Ο Phil Collins επιστρέφει! Όσα ανακοίνωσε!

Για τη συνεργασία με την Adele, την επανένωση των Genesis και τα θέματά του με το αλκοόλ, μίλησε ο 
Phil Collins ανακοινώνοντας ότι επιστρέφει μετά από μία δεκαετία με συναυλίες στο Λονδίνο, το Παρίσι και την Κολωνία την επόμενη χρονιά.

Τον Ιούνιο του 2017 ο Phil Collins θα δώσει πέντε συναυλίες στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στο Παρίσι και την Κολωνία. Ο πρώην ντράμερ, αρχηγός των Genesis μετά την αποχώρηση του Πίτερ Γκάμπριελ, Phil Collins - ο οποίος είναι ένας από τους τρεις καλλιτέχνες στην ιστορία που έχουν πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους -πρώτα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μουσική σκηνή το 2011.

 


Ωστόσο, τόνισε ότι οι δύο εμφανίσεις του σε δύο φιλανθρωπικά σόου τον Αύγουστο τον έκαναν να αλλάξει γνώμη και ότι επίσης τα παιδιά του τον ενθάρρυναν να αρχίσει να τραγουδά ξανά. «Θα είναι μία διαδρομή στα τραγούδια μου που οι άνθρωποι αγαπούν» είπε για την τουρνέ με τίτλο "Not Dead Yet" που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017. 

Ο γιος του Collins, 15 ετών θα τον συνοδεύει στη σκηνή, παίζοντας ντραμς στην περιοδεία. Ο 65χρονος τραγουδιστής ανέφερε ότι είναι απίθανο να παίξει ο ίδιος ντραμς και ότι «μόνο θα τραγουδά». «Δεν νομίζω να μπορέσω ποτέ να παίξω όπως έπαιζα» παραδέχθηκε ο Phil Collins. 

«Κάτι συνέβη μία νύχτα στην τελευταία περιοδεία των Genesis και μετά από εκείνο το σημείο, δεν ξαναγύρισα, προσπάθησα με πιο βαριές μπαγκέτες, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερα πιατίνια, δεν μπορούσα να πάρω δύναμη. Είναι λίγο μυστήριο, δεν ξέρω γιατί συνέβη, αλλά είμαι 65 και έπαιζα ντραμς από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Παίζω με τα δάχτυλα κι αυτό είναι που έχει ατονήσει τα τελευταία χρόνια. Οπότε το θέμα είναι να ανακτήσω τη δύναμή μου..Έχω ένα σετ ντραμς στο γκαράζ και θα το πάρω να δω αν τουλάχιστον μπορώ να παίξω το In the Air».  

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»