Φερεντίνος – Παυλίδου: Χωρίζουν και αυτοί μετά από 17 χρόνια!

17 χρόνια πριν ένας μεγάλος τηλεοπτικός έρωτας γεννήθηκε!

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος τρελά ερωτευμένοι και παρασυρμένοι από αυτό που ένιωθαν οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας και λίγο καιρό μετά δημιούργησαν και τον καρπό του έρωτα τους, τα δυο τους παιδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, τα συναισθήματα τους ήταν αυτά που τους έκαναν να παλέψουν για τον γάμο τους, όταν παλιότερα στο παρελθόν άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους. Προβλήματα που προέκυψαν από την φυσιολογική φθορά του χρόνου κι από την δουλειά του Χρήστου που απαιτούσε να είναι μακριά από το σπίτι και την οικογένεια του πολλές ώρες την ημέρα. Κάποιες φορές, κάποια δημοσιεύματα έκαναν και αναφορά για τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους κάτι όμως που το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Με αφορμή την καινούργια τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει φέτος για τον επιτυχημένο παρουσιαστή δημοσιεύματα θέλουν πάλι το ζευγάρι να περνάει κρίση στο γάμο τους κι αυτή τη φορά μάλιστα κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού αναφέρουν πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Υοuweekly.gr

Η ένταση έχει κορυφωθεί πλέον ανάμεσα τους και το γεγονός ότι ο παρουσιαστής λόγω δουλειάς είναι αρκετές ώρες μακριά από την Σοφία δεν τους δίνει την δυνατότητα να συζητήσουν ώστε να φτάσουν σε μια λύση αλλά ταυτόχρονα και οι ώρες που είναι μακριά τους βοηθούν ώστε να εκτονωθούν οι εντάσεις.

Ο χρόνος κυλά και αποφάσεις θα παρθούν σύντομα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σοφία και ο Χρήστος θα πάρουν την σωστή απόφαση, μια απόφαση που θα διαφυλάξει την οικογενειακή τους στέγη και την ψυχολογία των δυο παιδιών τους. Έτσι κι αλλιώς το ζευγάρι ποτέ δεν απασχολούσε τα social media με την προσωπική του ζωή.

Κρατήστε πάντως μικρό καλάθι, γιατί η είδηση μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα… αν και συνήθως όπου υπάρχει τέτοιος καπνός, υπάρχει και φωτιά…!

Ο Χρήστος Φερεντίνος πάντως επαγγελματικά με την επιστροφή του Deal ζει μεγάλες στιγμές!

Η Νικολέτα από το νομό Αιτωλοακαρνανίας έκλεισε το καλύτερο... Deal της ζωής της και κέρδισε 7.500€ αρνούμενη την προσφορά και την ανταλλαγή που της πρότεινε ο Τραπεζίτης, επιμένοντας στο κουτί της με τον αριθμό 9!
Η τηλεθέαση στο δεύτερο, συναρπαστικό επεισόδιο του «Deal» σκαρφάλωσε στο 27,8 % (δυναμικό κοινό 15-44) και στο 21,4% (γενικό σύνολο) αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά πάνω από 10 μονάδες. Στα τελευταία λεπτά, καθώς η αγωνία κορυφωνόταν η τηλεθέαση άγγιξε το 34,6% στο δυναμικό κοινό

 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»