Οι ηθοποιοί που έφυγαν πριν δουν την τελευταία τους ταινία

Η τελευταία ταινία στην οποία πήρε μέρος ο Robin Williams ήταν "Night at the Museum: Secret of the Tomb", αλλά δεν πρόλαβε να τη δει στην μεγάλη οθόνη. Ενσαρκώνει τον Teddy Roosevelt στην ταινία. Ας δούμε όμως ποιοι άλλοι ηθοποιοί "έφυγαν" πριν προλάβουν να δουν την τελευταία τους ταινία. 

Philip Seymour Hoffman

O Philip Seymour Hoffman έφυγε τον Φεβρουάριο του 2014 μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Η τελευταία του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία The Hunger Games: Mockingjay 2, η οποία κυκλοφόρησε το 2015.  

Paul Walker

Ο Paul Walker πέθανε σε δυστύχημα με το αυτοκίνητο του τον Νοέμβριο του 2013, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Fast & Furious 7. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015. 

Heath Ledge

Ο Heath Ledger τιμήθηκε με Όσκαρ για τον ρόλο του στο Σκοτεινό Ιππότη. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008, επτά μήνες μετά το θάνατο του από δηλητηρίαση από την ταυτόχρονη κατάποση παυσίπονων, υπνωτικών, αντι-αγχωτικών και αντι-ισταμινικών χαπιών.

Richard Harris

Ο Richard Harris έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου 2002. Οι τρεις τελευταίες του ταινίες - Harry Potter και η Κάμαρα με τα μυστικά, Καίσαρας (τηλεταινία) και Kaena: Η προφητεία – κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατο του.

Marilyn Monroe

Η Marilyn Monroe πέθανε τον Αύγουστο του 1962 από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Ήδη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Something's Got to Give.Μετά τον θάνατό της, η ταινία ξαναγυρίστηκε με νέο καστ με τον τίτλο Move Over, Darling, και κυκλοφόρησε το 1963. (Στη φωτογραφία) Ο σκηνοθέτης George Cukor και η Marilyn Monroe στο σετ της ταινίας Something's Got To Give.

Whitney Houston

Η Whitney Houston πέθανε από ατύχημα στην μπανιέρα της τον Φεβρουάριο του 2012. Η τελευταία της συμμετοχή σε ταινία ήταν στην Sparkle, η οποία κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά τον θάνατό της.

Brittany Murphy

Η Brittany Murphy πέθανε από πνευμονία το 2009. Μετά τον θάνατό της κυκλοφόρησαν τρεις ταινίες της, εκ των οποίων η τελευταία της ήταν η ταινία Something Wicked (2012). 

Tupac Shakur

Ο Tupac Shakur δολοφονήθηκε το 1996. Η τελευταία του ταινία – Gridlock'd and Gang Related - κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά. 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων