Διατροφικοί περίπατοι στο Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής
10:27 - 17 Οκτωβρίου 2016
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ανακοίνωσε τη διοργάνωση τριών ειδικά σχεδιασμένων διαδρομών, με ιδιαίτερο θέμα τη μεσογειακή διατροφή μέσα από την κυπριακή γαστρονομία.
Οι διαδρομές εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος «Γεύσεις παραδοσιακής κληρονομιάς: Γαστρονομικοί περίπατοι στα μονοπάτια της Μεσογειακής Διατροφής», που υλοποιείται με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών και της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής UNESCO.
Στο πλαίσιο των θεματικών διαδρομών οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε χώρους άμεσα σχετιζόμενους με τρία βασικά στοιχεία της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής, το κρασί, το λάδι και το σιτάρι, γνωστά και ως μεσογειακή τριάδα.