Ο Κωστόπουλος βρέθηκε στην Ελένη και έλυσαν το θέμα του χωρισμού της με τον Λάτσιο! (video)

«Δεν τον έχω δει από κοντά και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή κουβέντα για να σπάσουμε τον πάγο».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην «Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, πριν τον υποδεχτεί, θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση προς τους τηλεθεατές για τη σχέση της με τον Πέτρο.
«Νομίζω ότι μόνο μια φορά έχει βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπή μου, όλα αυτά τα χρόνια. Με τον συγκεκριμένο αυτόν άνθρωπο γνωριστήκαμε στη δουλειά και στην πορεία γίναμε φίλοι. Δεν ήμασταν κολλητοί αλλά όταν βρισκόμασταν στο σπίτι του, στην ίδια παρέα, περνάγαμε πολύ ωραία. Τις εκρήξεις του τις αντιμετώπιζα με χαρά και χιούμορ. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έχουμε επαφή. Είμαι λίγο αμήχανη, ίσως είναι και αυτός λίγο αμήχανος και το λέω αυτό γιατί δεν τον έχω δει από κοντά και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή κουβέντα για να σπάσουμε τον πάγο. Παρ’ όλα αυτά χαίρομαι που είναι σήμερα εδώ», ανέφερε η Ελένη.

Κάποια στιγμή πρέπει να λύσουμε τους λογαριασμούς μας», είπε ο Πέτρος με το καλησπέρα σας. «Δεν θα τα λύσουμε δημόσια», παρατήρησε η Ελένη. Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε το δημόσιο ξεκαθάρισμα των δύο πρώην φίλων, με την Ελένη Μενεγάκη να είναι περισσότερο επιθετική, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν σε θέση άμυνας…

Πέτρος: Πλάκα κάνω. Γιατί έχουμε να λύσουμε τίποτα;

Ελένη: Δηλαδή μου λες ότι δεν μιλάμε επτάμισι χρόνια έτσι γιατί ξέχασες ότι υπάρχω και ξέχασα ότι υπάρχεις; Είναι ποτέ δυνατόν;

Πέτρος: Αυτή τη στιγμή έχουμε πέσει στη λαίλαπα των διαζυγίων. Έδωσες εσύ το έναυσμα πριν μερικά χρόνια… Αυτή τη στιγμή έχω μια παρέα ανδρών που δεν έχουν καμία σχέση με τη showbiz, οι πιο πολλοί χωρισμένοι. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν κάνω παρέα με μια σειρά ανθρώπων που κάνουν παρέα με τη Τζένη κι εκείνη αντίστοιχα. Εγώ είμαι αυτός που σε πήρα πρώτος τηλέφωνο πριν από χρόνια -τουλάχιστον τηλεφωνικά λέμε καμιά χαζομάρα καμιά φορά.

Ελένη: Δε λέμε καμιά χαζομάρα. Να λέμε αλήθειες τώρα. Εγώ πρώτα σου έστειλα ένα μήνυμα όταν σε είδα και στα δικά μου μάτια, ο άνθρωπος που ήξερα, ένας άνθρωπος δυνατός με απόλυτη κυριαρχία της ζωής σου, της οικογένειάς σου… Όταν αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να είχα θυμώσει πάρα πολύ μαζί του, τον βλέπω να καταρρέει και να το παραδέχεται, όπως και να αισθανόμουν μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι αδύνατον να μη με επηρεάσει, γιατί είμαι άνθρωπος. Εγώ, λοιπόν, σου έστειλα μήνυμα για να σου πω αυτό που ακριβώς αισθάνομαι γραπτώς. Αυτό δε σήμαινε όμως ότι άλλαξε κάτι και γίναμε φίλοι.

Πέτρος: Εγώ ήμουν περισσότερο με εσένα φίλος παρά με τον Γιάννη.

Ελένη: Ναι, αλλά εσύ σου θυμίζω τι έλεγες τότε που χώρισα: «Εμένα φίλος μου είναι ο Γιάννης, την Ελένη ούτε που την ήξερα». Όχι και δεν με ήξερες!

Πέτρος: Όχι δημοσίως. Μεταξύ μας…

Ελένη: Το τηλέφωνό σου δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Πάντα την Τζένη έπαιρνα.

Ο Πέτρος είπε ότι έχει κρατήσει το περιοδικό ΟΚ του Μαίου όταν εκείνο το τεύχος ανέφερε τον χωρισμό της παρουσιάστριας με τον Λάτσιο, ενώ η ανακοίνωση του διαζυγίου είχε βγει αρχές Φεβρουαρίου. Η δε Ελένη τότε είπε: «Ναι τότε βγήκε... Δεν ήταν αυτός ο λόγος! Εσύ πήγαινες στις εκπομπές και έκανες πλάκα με αυτό που περνούσα εγώ και υπέφερα, παντού, όπου πήγαινες και σε ρωτούσαν, έλεγες... Δε βγάζω τίποτα γιατί αυτό το θέμα θέλω να κλείσει. Δεν θύμωσα γι’ αυτό που λες...»! 

Ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την πτώχευση της εταιρείας του, αλλά και για το πώς νιώθει τα τελευταία χρόνια.

«Πέντε χρόνια είμαι τρομαγμένος. Δεν είμαι καλά, γιατί όταν υπάρχει μια πτώχευση μιας τεράστιας εταιρείας σε κυνηγάει ένας διάολος δικαστικός, από εκβιασμούς, με ότι θέλεις για πάρα πολλά χρόνια. Δηλαδή, εκεί που θέλεις να είσαι καλά, με το παιδί σου, κάθεσαι, παίζεις μπάσκετ, ξαφνικά παίρνεις ένα τηλέφωνο και γίνεσαι χάλια. Αυτό το πράγμα δεν το ξέρεις και μην το γνωρίσει κανένας άνθρωπος, ούτε και αυτοί που μου τη πέσανε, κανένας να μην το γνωρίσει. Είναι ένας δικαστικός, εκβιαστικός μαραθώνιος για πάρα πολλά χρόνια. Μου έλεγες “είσαι δυνατός, μην μασάς, πήγαινε”, αλλά αυτό είναι μια κουβέντα. Εγώ δεν είμαι σούπερμαν, εμένα οι φίλοι μου και οι άλλοι με βλέπουν σαν σούπερμαν.
“Ο Κωστόπουλος δεν μασάει μία, θα ξαναβγεί…”, λάθος. Είμαι από σάρκα και οστά και καταρρέω  όπως θα καταρρεύσει το Ελενάκι. Εσύ, όμως, είσαι πιο σκληρή από μένα, η Τζένη είναι πιο σκληρή από μένα. Όταν ένας άντρας χάσει τη δουλειά του, όταν χάσει όλα του τα λεφτά, όταν τον ακυρώνουν, είναι σαν να χάνει τα γεννητικά του όργανα. Του άντρα η ζωή είναι η δουλειά του, η επιτυχία του, η παρουσία του. Είναι ένα πολεμικό ον. Όταν του τα στερήσεις όλα αυτά, δεν έχει τίποτα. Εάν σε αυτά προσθέσεις και κανένα διαζύγιο, τότε ο άλλος γίνεται αλοιφή. Και αυτό οι γυναίκες πρέπει να το καταλάβουν μέσα στην κρίση.
Οι γυναίκες μέσα στην κρίση τιμωρούν τον άντρα, δεν μιλάω για μένα και την Τζένη, λέω γενικά τι μου έλεγε ο Ασκητής, τον στρεσάρουν τον άντρα, δεν έκανες αυτό, δεν έφερες εκείνο, τα λεφτά δεν φτάνουν. Και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή τη στιγμή είναι ένας ευνουχισμένος άντρας. Ο άνεργος ή αυτός που παίρνει 1.000 αντί για 3.000  είναι ένας ευνουχισμένος άντρας που θέλει βοήθεια, στήριξη και ανέβασμα του ψυχισμού του. Εγώ πέρασα αυτό, δεν είμαι υπεράνθρωπος. Όλα αυτά παίξανε μεγάλο ρόλο, δεν μπορώ να ξαναβρώ τον ρυθμό μου, αλλά θα τον βρω. Είμαι καλύτερα, αλλά είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα».

Η Ελένη στον αέρα της εκπομπής της  τότε τόνισε πώς όντως αδυνάτισε και παλιά έχει περάσει διάφορες φάσεις «ήμουν άλλοτε γεματούλα, αδύνατη, μέτρια κανονική, ψιλοχοντρούλα όλες τις φάσεις και ο Πέτρος δεν με είχε προσβάλει ποτέ ο Πέτρος που έτρωγα πολύ...»! Και ο Πέτρος της είπε «όπως κι αν ήσουν ήσουν πάντα ρε παιδάκι μου σέξι»!

Στην εκπομπή  μίλησε και ο χειρούργος ουρολόγος-ανδρολόγος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και η ομάδα της αλλά και ο καλεσμένος της είχαν πολλές απορίες.
Τη συζήτηση άνοιξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας όταν είπε ότι είναι μεγάλη η ζήτηση αυξητική πέους και ο γιατρός τότε τόνισε ως συνήθως γίνεται μετά από ένα χωρισμό ή διαζύγιο... «Τους έχει μικρύνει μέσα στο γάμο... Και προικισμένος να είναι κάνει αυξητική;»! Ο δε γιατρός απάντησε «μεγάλο αν είναι και ας μη δουλεύει....»! Ο Πέτρος δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει στη συζήτηση και τόνισε: «Άμα είναι γαριδάκι να πάει, αν είναι μπαρμπούνι έως λούτσος...;»! Η δε Ελένη φοβήθηκε τόσο που δείτε την αντίδρασή της!
 

Πηγή: Zappiti-gr/Gossip-tv.gr

 

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί