Πώς σχολίασαν την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες στην Ελλάδα οι τηλεαστέρες! (video)

,Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ανίτα Πάνια, Ελένη Μενεγάκη

Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κήρυξε αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ακυρώνοντας τον διαγωνισμό, ξεκίνησαν τις εκπομπές τους, το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη.

Όντες πολλά χρόνια στην τηλεόραση, οι παρουσιαστές δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το ότι τα κανάλια δεν θα κλείσουν και, έτσι, δεν θα χάσουν τις δουλειές τους σχεδόν 2.000 εργαζόμενοι.

«Πήρε τηλέφωνο τον Θέμη μια δικαστική ρεπόρτερ και του είπε το αποτέλεσμα. Παίρνω τον Δήμο Βερύκιο, του λέω ισχύει; “Ναι”, μου λέει! Ήταν συγκινημένος, ετοιμάζονταν όλοι εδώ στον Alpha για έκτακτο», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο «Έτοιμο το Πρωινό» του Epsilon, κανάλι το οποίο είχε μείνει εκτός διαγωνισμού, η παρέα της εκπομπής είπε «καλημέρα» ντυμένη με ασορτί μαύρα κουστούμια και με… χορευτικό, ενώ η χαρά ήταν εμφανής, καθώς αυτούς τους μήνες ζούσαν καθημερινά με την αγωνία για την επόμενη μέρα.

«Είναι μια σημαντική μέρα σήμερα, ειδικά για εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Είναι μία χαρούμενη μέρα, ανακουφιστική, γιατί η πρώτη σκέψη ήταν στους ανθρώπους που θα έμεναν άνεργοι», ανέφερε στο ξεκίνημα του «Πρω1νό» η Φαίη Σκορδά, το κανάλι της οποίας είχε πάρει άδεια και σχολίασε με τους συνεργάτες της τις εξελίξεις,

H Αννίτα Πάνια διέκοψε την ροή της εκπομπής της «Κάνε μου like» για να ανακοινώσει στο πλατό την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Και η παρουσιάστρια πανηγύρισε στον αέρα της εκπομπής: «Έχουμε έκτακτο; Βγήκε ένα έκτακτο δελτίο και το ΣτΕ έκρινε ότι ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός. Αυτό είναι μια γιορτή σήμερα για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αυτό είναι η γιορτή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Όλοι εδώ το ζούμε, το ξέρουμε, το αισθανόμαστε. Χαίρομαι που αυτή η χώρα έχει ένα δικαστικό σώμα με τέτοιες αξίες και αισθανόμαστε και λίγο ήρεμοι ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορούμε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας και τη ζωή μας».

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα ήταν με ένα τεράστιο χαμόγελο στην έναρξη της εκπομπής της!

«Είμαστε όλοι με ένα χαμόγελο. Έχουμε την ίδια χαρά όλοι... και εμείς χαμογελάμε και η οικογένειά μας... Μάλλον θα βρεθεί ένας άλλος τρόπος που τα κανάλια θα πληρώσουν κάποιο αντίτιμο για να μπορούν να έχουν τη συχνότητά τους και τα καινούργια και τα παλιότερα, φαντάζομαι... Είναι ευχάριστο αυτό που συνέβη, καθώς δεν μιλάμε για 2000 άτομα, αλλά για 2000 οικογένειες» είπε ανακουφισμένη.

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου