούτε στο τηλέφωνο! Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ήθελε να της μιλήσει αλλά φοβόταν γιατί είχε ανάδρομο. Τι έκανε; Έπαιρνε τον Μάκη! Έπαιρνε τον Μάκη και του έλεγε «Μάκη πάρε το Ελενάκι και πες της μην ανησυχεί»!».

Η Ελένη Μενεγάκη που κρατούσε το κεφάλι της από αυτά που αποκαλύφθηκαν στον αέρα, επιβεβαίωσε το γεγονός και σημείωσε: «Εγώ, πραγματικά, ένα μήνα τώρα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Καθόλου! Ήθελα να μείνω μακριά, να κάνει ο άνθρωπος ότι θέλει να κάνει και όταν θέλει κάτι να πει με χαρά να το ακούσουμε».

Πώς επηρέασε η «εισβολή» του προέδρου του Alpha τα νούμερα τηλεθέασης την εκπομπή «Ελένη»;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ελένη Μενεγάκη δεν επηρέασε ιδιαίτερα τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς κινήθηκε στα ίσια ποσοστά με τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα η εκπομπή στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,4%, ενώ σε γενικό σύνολο 18,1%. Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που στο πλατό βρέθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος τα ποσοστά άγγιξαν το 30,5%.

Σήμερα μέσα από το Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να αποκαλύψει το παρασκήνιο της εμφάνισης του Κοντομηνά στην Ελένη!

«Ξέρεις πώς κατέβηκε; Είμαστε στο γραφείο του Παπαδρόσου και κουβεντιάζαμε. Είχε έρθει και ο Σρόιτερ. Λέω «παιδιά φεύγω. Πάω να αλλάξω πουκάμισο». Μου λένε γιατί και απαντώ «είμαστε καλεσμένοι με την Σταματίνα στην Ελένη» και λέει «α, θα έρθω κι εγώ...» «Μα μαγειρεύουν», είπα και απαντά «στο μαγείρεμα θέλω να έρθω!|. Πλάκα κάναμε! Κατεβαίνοντας, νόμιζα ότι πήγαινε στο αυτοκίνητο για να φύγει. Μου λέει «δεν θα πάμε στην Ελένη;».
 

Πηγή: Zappit.gr

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»