Η εικόνα της Kim μετά την ομηρία δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που ήξερες! (video)

Της έχουμε σούρει κατά καιρούς πολλά… και άλλες φορές την έχουμε αποθεώσει και χωρίς λόγο… αυτή την φορά τα πράγματα είναι αλλιώς! Από μόνη της η ένοπλη ληστεία και η ομηρία είναι σοκαριστική!

Δραματικές στιγμές έζησε χθες τα ξημερώματα η Kim Kardashian, η οποία έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, γύρω στις 03:00 πέντε ένοπλοι άντρες εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και της απέσπασαν κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, η γαλλική αστυνομία αποκάλυψε πως δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός ενώ η εκπρόσωπος της Kim, Ina Treciokas επιβεβαίωσε το περιστατικό στο CNN, τονίζοντας πως έχει «κλονιστεί άσχημα, αλλά είναι σώα και αβλαβής», ενώ στην Daily Mail ανέφερε: «Η Kim Kardashian  West κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου μέσα στο δωμάτιο της σε ξενοδοχείου του Παρισιού το βράδυ από δύο μασκοφόρους άνδρες, που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί».

Η Kim διανύει δύσκολες στιγμές, καθώς όλα όσα της συνέβησαν την επηρέασαν ψυχολογικά και της προκάλεσαν φόβο. Λίγες ώρες μετά το συμβάν οι παπαράτσι την απαθανάτισαν την ώρα της επιβίβασης της στο αεροπλάνο για την επιστροφή της στην Αμερική. Η εικόνα της σόκαρε, καθώς ήταν καλυμμένη ολόκληρη με ένα μαύρο ρούχο.

Το TMZ, δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο την δείχνει την στιγμή που φτάνει στην χώρα της εμφανώς καταβεβλημένη Η Kim Kardashian αποχώρησε αμέσως από το Παρίσι και οι πρώτες της φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη μας δείχνουν αναλυτικότατα πώς είναι τις τελευταίες ώρες.

Ο Kanye West ήταν στο πλευρό της, το σπίτι τους έμοιαζε με φρούριο και η Kim έδειχνε αρκετά φοβισμένη. Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες φορές, η τηλεπερσόνα δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στους φωτογράφους, κοίταζε συνεχώς κάτω και έδειχνε σοκαρισμένη. . Τα μέτρα για την ασφάλεια της ήταν δρακόντεια, έχοντας στο πλευρό της τουλάχιστον είκοσι σωματοφύλακες.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»