Η πρώτη συνέντευξη της Δήμητρας Μακρυγιάννη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της!

Η πανέμορφη Δήμητρα Μακρυγιάννη που μας καλημερίζει καθημερινός από τα αξημέρωτα μέσω της τηλεοπτικής  συχνότητας του Alpha Κύπρου, στο πλευρό του Παναγιώτη Δημόπουλου γενικά δεν πολυμιλάει , εώς δεν μιλάει και καθόλου για τα προσωπικά της.

Την μια μάθαμε ότι το πάει για γάμο, την άλλη ότι χωρίζει. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Αυτή την εβδομάδα αποφασίζει να δώσει μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και αποκαλύπτει πολλές πτυχές του εαυτού της

Διαβάστε το απόσπασμα που αφόρα την ιδία και την ζωή της!

Θα μπορούσες να μας περιγράψεις μια τυπική μέρα στη ζωή της Δήμητρας;
Τυπική μέρα! (Γέλια). Ξυπνάμε από τις 5 η ώρα. Το πρωινό ξύπνημα ομολογώ ότι αν και το φοβόμουν, το έχω συνηθίσει ευτυχώς και μου έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής. Πάμε στο σταθμό και εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε είναι το τι έχει συμβεί στην επικαιρότητα. Μπαίνουμε στο στούντιο μέχρι και τις 9 για την εκπομπή και μετά ξεκινά ο αγώνας για να δούμε τι συμβαίνει, να κλείσουμε θέματα, καλεσμένους κ.τλ. Ραδιόφωνο κάνω το μεσημέρι, στη νέα μεγάλη μου αγάπη που είναι ο Sfera 96,8. Το απόγευμα επιστρέφω στο γραφείο για τις τελευταίες διαδικασίες που έχουμε και μετά στο σπίτι. Οι καθημερινές μέρες επιβάλλουν να επιστρέφω νωρίς στο σπίτι, να κοιμάμαι επίσης πολύ νωρίς, να κάνω βόλτα με το σκύλο μου και παρέα με φίλους, όσο προλαβαίνω.

Πώς επιτυγχάνεις την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σου ζωής;
Δεν αφήνω το ένα να επηρεάσει το άλλο. Η δουλειά είναι δουλειά, η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή και νομίζω έτσι πρέπει να τα αφήνουμε.

Τι σε ξεκουράζει;
Η αγκαλιά του σκύλου μου! Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά με το που μπαίνω στο σπίτι και βλέπω εκείνα τα δύο ματάκια, χαμογελώ ασυναίσθητα, χωρίς να το καταλαβαίνω. Και τότε συνειδητοποιώ ότι εδώ θα ξεκουραστώ, θα χαλαρώσω. Αλλά σίγουρα και οι συναντήσεις με φίλους, το να γελάμε, να τα λέμε, με κάνουν να ξεφεύγω και να ηρεμώ.


Υπάρχει κάτι για το οποίο θα ήθελες να είχες περισσότερο χρόνο;
Για την οικογένειά μου, γιατί είναι στην Πάφο και αυτό λίγο με χαλά. Δυσκολεύομαι να πηγαίνω συχνά. Σκέψου ότι τους φίλους μου τους βλέπω πιο συχνά.


Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις;
Για λάθη του παρελθόντος και για ευκαιρίες που έδωσα σε ανθρώπους που τελικά δεν τις άξιζαν.


Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε όσον αφορά την προσωπική σου ζωή;
Είμαι σε φάση ήρεμη. Σε φάση αναπροσαρμογής. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί νέα δεδομένα έχουν μπει στη ζωή μου. Πλέον βρίσκω τα πόδια μου, είμαι πάρα πολύ καλά και ναι, είμαι έτοιμη να αφήσω να μπει κάτι καινούριο στη ζωή μου.


Ποιος τύπος άντρα σε γοητεύει;
Αυτός που λέει κάτι και το εννοεί.


Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου με παιδιά;
Θα ήθελα παιδιά, εννοείται. Νομίζω ότι ο προορισμός του ανθρώπου είναι αυτός. Συχνά μπορεί να ακούσεις κάποιον να λέει ότι εγώ θα μείνω μόνος μου ή μόνη μου, είναι όμως ελάχιστες οι περιπτώσεις που πραγματικά το εννοούν. Κάποια στιγμή όλοι έχουμε ανάγκη για συντροφικότητα και οικογένεια. Επειδή μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια, αυτό θέλω να πετύχω και εγώ. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω τη δική μου οικογένεια και να αποκτήσω ένα μωράκι.


Τι εύχεσαι για το μέλλον;
Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που κάνει σχέδια. Αλήθεια, το λέω με όλη μου την καρδιά, το μόνο που εύχομαι καθημερινά είναι απλά να έχω την υγεία μου. Ακούμε τόσα πολλά καθημερινά γύρω μας… Τελικά η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Αν δεν έχεις την υγεία σου δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Ας την έχω αυτή, πρώτα ο Θεός, και όλα τα άλλα μπορούν να έρθουν στη ζωή μας, είτε αυτό ονομάζεται καριέρα, είτε όμορφα πράγματα στα προσωπικά σου και ευτυχία στη ζωή σου.


Επιμέλεια: Γιώργος Χρυσοστόμου
Μακιγιάζ: Γεωργία Καΐλή (Florentia Makeup Artist Workshop)

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»
Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του