Tα άγνωστα αδέρφια των διάσημων star

H Jennifer Lopez, ο Brad Pitt, η Scarlett Johansson και άλλοι διάσημοι αγαπημένοι μας ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν μεγαλύτερα ή μικρότερα αδέρφια τα οποία ζουν μια κανονική ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αρκετοί από αυτούς έχουν μια εξίσου πετυχημένη καριέρα στον δικό τους τομέα ωστόσο δεν γίνεται να μην μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν ζηλεύουν τη φήμη και την καριέρα που έχουν τα αδέρφια τους.

Lynda, Jennifer Lopez

Η JLo της καρδιάς μας έχει μια μικρότερη αδερφή, την LyLo ή αλλιώς την Lynda Lopez, η οποία είναι δημοσιογράφος και μάλιστα το 2001 κέρδισε Emmy για την εκπομπή που παρουσιάζει.

Michael Kutcher, Ashton Kutcher

Ο Michael είναι ο δίδυμος αδερφός του Ashton, ο οποίος πάσχει από τη νόσο του Little ενώ έχει κάνει και μεταμόσχευση καρδιάς. Πλέον είναι εκπρόσωπος της οργάνωσης ’Reaching for the Stars’ που υποστηρίζει άτομα που πάσχουν από την ίδια νόσο.

Lizzy, Victoria, Robert Pattinson

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες αδερφές του Robert, η Lizzy είναι τραγουδίστρια και στιχουργός και το 2014 πέρασε και από το αγγλικό X- Factor ενώ η Victoria είναι επιχειρηματίας.

Doug, Brad Pitt

Ο Doug είναι 3 χρόνια μικρότερος του Brad, είναι επιχειρηματίας και αρκετά γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις μάλιστα είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Ενωμένης Δημοκρατίας της Τανζανίας.

Natasha, Jude Law

Η Natasha είναι η μεγαλύτερη αδερφή του Jude και μπορεί εμείς να την βλέπουμε για πρώτη φορά αλλά είναι γνωστή ζωγράφος και γραφίστρια.

Lee Anne DeVette, Tom Cruise

Η Lee Anne είναι η μεγαλύτερη αδερφή του Tom και παλιά ήταν και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην ομάδα του ηθοποιού. Αυτό άλλαξε όταν αποφάσισαν να γίνουν σαϊεντολόγοι καθώς οι επαφές τους περιορίζονται μόνο στις πνευματικές συναντήσεις. Μάλιστα.

Hunter, Scarlett Johansson

Scarlett γιατί μας έκρυβες τον αδερφό σου; Ε; Ο Hunter είναι ο δίδυμος αδερφός της ηθοποιού, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική αλλά τελικά τον κέρδισε η πολιτική. Μάλιστα το 2008 ήταν στην ομάδα του Obama.

Alex, Emma Watson

Ο Alex είναι ξεκάθαρα η αντρική version της Emma- είμαι σίγουρη πως πριν κουρευτεί κοίταξε τον αδερφό της και είπε 'Α, οκ θα μου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά'. Για την ιστορία ο Alex είναι μικρότερος και έχει ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο.

Angelina Jolie, James Haven

Η σχέση της Angelina με τον αδερφό της είναι πολύ ιδιαίτερη και έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα ο James την βοηθάει αρκετά με τα παιδιά μέχρι να βγει το διαζύγιο και να ηρεμήσει η κατάσταση στο σπίτι.

Antonia, Nicole Kidman

Η Nicole έχει μια μικρότερη αδερφή που της μοιάζει πάρα πολύ, είναι δημοσιογράφος και εργάζεται ως παρουσιάστρια στην Αυστραλία.

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»